Nov 022016
 

sporting-sonsardina-5

 

Jornada entre setmana de la primera regional, i l’Sporting visitava l’altre equip del municipi que juga a la mateixa categoria el Pla de na Tesa, hi ha aconseguit una gran victòria per 1-4, la tercera consecutiva, que el permet pujar llocs a la taula classificatòria.

Malament si li posaran les coses a l’Sporting al principi de partit, encara no s’havien jugats quatre minuts i l’equip d’Es Pla de na Tesa, s’avençava en el marcador amb l’1-0, reacció dels nostres jugadors i només en dos minuts, entre els 16 i 18, capgirava el marcador i establia l’1-2, amb el qual acabava la primera part.
Al primer minut de la segona part (46) Guerrero, aconseguia el tercer gol de l’Sporting que col·locava l-3, i donava dos gols d’avantatge al nostre equip i encarrilava el partit, al minut 65 l’Sporting es va quedar amb un jugador menys, per l’expulsió, que va veure la segona targeta groga (minuts 28 i 65) i quan només restaven cinc minuts per acabar en Bassa aconseguia el definitiu 1-4.

FITXA DEL PARTIT.

ES PLA DE NA TESA; Planas, Pericas, Marin, Barroso, Garcia, Doormann, Ferrer, Mir, Martinez, Segura i Carmona.

CANVIS; Minut 51 entre Abraham per Mari, minut 60 Llompart per Mir, minut 67 Gomila per Doormann i minut 71 Izquierdo per Pericas.

SPORTING; Humet, Russo, Lozano, Font, Martin, Mas, Sanchez, Ahmed, Guerrero, Rogel i Gutierrez.

CANVIS; Mionut 58 Entre Martinez per Rogel, minut 60 Moreno per Mas, minut 76 Bassa per Guerrero i minut 81 Stoyanof per Ahmed.

GOLS; 1-0 minut 4 Martinez, 1-1 minut 16 Ahmed, 1-2 minut 18 Rogel, 1-3 minut 46 Guerrero, 1-4 minut 85 Bassa.

ÀRBITRA; Angel Lopez del Amo Franco, ajudant pels liniers, Adrian Corbella Huelin i Marc Prats Miro.

Va ensenyar targetes grogues als jugadors d’Es Pla de na Tesa, Cabot, Ferrer, Mir, Martinez, Llompart i Garcia i als jugadors de l’Sporting

Martin, Mulet Guerrero i Sanchez, targeta vermella al jugador Martin per dues grogues al minut 65.

Resultats i classificació primera regional.