Gen 152015
 

AlevinsA-SanCaayetano (6)

Dels quatre equips alevins del nostre club, aquest cap de setmana, només els Alevins “A” de Preferent juguen dins Son Caulelles, els altres tres el fan a forà.

Després de la brillant victòria per 2-3 dels Alevins “A” dins S’Arenal, aquest dissabte reben La Salle “B“, equip que ha perdut els dos darrers partits, i ocupa la quinzena posició, en tres punts menys que el nostre equip.

El partit començarà a les dotze menys quart i serà dirigit per Mateo Busquets Ferrer.

Els Alevins “B“, visiten a partir de les deu i mitja del matí, el Aquarius Campos, equip que ocupa l’onzena posició, l’àrbitra del partit serà Santiago Rigo Sastre.

Els alevins “C”, juguen dins el Miquel Nadal, contra l’Sporting Ciutat de Palma “B“, equip que ocupa la desena posició, i la passada jornada va guanyar dins Bunyola al Bunyola C.F. per 4-6. El partit començarà a l’una del migdia i serà dirigit per Juan Alberto Martinez Fernandez.

Els Alevins “D”, també juguen a fora, concretament dins Can Gaspar, amb un altre derbi, contra el Pla de na Tesa, At. “B“, l’equip del Pla, ocupa la novena posició en dos punts més que l’Sporting. El partit dirigit per Andreu Fortuny Isern, començarà a les dotze i mitja del migdia.