Set 072015
 

Sporting-Planatesa (3)

El derbi de la Primera Regional, entre l’Sporting i la U. E. Pla de na Tesa, que es va jugar ahir diumenge dins Son Caulelles, va acabar amb la victòria de l’Sporting, sumant els tres primer punts de la temporada.

L’Sporting va marcar a la primera jugada del partit, posant així el marcador de cara, abans de la primera part, l’Sporting va aconseguir dos gols més, acabant el primer temps amb el resultat de 3-0-

A la represa, novament l’Sporting, es va avençar en dos gols més, amb el 5-0 el partit pareixia pràcticament sentenciat. Però l’equip del Pla, va reaccionar i només en quatre minuts, del 83 al 87, va aconseguir tres gols, posant un inquietat 5-3 a manca de tres minuts més el quatre que va afegir l’arbitr.

Finalment els tres punts varen quedar a casa.

Alineacions;

Sporting-Planatesa (2)

Sporting: Sartorio, Carrillo (Maura), Russo, Llompart, Caicedo, Mas (Ventura), Balaguer (Lozano), Serra (Sanahuja), Rogel, Guiterrez, Guerrero.

Sporting-Planatesa

U.E. Pla de na Tesa: Piqueras, Riera, Romero (Ramon), Galindo, Bosch, Segura, Escribano, Guirao (Jorda), Ferrer (Caparros), Serra (Carmona), Morey.

El segon gol de l'Sporting marcat per Guerrero

El segon gol de l’Sporting marcat per Guerrero

Gols; 1-0 minut 1 Guerrero, 2-0 minut 28 Guerrero, 3-0, minut 43 Guerrero, 4-0 minut 50 Rogel, 5-0 minut 76 Rogel, 5-1 minut 83 Morey, 5-2 ,omit 85  Ramon de penal, 5-3 minut 87 Segura.

El segon gol del Pla de na Tesa, marcat de penal per Ramon

El segon gol del Pla de na Tesa, marcat de penal per Ramon

Per part de l’sporting varen veure la targeta groga, Sartorio, Balaguer, Russo i Caicedo, i per part de la U.E. Pla de na Tesa, Galindo, Ferrer i Escribano.

Resultats i classificació Primera Regional.