Nov 092016
 

juvenils-andratx-1

 

Els Juvenils de l’Sporting i de l’Andratx, es jugaven la segona plaça de la classificació del grup A, la victòria de l’equip visitant per 0-3, fa passat al nostre equip de la tercera plaça a la setena.

Vint minuts bastaren a l’Andratx per posar una clara diferència de dos gols en el marcador, que varen ser totalment insuperables pels nostres jugadors i amb aquest resultat de 0-2 va acabar la primera part.

L’Sporting va intentar en tot moment reduir les diferències però a defensa visitant és mostrar molt superior físicament i no dubtava de fer faltes tàctiques per evitar els intents del nostre equip d’apropar-se a la seva porteria, al minut 60 el jugador visitant Porcel marcava el tercer gol del seu equip i sentenciava l’encontre amb un clar 0-3, que el mateix temps representava la segona derrota consecutiva dels nostres juvenils.

FITXA DEL PARTIT.

JUVENILS; Martinez, Serra, Ferrer, Perello, Provenzal, Mateu, Mulet, Rossello, Orfila, Ramirez, Prats i Martinez.

CANVIS; Minut 35 Entre Sanchez per Mulet, minut 16 Servera per Ferrer, minut 58 Martinez per Mateu, minut 71 Morey per Prats.

ANDRATX; Romero, Pradera, Guerrero, Gutierrez, Nicoalu, Sieiri, Mahyaqui, Lopez, Porcel, Vergara i Bravo.

CANVIS; Minut 51 entre Font per Mahyaqui, minut 61 Mandilego per Sieiro, minut 66 Gorozabel per Bravo, minut 72 Marroig per Guerrero i minut 76 Calafell per Porcel.

GOLS; 0-1 minut 6 Mhayaqui, 0-2 minut 20 Mhayaqui, 0-3 minut 69 Porcel.

ÀRBITRA; Juan Alberto Martinez Fernandez, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sportin Perello i Serra i de l’Andratx Sieiro.

Resultats i classificació juvenils segona regional grup A.