Oct 222019
 
Segon gol del Montaura

Desprès de la derrota dins Son Caulelles, contra el Montura, l’Sporting de primera regional continua sense saber que es guanyar dins el seu camp, sumant la cinquena derrota dins el seu campi tercera consecutiva, quedant cuer de la categoria.

Set minuts va necessitar el Montaura per decantar el partit d’una manera clara capa al seus colors, entre el minut 1 i el set l’equip de Mancor de la Vall, va establir un clar i rotund 0-3 al seu favor, al minut 22 l’Sporting va acunçar les diferencies, establint l’1-3, resultat amb el qual va acabar la primera part.

Al minut 63, se va obrir l’esperança pels seguidors de l’Sporting, quan Milojevic, va marcar el 2-3, pareixia que l’equip local al manco empataria, i a pesar de la seva insistència, el que va tancar el marcador i va sumar el tres punts va ser el Montaura, quant mancaven set minuts va aconseguir el que seria el definitiu 2-4.

Fitxa del Partit.

Equip inicial de l’Sportint

Sporting Sant Marçal; Subirats, Cortes, Gutierrez, Lopez, Ghanim, Paz de Arruda, Vicens, Alvarez, Milojevic, Saiz i Ferreira.

Canvis; Minut 70 entre Loor per Ferreira, minut 81 Comas per Alvarez i minut 84 Carmona per Gutierrez-

Equip inicial del Montaura.

Montaura; Orfila, Vicens, Perello, Quekkai, Martorell, Del Rio, Ramon, Segui, Martinez, Fuentespina i Pyczko.

Canvis; Minut 53 entre Llabres per Vicens, minut 64 Vallori per Martinez, minut 67 Rubert per Martorell i minut 74 Simo per Segui.

Gols; 0-1 minut 1 Ramon, 0-2 minut 4 Del Rio, 0-3 minut 7 Ramon, 1-3, minut 22 Lopez, 2-3 minut 63 Milojevic, 2-4 minut 83 Ramon.

El tria arbitral amb els capitants

Àrbitre; Iyayi Osaheni, ajudat a les bandes per Daniel Montserrat Ibañez i Ilham El Kerche Dabeh.,va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting Campomar, Ferrerira, Milojevic (dues) i Llaneras, i als jugadors del Montaura, Segui i Rubert.

Resultats i classificació amateurs primera regional.