Nov 272015
 

BenjaminsA-Joventudcorbmari (3)

 

 

Dels quatre equips Benjamins, aquest cap de setmana, només el C, juguen dins Son Caulelles, contra l’Atlètic Rafal, corresponent a la vuitena jornada de la Copa Federació grup A.

El partit començarà a les nou del matí, de dissabte i serà dirigit per Miguel Vargas Astilleros, àrbitra que després dirigirà els Prebenjamins B, el Rafal, va líder del grup i ha guanyat els cinc darrers partits.

Els Benjamins B, jugaran la novena jornada de lliga del grup F, dins S’Arenal, contra el Recreatiu Arenal, a partir de les dotze i mitja del migdia, de demà, dissabte, l’equip de S’Arenal, ha perdut els dos darrers partits i ocupa la quarta posició. Dirigirà el partit Juan Manuel Font Fernandez.

Els Benjamins D, que juguen al grup B de la Copa Federació, visiten demà dissabte a partir de les onze i mitja del matí, el Agora Portals, equip que ocupa la tercera plaça, arbitrarà Antoni Magi Bordoy Diaz.

Els Benjamins A, han ajornat el seu partit contra el Recreatiu Arenal “A”, per jugar-lo el pròxim dia 8 de desembre a les nou i mitja del matí dins Son Caulelles.