Nov 302014
 

Sporting-Santjordi (5)

Després de tres derrotes, consecutives, l’Sporting s’ha imposat avui horabaixa dins Son Caulelles, al Sant Jordi pel resultat de 3-2.

El partit s’ha jugat pràcticament davall la pluja, que ha començat a caure poc després de començar el partit.

Amb aquesta victòria l’Sporting està a un punt de la segona plaça, empatat a 23 punts amb el Pla de na Tesa, Lloret i Llubí.

L’alineació inicial de l’Sporting ha estat; Cerda, Russo, Ribera, Crespi, Zanoguera, Ventura, Balaguer, Labandera, Lorente, Fernadez i Serra.

Durant el partit s’han fet els següents canvis, al minut 45 Aymerich per Serra, minut 69 Pulido per Lorente, minut 80 El Boutabi per Labandera, minut 88 Cifre per Fernandez.

El Sant Jordi ha presentat el següent equip; Bordoy, Garau, Bleda, Gelabert, Mas, Catala, Armijo, Vivo, Campos, Busquets i Gil.

I aquest han estat els seus canvis, minut 45 Bennasar per Gil, minut 58 Jaen per Gelabert i al minut 77 Vadell per Bleda.

El nostre equip s’ha avençat al marcador amb un clar 2-0, gols mercats per Serra al minut 4 i 18, el Sant Jordi, ha marcat el 2-1 al minut 24 obra de Vivo, i al minut 87 Balaguer ha aconseguit el 3-1, que pareixia el resultat final, però a la darrera jugada el Sant Jordi, al minut 90 ha aconseguit el 3-2 definitu.

L’arbitr, ha ensenyat targeta groga als següents jugadors de l’Sporting, Ribera, Crespi, Balaguer, Zanoguera i Russo, i targeta vermella a Ribera.

Per part del Sant Jordi, han vist la targeta groga, Bleda, Jaen, Bennasar, Mas, Catala, Mendez, Bordoy i Vivo.

Resultats i classificació Amateurs Primera Regional.