Abr 032016
 
Sportin-Pina (5)

Partit Sporting-Pina de la primera volta.

Avui horabaixa, l’Sporting ha guanyat per 1-5 dins el camp del cuer el Pina, amb aquest resultat se possa a dos punts del tercer classificat.

Victòria clara de l’Sporting, que quan han acabat els primers 45 minuts, el partit estava sentenciat, ja que el marcador lluïa un clar 0-4, al minut 22 l’Sporting ja guanyava per 0-2, i dos gols consecutius de Guerrero als minuts 39 i 42, ha establert el clar marcador en què ha acabat el primer temps.

A la segona part, hi ha hagut les expulsions de dos jugadors de l’Sporting per doble targeta groga, el primer ha estat, Guerrero, que al minut 59, ha vist per dos cops la targeta groga, i el segon R. Llompart, que al minut 79 ha vist la segona targeta groga, per aquest motiu l’Sporting ha acabat el partit amb nou homes.

 

 

FITXA DEL PARTIT.

PINA; Sanchez, S. Mut, Nadal, Ferragut, Sureda, Pericas, Llompart,  B. Mut, Morey, Gil i Jaume.

CANVIS; minut 33 entre Ogazon per Jaume i al minut 70  Oliver per Morey i Montserrat per Gil

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Mas, Llompart, Zanoguera, Sanahuja, Santiago, Guerrero, Rogel, Pino i R. Llompart.

CANVIS; minut 65 Ventura per Llompart, minut 72 Lopez per Rogel, minut 77 Quetglas per Santiago i al minut 90  Crespo per Lopez.

GOLS; 0-1 minut 19 Sanahuja, 0-2 minut 22 Guerrero, 0-3 minut 39 Guerrero, 0-4 minut 42 Pino, 0-5 minut 60 Santiago, 1-5 minut 76 de penal.

ÀRBITRA;  Roberto Gonzalez Bestard. Ha ensenyat targetes grogues als jugadors del Pina, Mut i Montserrat, i als jugadors de l’Sporting R. Llompart, Quetglas, Humet, Guerrero i Rogel, i vermella a l’entrenador del Sporting José Mulet i als jugadors de l’sporting per dolbe groga Guerrero i R. Llompart.

CAMP; Municipal de Pina.