Feb 032016
 
Sporting-Planatesa (5)

Partit de la primera volta Sporting-Pla de na Tesa

El derbi de primera regional, entre l’Sporting Sant Marçal i la U.E. Pla de na Tesa, va acabar amb la victòria de l’equip del Pla per 2-0.

El partit jugat dins Can Gaspar, es va decantar molt aviat al favor de l’equip local, ja que al minut 15, el jugador de la U.E. Pla de na Tesa, Gomila marcava el primer gol, amb aquest resultat d’1-0, va acabar el primer temps.

En la segona part, l’Sporting no va poder marcar i es va mantenir l’1-0 fins al minut 76 quan Carmona, aconseguia el segon gol del Pla de na Tesa i sentenciava el partit.

Amb aquest resultat l’Sporting es veu superat a la classificació pel Pla de na Tesa, que també té el gol average directa a favor.

FITXA DEL PARTIT.

U.E. PLA DE NA TESA; Planas, Fornes, Bosch, Romero, Escribano, Ferrer,Segura, Caparros, Serra, Gomila i Barroso.

CANVIS; Minut 62 Entre Izquierdo per Caparros, minut 73 Carmona per Serra, minut 76 Jorda per Segura.

SPORTING; Humet, Russo, Martinez, Caicedo, Zanoguera, Sanahuja, Pino, Mas, Guerrero, Rogel, Gutierrez.

CANVIS; Minut 45 entre Balaguer per Mas i Llompart per Guerrero, minut 71 Ventura per Caiccedo, minut 79 Lozano per Gutierrez.

GOLS; 1-0 minut 15 Gomila, 2-0 minut 76 Carmona.

ÀRBITRA; Alain Nahuel Girela Gomez, va ensenyar targeta groga als jugadors del Pla de na Tesa, Ferrer, Fornes, Segura, Romero i Izquierdo. I als jugadors de l’Sporting, Mas Ventura,Gutierrez, Mulet, Sanahuja i Pino, targeta vermella al jugador de l’Sporting Balaguer al minut 90.

CAMP; Can Gaspoar.

Resultats i classificació Primera Regional.