ago 022019
 

AlevinsA-PatronatoA (3)

No ha pogut ser, els alevins A, que varen fer campions del seu grup de la Primera Regional, custodia silicone samsung a8 no jugaran la final, ahir varen perdre la semifinal contra el Montaura per 1-5.

El partit que se va jugar dins Son Malferit, va ser de clar domini de l’equip de Mancor de la Vall, sobre tot a la segona part, els primers trenta minuts varen acabar amb la mínima avantatge de 0-1 a favor del Montaura,

Als set minuts de la segona part el resultat era de 0-3, dos gols més de Solivelles, que ha va marcar quatre, cover per huawei p10 lite varen deixar una clara avantatge de 0-5 en el minut 57, el gol de l’Sporting for marcat per Rodriguez al minut 59.

FITXA DEL PARTIT.

Sporting Sant Marçal; Rodriguez, custodia samsung outlet Tugores, covero iphone Porquer, Roibal, Lopez, cover iphone 8 custodia outlet Alonso, Hidalgo, Villafuerte, Alarcon Gimenez i Sanchez.

Montaura; Ripoll, Muñoz, Corro, Ikwuelsi, Fontanet, Mulet, Gea, custodia samsung Soto, Amengual, Donaire, Solivellas i Martorell.

Gols; 0-1 minut 21 Solivelles, 0-2 minut 31 Solivelles, 0-3 minut 39 Donaire, 0-4 minut 49 Solivelles, 0-5 minut 57 Solivelles, 1-5 minut 59 Rodriguez.

En el següent enllaç, podreu trobar els resultats de la darrera jornada de lliga,