Nov 042019
 

Nou partit dels amateurs dins Son Caulelles, i nova derrota, la cinquena consecutiva i continua sense puntuar dins el nostre cap, aquest cop ha estat el Pollença i Port, que ha guanyat per 1-3

Primera part sense cap clara ocasió, ni per l’Sporting ni per el Pollença i Port, arribant al descans amb el resultat inicial de 0-0.

A la segona part es varen marcar els quatre gols del partit, al minut 46 Alfonso, aconseguia el que seria únic gol de l’Sporting i posava el nostre equip per davant en el marcador, al minut 59 l’àrbitre va expulsar al jugador visitant Mikulic per doble amonestació, tot se posava de cara perquè l’Sporting aconseguís, els seus primers punts dins Son Caulelles, davant la desil·lusió dels aficionats locals, que contemplaren com només en dos minuts i un home menys l’equip visitant capgirava el marcador per establir el 1-2, un nou gol a vuit minuts del final del Pollença i Port, va significar el resultat final de 1-3, sumant els seus primers punts com a visitant. L’Sporting continua cuer a cinc punts del dissetè que marca el descens.

Fitxa del Partit.

Sporting Sant Marçal; Campomar, Cortes, Lopez, Lozano, Rossello, Ghanim, Vicens, Paz de Arruda, Alonzo, Ferrerira i Guiterrez..

Canvis; minut 64 entre Carmona per Cortes, minut 75 Alvarez per Rossello, minut 77 Sais per Ghanim, minut 80 Comas per Gutierrez.

Pollença i Port; Olmo, Garcia, Frontera, Ullah, Sanchez, Gomez, Lirola, Haverland, Mikulic, Riusech i Moreno.

Canvis; Minut 16 entre Aroca per Ullah, minut 56 Fonseca per Moreno, minut 78 Fueyo per Aroca i minut 84 Cifre per Gomez.

Gols; 1-0 46 Alfonzo, 1-1 minut 68 Riusech 1-2 minut 70 Riusech, 1-3 minut 82 Haverland.

Àrbitre; Angel Ventura Fernandez, ajudat a les bandes per Laura Juan Gimeno i Sergio Romero Oliver, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting, Cortes, Ghanim i Vicens, i als jugadors del Port i Pollença, Mikulic, Fonseca i Garcia, vermella a Mikulic minut 59 per doble groga.

Resultats i classificació primera regional.