Feb 132017
 
Sporting-Arenal (6)

Una de les aturades del porter de l’Arenal

 

Victòria molt treballada la dels nostres amateurs ahir horabaixa dins Son Caulelles, contra l’equip de S’Arenal.

El resultat final va ser d’1-0, gol marcat per Guerrero al minut 63, després de rematar un doble rebuig del porter visitant Fructuoso, que va ser la figura del seu equip, salvant ocasions clares de gol, com a la primera part al minut quatre que va treure un baló que anava per l’escaire amb una magnífica estirada.

L’equip visitant va muntar un dispositiu defensiu, que va dificultar i molt la tasca dels nostres davanters, que veiem com passava el temps i el marcador es mantenia amb l’empat 0-0 inicial i així com va acabar la primera part.

La segona es va mantenir la mateixa tònica, gran defensa i grans intervencions del seu porter, que inclús en el gol va estar a punt d’evitar-lo, ja que por dos cops un al primer tir i l’altre ja enterra va rebutjar el baló, però el tercer remat de no el va poder impedir, al final victòria mínima de l’Sporting que es col·loca quart a cinc punts del tercer.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Ahmed, Font, Martinez, Sanahuja, Sanchez, Bassa, Guerrero, Moreno i Gutierrez.

CANVIS; Minut 51 Entre Mas per Sanahuja, minut 76 Lozano per Bassa, minut 78 Pino per Guerrero i minut 90 Ventura per Sanchez.

ARENAL; Fructuoso, Diop, Comas, Riutort, Navarro, Gallego, Cardenas, Calahorro, Peset i Ebebe.

CANVIS; Mionut 60 Entre Giraldo per Cardenas, minut 68 Alorda per Peset i miut 68 Alorda per Calahorro.

GOLS; 1-0 minut 63 Guerrero.

ÀRBITRA;  David, Onetto Bevia, ajudant a les bandes per Bartolome Abraham Llull i Carlos Hernandez Villalvilla.

TARGETES; Veren la targeta groga els jugadors de l’Sporting, Font, Martinez, Bassa i Lozano i per part de l’Arenal el jugador Peset.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Primera Regional.