Nov 202016
 

sporting-pollencaiport-4

 

La visita del Pollença i Port, a Son Caulelles, va significar la sisena victòria consecutiva de l’Sporting Sant Marçal que el col·loca a la sisena posició de la classificació.

El primer a marcar va ser l”Sporrting quan al minut 31 l’àrbitra va senyalar un penal a favor del nostre equip que va transformar Guerrero amb l’1-0, resultat amb el qual acabaria la primera part.

A la segona, l’Sporting, es va avençar amb un clar 3-0, Guerrero aconseguia el seu segon gol i segon de l’Sporting i vuit més tard Ahmed marcava el 3-,0, el partit pareixia resolt, però l’equip pollencí, no es va rendir, i quan només faltaven sis minuts per acabar va aconseguir el 3-1, i al minut 89, tornava a marcar posant un inquietant i perillós 3-2, amb el qual es va jugar els darrers minuts, finalment la victòria va quedar a Son Caulelles.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING; Humet, Russo, Lozano, Sanahuja, Martinez, Mas. Moreno, Bassa, Guerrero, Ahmed i Gutierrez.

CANVIS; Minut 65 Entre Rogel per Guerrero, minut 69 Stoyanof per Sanahuha, minut 72 Santiago per Bassa, minut  77 Ventura per Moreno i minut 80 Vigo per Ahmed.

POLLENÇA I PORT; Torres, Valenzuela Bueno, Triguero, Llompart, Bibiloni, Morillo, Sabater, Moreno, Cantallops i Bueno.

CANVIS; Minut 60 entre Aroca per Cantallops. minut 77 Llobera per Valenzuela i minut 80 Barcelo per Moreno.

GOLS; 1-0 minut 31 Guerrero de penal, 2-0 minut 54 Guerrero, 3-0 minut 62 Ahmed, 3-1 minut 84 Bibiloni, 3-2 minut 89 Bibiloni.

ÀRBITRA; Ivan Cruz Romero, ajudant pels liniers, Carlos Hernandez Villalvilla i Lluis Pico Coll.

Resultats i classificació primera regional.