Oct 022016
 
sporting-santaponsa-9

El gol de l’Sporting marcat per Sanchez.

 

Després de la victòria del passat diumenge, els aficionats esperava que a la fi, l’Sporting guanyes dins Son Caulelles, però no ha pogut ser i sa hagut de conformar amb un empat 1-1.

El partit ha estat molt disputat, com tots el d’aquesta categoria, el primer en marca ha estat l’Sporting al minut 25, quan Sanchez, ha aprofitat una centrada des de l’esquerra que ha superat el porter visitant i a porta buida ha inaugurat el marcador, amb aquest resultat han acabat els primers 45 minuts.

A la segona part, s’ha mantingut la mateixa tònica, domini de l’Sporting, i contres molt perilloses de l’equip de Calvià, l’Sporting ha tengut ocasions d’aconseguir el segon gol, com un pal a la treta d’una falta o quan Ahmed, ha rematat un rebuig de la defensa per sobre del travesse pareixia que l’Sporting aconseguiria els tres punts, a partir de qui el Santa Ponsa sa fet amo del centre del camp, i al minut 68 Bertorelli, aconseguia el gol de l’empat en un ràpid contra atac del seu equip.

L’Sporting ha intentat aconseguir la victòria però totes les seves temptatives han estat inútils, sumant un nou empat dins Son Caulelles, i continua sense guanyar dins el nostre camp.

FITXA DEL PARTIT.

sporting-santaponsa-4

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Font, Rogel, Miranda, Mas, Sanchez, Vigo, Pino, Moreno i Ahmed.

CANVIS; Minut 49 entre Lozano per Vigo, minut 55 Bassa per Mas, minu t77 Vega per Sanchez, minut 87 Ventura per Ahmed.

sporting-santaponsa-2

SANTA PONSA; C. Caswell,  Nadal, Lopez, E. Caswell, Abarca, Bernal, Velasco, Lucena, Bertorelli, Gibert i Cedrian.

CANVIS; Minut 55 entre Risco per Bernal, minut 58 El Boutabi per Nadal,  minut 61 Gil per Lopez, minut 89 Cabrera per Gibert.

GOLS; 1-0 minut 25 Sanchez, 1-1 minut 68 Bertorelli.

sporting-santaponsa-3

ÀRBITRA; Jose Isern Serra, ajudat per Antoni Perez Salom i Pere Jaume Bergas Fernandez.

Ha ensenyat targeta groga als jugadors de l’Sporting, Sanchez, Ahmed, Bassa, Rogel, Vega i Pino i als jugadors del Santa Ponsa, Bernal, E. Caswell, Cebrian, Abarca, Lucena  iAndreu.

Resultats i classificació Primera Regional