Abr 102016
 
Sporting-Santjordi (8)

Pino de penal aconsegueix el gol, que ha donat els tres punts a l’Sporting


Victòria de penal de l’Sporting, devant el Sant Jordi, que és la cinquena consecutiva.

Partit molt disputat, i amb una gran assistència de públic, que ha respost, per animar a l’Sporting, pràcticament cap dels dos equips ha tingut clares ocasions de gol per avençar-se al marcador, la primera part, ha acabat amb el resultat inicial d’empat 0-0.

A la segona, part, s’ha mantingut la mateixa tònica d’igualtat en el marcador, fins que al minut 42 d’aquesta segona part i en una jugada totalment beneita, el porter visitant ha donat un cop de cap a un jugador de l’Sporting, l’àrbitra a instàncies del linier ha senyalitzat el corresponent penal, molt protestat pels jugadors visitants, cosa que ha obligat a què el partit estigues suspès durant vuit minuts.

Finalment s’ha reprès el partit, amb el llançament de penal per part del jugador de l’Sporting Pino, que ha transformat donant els tres punts a l’Sporting.

 

 

SPORTING; Humet, Russo, Martínez, R. Llompart, Zanoguera, Sanahuja, Santiago, Pino, Rogel, Gutiérrez i B. Llompart.

CANVIS; Minut 36 Entre Mas per Rogel, minut 58 Quetglas, per B. Llompart, minut 66 D, Llompart per Gutierez, minut 89n Lopez per Santiago.

SANT JORDI; Bordoy, Mas, Gelabert, Gonzalez, Comas, Armijo, Mas, Pons, Real, Busquets i Alba.

CANVIS; Minut 54 Ebntre Pons per Real, minut 75 Sanchez per Busquets.

GOLS; 1-0 minut 87 Pino de penal.

ÀRBITRA; Alberto Luis Perez Galmes., ha ensenyat targta groga als jugadors de l’Sporting Rogal. D,. Llompart i Mas, i als jugadors del Sant Jordi, Bordoy i Pons, i la vermella per dues grogues a l’entrenador Llull.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Primera Regional.