Gen 242019
 

AlevinsB-Camposatlètic (1)

Els Alevins A líders destacats dels seu grup visiten l’Atlètic Son Caliu, tercer classificat que se troba a quinze punts dels nostres representants, l’equip de Calvià encara no ha perdut cap partit dins casa seva, guanyat cinc i empatat dos, els nostres que encara no ha perdut cap partit poden tancar la primera volta imbatuts.

Els números a fora camp de l’Sporting són de sis victòries, el partit que començarà a les vuit i quart de dem+a divendres serà arbitrat per Santiago Rigo Sastre.

Els Alevins B de segona regional grup C, reben dissabte a partir de les onze i mitja al Corb Mari, equip que ocupa la tretzena posició amb vuit punts  i que ha guanyat els dos darrers partits, arbitrarà el senyor Fran Maza Correa.

Tercer enfrontament amb un equip d’Alaró aquest cap de setmana, ara són els Alevins C que reben dins Son Caulelles a partir de les nou i quart el Alaró, que ocupa la catorzena posició dels set partits jugats a fora a aconseguit la victòria en dos i perdut els altres cinc, l’Sporting dins Son Caulelles, ha guanyat cinc partits, empatat un i perdut un, el responsable de dirigir el patit serà José Javier Bernat Rodriguez