Gen 042020
 

Una nova derrota dels amateurs de primera regiona, que es la setena consecutiva, i deixa el nostre representat amb una situació dificil per no dir imposible per salvar la categoria.

La visita a l’equip del Pla de na Tesa, no va servir per sumar punts de cara a la salvació, la primera part el nostre equip va aguantar a l’equip local, però no va crear cap ocasió de perill, tot el contrari que l’equip local, que al minut 22 marcava el 1-0, resultat amb el qual acabaria la primera part.

Només s’havien jugat cinc minuts de la segona part, quan novament el Pla de na Tesa, augmentava la seva avantatge amb un nou gol, el 2-0, i deu minuts més tard aconseguia el 3-0, que seria el resultat definitiu i deixava l’Sporting com a cuer i a tretze punt de la salvació.

FITXA DEL PARTIT.

U. E. PLA DE NA TESA; Delcampo, Vives, Ramon, Vidal, Calafell, Nuñez, Trapero, Perez, Rendon i Comas.

Canvis; Minut 53 entre Cañellas per Calafell, minut 63 De Las Heras per Llull, minut 67 Torres per Trapero, minut 80 Besan per Rendon, minut 84 Sanchez per Comas.

SPORTING SANT MARÇAL; Subirats, Garcia, Lopez, Diallo, Lozano, Milojevic, Cortes, Paz de Arruda, Alverez, Ribes i Comas.

Canvis; Minut 51 entre Gutierrez per Lopez, minut 54 Cuevas per Alverez, 62 Ferreira per Paz de Arruda, 67 Loor per Lozano, 77 Vicens per Comas.

Gols; 1-0 minut 22 Calafell, 2-0 minut 49 Calafell, 3-0 minut 59 Rendon.

Àbitre; Alan Nahuel Gisela Gomez, ajudat a les bandes per Manuel Gomez Gomez i per Juan Alberto Martinez Fernandez. Ha ensenyat targeta groga als jugadors del Pla de Na Tesa, Perez, Calafell i Comas i als jugadors de l’Sporting, Lopez, Lozano, Diallo i Fernandez.

Resultats i classificació primera regional.