Des 222014
 

_MBA8917

Darrer partit de l’any dins Son Caulelles, jugat entre l’Amateur i el Inter Manacor, amb victòria final del nostre equip.

Amb motiu de la presentació dels equips dos nostre club, el partit és jugar el diumenge al matí, just després de les presentacions, i els amateurs de Primera Regional, es varen unir a la festa oferint un bon partit i un triomf, en el darrer partit d’aquest any 2014, derrotat al Inter Manacor per 3-2.

L’alineació de l’Sporting, fou Cerda, El Boutabi, Crespi, Sancho, Russo, Ventura, Sintes, Labandera, Lorente, Fernandez i Serra.

Aquest foren els canvis: miut 68 Roca per El Boutabi, minut 69 Zanoguera per Labandera, minut 75 Alcaraz, per Ventura, minut 86 Cifre per Lorente i al minut 89 Pou per Alcaraz.

L’Inter Manacor va alinear d’inici; Marcheti, Orgilles, Pomar, Nicolau, Santandreu Calatayud, Santandreu Ramos, Mira, Gomariz, Mateu, Pont i Llodra.

Els canvis de l’Inter foren, al minut 45 Torres per Pont, al minut 51 Medina per Mateu, i al minut 71 Darder per Santandreu Calatayud.

Veren la targeta groga per part de l’Sporting; Ventura, El Boutabi, Cerda i Pou, per part de l’Inter Manacor, en Pomar, Pont, Santandreu Calatayud, Darder i Mira.

Gols: 1-0 minut 23 Sintes, 1-1 minut 24 Santandreu Ramos, 2-1 minut 38 Serra, 2-2 minut 50 Santandreu Ramos de penal, i el 3-2 definitiu al minut 60 obra de Serra.

Amb aquest resultat l’Sporting acomiada l’any ocupant la sisena plaça amb 27 punts.

Resultats i classificació de Primera Regional.