Nov 052012
 

Desprès de quatre derrotes consecutives l’Sporting va guanyar al Esporles per dos gols a u, una primera part molt dolenta però a la segona, l’Sporting va ser superior al Esporles, cal destacar el segon gol de pilleria de Iniesta, el qual a una falta directa no va donar temps a la defensa contraria per aconseguir el 2-0.

Amb aquest resultat l’Sporting puja fins a la onzena plaça amb 15 punts.L’equip de Tercera REgional, també va guanyar fora de casa, concretament dins el camp de S’Hostalot per 1-2 i ja ocupa la sisena posicióEls dos equips juvenils tant l”A”, com el “B” varen guanyar els seus respectius partits l'”A” al Rotlet-Molinar per 6-0, el que li permet situar-se en la vuitena posició amb 17 punts, el “B” que milita a la segona també va guanyar per 0-4 dins S’Arenal, i es col·loquen líders del seu grup amb 9 punts amb dos d’avantatge sobre el San Cayetano.
Els cadets només va jugar l”A” i va perdre per 0-2 contra el campos, i actualment ocupa un dels darrers llocs del grup amb 4 puntsL’Infantil “A” va guanyar per 5-2 i ja suma set punts, mentes que el “B” va tornar a perdre per 3-0 ocupa el darrer lloc de la classificació.
Dels tres Alevins l'”A” va guanyar per 0-7 a la seva visita al Sporting Ciutat i encapçala la taula classificatòria del Seu grup empatat a 13 punts amb el Ferriolenc.
El “B” que milita al grup I de l segona divisió va tornar guanyar per 2-14 i es el segon amb 12 punts només a tres del lider el Circulo Sollerense, el “C” va tenir jornada de descans.
Els Benjamins els dos que juguem al grup E l'”A” i el “D”, l “A” va guanyar dins Bunyola i el “D” va perdre dins Calvia , l'”A va lider destacat amb 18 punts, el “D” ocupa la cinquena posició amb 9 punts, el “B” va descansar i el “C” va perdre dins Son Caulelles per 1-4 contra S’Arenal i ocupa la vuitena posició amb 5 punts.
Els tres Pre-Benjamins,  El “B” va perdre dins Son Caullelles per 0-1 i el “C” ca guanyar dins Inca per 0-5, el “C” ocupa la tercera posició amb 12 punts, mentre que el “B” amb dos punts ocupa un dels darrers llocs.
El Pre-Benjami “A” també va perdre dins Port-Cristo per 3-2, i ara ocupa la sisena posició amb 12 punts.
Les nines varen tornar a perdre per 2-3 i continuen sense puntuar..