Ago 272017
 

Sporting-SantaPonsa (6)

Minut fatídic de l’Sporting, en el minut 89 va empatar i a la següent jugada va perdre el partit.

La visita al recentment ascendit Baleares Sin Fronteras de l’Sporting per inaugurar la temporada va acabar amb la derrota per 3-2 del nostre equip.

L’equip de Ciutat es va avençar en el primer minut de joc, amb l’1-0, l’Sporting en el minut 24 tornava a posar la igualtat en el marcador gràcies al gol aconseguit per Guitierrez, però dotze minuts més tard l’equip local mitjançant Esquivel, posa amb nova avantatge marcat el segon gol i establint el 2-1 en el marcador, resultat amb el qual va acabar la primera part.

El resultat de 2-1, es va mantenir fins al minut 89 de partit, quan el jugador de l’Sporting Garcia aconseguia el 2-2, amb aquest gol semblava que almenys se sumaria un punt, però res més enfora de la realitat, a la següent jugada el Baleares Sin Fronteras marcava el que seria el definitiu 3-2, essent l’autor del gol en Calderón, celebrant l’equip local l’estrena de la categoria amb una victòria.

L’Sporting va acabar el partit amb deu jugadors per expulsió del jugador Pino al minut 86 per doble amonestació.

FITXA DEL PARTIT.

BALEARES SIN FRONTERAS; Giraldo, Papa, Berthet, Torres, Alvarado, Martinez, Esquivel, Mora, Altamiranda, Gardella, Marcerano.

CANVIS;  Minut 56 entre Calderón per Mora, i Velazquez per Martinez, minut 65 Gomez per Alvarado,  minut 79  Marino per Altamiranda i Guzman per Berthet.

TARGETES;  Grogues a Torres, Esquivel i Guzman.

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Bover, Vigo, Martinez, Mas, Garcia, Aymerich, Pino, Rogel i Gutierrez.

CANVIS;  Minut 54 entre Stoyanof per Vigo, minut 66 Bassa per Vigo, minut 73 Leon per Bover i minut 75 Morales per Stoyanof.

TARGETES; Grogues a Gutierres, Vigo i Pino (dues).

GOLS; 1-0 minut 1 Altamiranda, 1-1 minut 24  Gutierrez. 2-1 minut 36 Esquivel, 2-2 minut 89  Garcia, 3-2 minut 89  Calderón.

ÀRBITRA;  Pedro Pablo Perez Garcia, ajudant a les voreres per  Adrian Corbelle Huelin i  David Mora Carmona.

CAMP; Municipal de Son Moix (Palma).

Resultats i classificació primera regional.