Ago 262019
 

Primer partit de lliga dels amateurs, dins Son Caulelles, i primera derrota de la temporada, el Recreatiu La Victòria va ser superior.

Només set minuts va necessitar l’equip visitant per posar una clara avantatge de dos gols al seu favor, al minut set del partir el marcador marcava un clar i rotund 0-2 a favor de l’equip visitant

Abans d’acabar la primera part l’àrbitre expulsava per doble amonestació al jugador visitant Angel Prats Darder, autor del primer gol.

Al minut 59 de partit, el Recreatiu de la La Victòria, augmentava la seva avantatge amb un nou gol i establia el 0-3. L’Sporting va maquillar el marcador al minut 72 gràcies a un penal assenyalat per l’àrbitre i transformat per Ferrerira.

L’equip visitant encara va sofrir dues expulsions més la del jugador Català al minut 72 per doble amonestació i amb vermella directa al minut 90 a Jofre.

Alineacions

Sporting Sant Marçal; Subirats, Cortes, Gutierrez, Sindin, Rossello, Ghanin, Vicens, Alvarez, Alfonzo, Ferreira i Loor.

Canvis; Minut 4 Puerto per Gutierrez, 53 Saiz per Rossello, 64 Hernandez per Puerto, 71 Alvaro per Loor.

Recreatiu la Victòria; Lebron, Rendon, Mas, Prats, Rivero, Chuquimarca, Torreblanca, Barragan, Liceran, Morro i Bonilla.

Canvis; Minut 57 Catala per Chuquimarca i Martinez per Barragan, (68) Jofre per Bonilla, (90) Sall per Morro.

Gols; 0-1 minut 2 Prats, 0-2 minut 7 Morro, 0-3 minut 59 Català, 1-3 miut 72 Ferrerira de penal.

Àrbitra; Guillem Deia Pallares, ajudant a les bandes per Christian Escalas Navarro i Daniel Montserrat Ibañez, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting Milojevic, Rossello i Alfonzo, i als jugadors del Recreatiu La Victòria, Prats (2), Barragan, Català (2) i Martinez, i vermella directa a Jofre.

Resultats i classificació Primera Regional.