Feb 142016
 
Partit Sporting-Xilvar de la primera volta

Prtit Sporting-Xilvar de la primera volta

 

L’Sporting de Primera Regional, va guanyar, aquest passat dissabte, amb Xilvar, essent l’únic equip, que fins ara ha aconseguit puntuar dins Selva.

Amb aquesta victòria, els nostres representants sumen la segona victòria consecutiva, i aquest és de merit, ja que inclús el lider Independiente, fa quinze dies fou apallissat amb la seva visita Selva, 6-0.

El resultat final va ser d’1-2, el primer a marcar va ser l’Sporting, gol aconseguit al minut 23 de la primera part per Zanoguera, set minuts més tard, és a dir, al 30, l’equip local aconseguia empatar el partit en gol marcat per Solivellas, amb aquest resultat d’empat 1-1, va acabar la primera part.

A la segona, al minut 59 es torna avençar l’Sporting mitjançant el gol marcat per Santiago al minut 59, gol que al final donaria la victòria i els tres punts als nostres color. Al minut 75 el Xilvar es va quedar amb deu jugadors per expulsió de Guerrero, per doble amonestació.

FITXA DEL PARTIT.

XILVAR; Mayol, Martorell, Borras, Blanco, Batle, A. Sastre, Busquets, Comas, Solivellas, Capella i Pardo.

CANVIS; minut 50 Entre F. Sastre per Pardo, minut 53 Guerrero per A. Sastre, minut 62 Ferrer per Martorell.

SPORTING; Humet, Russo, Quertglas,  B. Llompart, Zanoguera, Santiago, Sanahuja, Guerrero, Pino, Gutierrez i R. Llompart.

CANVIS; minut 53 entre Lopez per Quetglas, minut 58 Rogel per B. Llompart, minut 87 Lozano per Pino, minut 90 Ventura per Guerrero.

GOLS; 0-1 minut 23 Zanoguera, 1-1 minut 30 Solivellas, 1-2 minut 59 Santiago.

ÀRBITRA; Ramon Antonio Llabres Galmes, va ensenyar targeta groga als jugadors del Xilvar, Capella i Guerrero (2), per tant va haver d’abandonar el terreny de joc al minut 75. Per part de l’Sporting varen veure la targeta groga, R. Llompart, Sanahuja, Guerrero, Russo i Rogel,.

CAMP; Municipal de Selva.

Resultats i classificació amateurs Primera Regional.