Mai 042015
 

BenjaminsA-RºSonCaliu (2)

 

Dels tres Benjamins del club, només varen aconseguir guanyar els Benjamins “C”, dins Son Caulelles, el “A”, va perdre dins Son Caulelles i el “B” era derrotat amb la seva visita a Son Caliu.

Els Benjamins “A”, varen perdre dins Son Caulelles, contra el segon classificat el Recreatiu Son Caliu, per 1-4, la primera part va acabar amb el resultat d’1-2.

L’Sporting manté la quarta plaça, a nou punts del tercer i a cinc del sise

Els jugadors de l’Sporting que varen disputar el partit foren, Ortiz, Cardona, Joan, Creus, Mateu, Sirera, Coll, Jaunarena, Pocovi, Aguilar i Sureda.

Per part del Recreatiu Son Caliu, jugaren; Cakir, Iribarren, Bohmer, Perez, Alemany, Guerrero, Castilla, Mengual, Fernandez, Juarez, Ruiz i Pendry.

Gols; 0-1 minut 1 Mengual, 0-2 minut 3 Bohmer, 1-2 minut 9 Coll, 1-3 minut 43 Juarez, 1-4 minut 43 Perrez.

PrebenjaminsB-AlgaidaB (4)

 

 

Els Benjamins “B“, varen perdre dins Son Caliu, contra l’Atlètic Son Caliu, per 4-0, la primera part va acabar amb el resultat de 2-0, amb aquest resultat, l’Sporting es veu superat per l’equip de Calvià, i queda com a cuer del seu grup.

L’Sporting va fer jugar a; Teran, Mas, Van Geerke, Amengual, Lopez, Gracia, Bouza, Calafat, Diaz i Bosch.

Per part de l’Atètic Son Caliu, jugaren; Espases,Gomez, Hernandez, Fernandez, Cordero, Ramon, Velislavov, Carbonell, Vergara i Vazquez.

El marcador; 1-0 minut 17 Hernandez, 2-0 minut 19 Cordero, 3-0 minut 29 Gomez i 4-0 minut 42 Ramon.
BenjaminsC-Margaritense (3)

 

Els Benjamins “C”, varen guanyar dins Son Caulelles, al cuer del seu grup el Recreatiu Arenal “B“, per 6-3, la primera part va acabar amb el resultat de 2-1.

Amb aquest resultat, l’Sporting continua segon, a tres punts del primer i dos per sobre el tercer el Pla de na Tesa, a la manca de tres jornades i una d’elles ha de descansar.

Jugaren per l’Sporting; Nuñez, Caceres, Porras, Diaz, Bauza, Creus, Torras, Colomina, Medina i Pacheco.

El Recreatiu Arenal, va jugar amb; Muñoz, Barcelo, Solmos, Galdeano, Ordoñez, Mateos, Rose, Verdera, Almansa, Boscana i Caceres.

Els gols; 1-0 minut 13 Diaz, 1-1 minut 14 Verdera, 2-1 minut 19 Torras, 2-2 minut 33 Caceres, 3-2 minut 37 Torras, 3-3 minut 42 Caceres, 4-3 minut 43 Bauza, 5-3 minut 46 Bauza, 6-3 minut 47 Torras.

Resultats i classificació Benjamins “A” i “B” grup F.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup G.