Gen 192015
 

AlevinsA-SanCaayetano (3)

Dels quatre equips alevins del nostre club, només varen aconseguir els tres punts els alevins “B”, que varen guanyar a fora, el “A” de Preferent va empatar dins Son Caulelles, i el “C” i “D”, varen perdre a fora.

Els alevins “A” de preferent rebien el La Salle “B“, i varen empatar 4-4, l’equip de Ciutat, en el minut 22 ja guanyava per 0-2, els nostres jugadors varen reaccionar i varen empatar amb un minut, després les alternatives al marcador foren constants, fins a arribar al 4-4 final.

Amb aquest resultat el nostre equip es col·loca en l’onzena posició en tretze punts i suma tres partits puntuant.

L’alineació inicial de l’Sporting fou; Molinet, Orfila, Coleto, Lopez, Crespi, Oliver i Martin, a la banqueta per jugar al llarg del partit en Riera, Mari i Vrba.

L’alineació de La Salle “B” fou; Adrover, Gonzalez, Riera, Alejandro Gonzela, Vera, Frau i Dols. A la banqueta i disposats per jugar, Covas, Bestard, Del Campo.

El marcador va anar així; 0-1 minut 22 Del Campo, 0-2 minut 27 Riera, 1-2 minut 29 Vrba, 2-2 minut 30 Vrba, 2-3 minut 30 Bestard, 3-3 minut 49 Coleto, 4-3 minut 51 Crespi i el 4-4 defiitiu minut 55 Bestard.

AlevinsB-PortoCristo

Els alevins “B“, foren els únics que varen guanyar, es varen imposar dins Camps al Aquarius Campos “A” per 2-3, i continuen segons del grup “C” a un sol punt de líder el Cala d’Or.
L’alineació inicial de l’Sporting va ser; Oncala, Garcias, Hermosilla, Juan, Llado, Adelantado i Fernandez, a la banqueta per jugar els seus quarts, Hinarejos, Villafuerte, Serra i Naveiras.
Per part del Aquarius Campos “A”, varen jugar inicialment, Gimeno, Perez, Mora, Ilharreguy, Ferrer, Caballero i Barcelo, a la banqueta Pons i Boev.
Gols; 1-0 minut 7 Febrer, 1-1 minut 14 Hermosilla, 1-2 miut 24 Adelantado, 2-2 minut 32 Perez, i el 2-3 defiitiu al minut 44 Hermosilla.

AlevinsC-Arenal (4)

Els alevins “C” varen sofrir la seva cinquena derrota consecutiva amb la seva visita al Sporting Ciutat de Palma “B“, per 3-1, ara el nostre equip ocupa la novena posició en setze punts.
L’alineació inicial de l’Sporting va ser; Garau, Sanchez, Mari, Ramis, Ramirez, Palmer i Perotti, també varen jugar sortint de la banqueta en Cañellas, Ortega, Roibal, Abad i Bestard.

L’Sporting Ciutat de Palma “B” va presentar la següent alineació inicial; Delgado, Sanchez, Unzaga, Ugochukwu, Martin, Pons i Garcia, al llarg del partit també varen jugar, Escobar, Lliteras, Roig i Tribaldos.
El marcador 1-0 Ugochukwu minut 10,, 2-0 Ugochukwu minut 15, 2-1 Abad minut 37 i el 3-1 definitiu Ugochukwu minut 46.
AlevinsD-CiutatPalma (3)

Els alevins “D”, que també militen al grup “H” de la segona regional, com el “C”, varen perdre dins Can Gaspar per 3-2 contra el Pla de na Tesa, At.

I continua a la catorzena posició en només set punts.

Alineació inicial de l’surtin; Bujosa, Chacon, Selles, Bosch, Hugo Chacon, Lin i Vaquez, també varen jugar al llarg del partit en Fernandez, Piza, Guasp i Alzamora.

El Pla de na Tesa At, “B“, va presentar la següent alineació inicial; Guardiola, Mayordormo, Falagan, Segovia, Arenas, Ripoll i Obrador, també varen jugar; Castillo, Gari, Bergara, Perez i Rodriguez.

Així va anar el marcador; 0-1 minut 16 Guasp, 1-1 minut 37 Obrador, 2-1 minut 39 Obrador, 2-2 minut 45 Guasp, i el 3-2 definitiu al minut 53 Rodriguez.

Resultats i classificació alevins “A” Preferent grup “A”.

Resultats i classificació alevins “B” segona regional grup “C”.

Resultats i classificació alevins “C” i “D” segona regional grup H.