Mai 112015
 

InfanitlsA-PenyaArrabal (2)

 

Els resultats aconseguits pels tres equips infantils, varen ser intranscendents, de cara a la classificació, el “A”, varen perdre dins Son Caulelles, el “B” va guanyar dins Son Flo, i els de F-7, varen guanyar dins Son Caulelles.

Darrer partit dels infantils “A” dins Son Caulelles, amb una derrota contra el líder i campió del grup La Penya Arrabal, al qual li varen fer el corresponent passadís. El resultat fina fou d’1-8, i la primera part va acabar amb el resultat d’1-4. Dissortadament el nostre equip no ha pogut mantenir la categoria.

Alineacions.

Sporting; Rodriguez (Silva), Crespi, Serra, Delgado Casas (Martorell), Gutierrez, Garcia (Serra), De Benito, Escoda (Herreros), Espinola (Font) i Casasayas.

Penya Arrabal; Garcia, Gaya, Frau, Ferra, Soler, Parejo (Figueroa), Sanchez (Romero), Santiago (Sureda), Escobar (Perello), Llabres i Corgo (De La Calle).

El gol de l’Sporting el va marcar en Casas i els vuit de la Penya Arrabal foren marcats per Romero (3),Sanchez (2),Esobar (2) i De La Calle.

infantilsb-madrealberta

 

 

Els infantils “B“, varen ratificar amb una victòria els quatre punts d’avantatge sobre el segon i que els va permetre proclamar-se campions la passada jornada. Aquest passat diumenge varen guanyar dins Son Flo a Es Raval de Santa Catalina per 1-3, la primera part va acabar amb empat 1-1.

Alineacions:

Sporting; Errea, Llompart, Cantallops (Kretschmer), Martinez, Sanchez, Fiorito, Garcia, Vazquez, Fernandez, Vaquer i Reynes.

Es Raval de Santa Catalina; Balaguer, Cladera, Leiva, Rodriguez, Cruz, Canals, Perez, Garcia (Jaume), M. Rodriguez, Souto i Cruz.

Gols; 0-1 minut 6 Vazquez, 1-1 minut 17 Perez, 1-2 minut 45 Fernandez, 1-3 minut 58 Fernandez

L’àrbitre, va ensenyar targeta groga als jugadors d’Es Raval, Cruz i Muñoz.

Infantilsf-7-Atcampredo (3)

 

Els infantils de F-7, també varen guanyar dins Son Caulelles, al Santa Monica per 6-3, amb aquest resultat es col·loquen a la quarta posició.

Jugadors inscrits per jugar el partit.

Sporting; Campins, Montiel, Martorell, Lillo, Ceballos, Hidalgo i Berenguer.

Santa Monica; Lozano, Ibañez, Vidal, Romero, Juan, Casamin Villagomez, Torres i Martin.

Els gols de l’Sporting foren marcats per Montiel , Berenguer (2), Ceballos, Lillo i Martorell i els del Santa Monica, Juan, Vidal i Martin.

Resultats i classificació infantils “A” Primera Regional grup “B”.

Resultats i classificació infantils “B” segona regional grup F.

Resultats i classificació infanitls F-7 grup B.