Ago 262018
 

 

_MBA4557

Ahir dissabte dins Llucmajor i contra l’Espanya, l’Sporting va començar la lliga de la primera regional, el resultat va ser totalment contrari als nostres colors por un clar 3-1.

Molt aviat va marcar l’equip local, al minut 18 Ochonga aconseguia l’1-0, per posar per davant a l’Espanya, l’Sporting va aguantar tota la primera part, aquest resultat que els donava esperances de poder almenys empatar.

A la segona part, sis minuts li varen ser suficients a l’equip de Llucmajor per llevar tota il·lusió de treure, un resultat positiu, en aquest primer partit de lliga, al primer minut de la represa Llompart marcava el 2-0, i cinc minuts més tard el mateix Llompart col·locava en el marcador un clar 3-0 a favor de l’Espanya. Al minut 73 Guerrero maquillava el resultat amb l’únic gol de l’Sporting.

ESPANYA, 3 SPORTING SANT MARÇAL, 1

Espanya;  Bonet, Ochonga (Homar minut 90), Nieto (Garcia minut 74), Salinas, Griego, Sanchez, Mallén (Shymitzec minut 67), Cerdà, Llompart (Bermudez minut 89), Rolle,  Mallen.

Sporting; Morales, Russo,  A. Gutiérrez, Vidal (Planas minut 85), López (Sanchez minut 84), Delgado (Pino minut 53), Llabrés (Riera minut 80), Urquijas, Ramírez, Guerrero,  L. Gutiérrez.

Gols; 1-0 minut 18 Ochonga, 2-0 minut 46 Llomaprt, 3-0 minut 51 Llompart, 3-1 minut 73 Guerrero.

Ârbitra; Adrian Fernandez, ajudat a les bandes per Angel Lopez del Amo i Francisco Rendon, va ensenyar targeta groga al minut 38 als jugadors de l’Sporting L. Gutierrez i Guerrero.

 

Resultats i classificació Primera Regional.