Mai 012013
 

Els Benjamins “A” varen tornar aconseguir una nova victòria i continuen encapçalant la taula classificatòria, amb uns números impressionants 197 gols a favor per 14 en contra, aquest pic la seva víctima va ser els Benjamins “D” dels nostre club.

Els Benjamins “B” varen empatar dins el camp de lider del seu grup el Port d’Andratx, mentre que l’equip “C” descansava.

En el partit jugat entre els Benjamins “A” i el “D”, naturalment dins Son Caulelles, l'”A” es va imposar per 0-10, ja que era el visitant i aquest són les alineacions dels dos equips.

Vuit inicial dels benjamins “B”; Varela, Sanchez, Cañellas, Mari, Ramirez, Roibal, Palmeer i Perotti, a la banqueta Bestard, Piza, Ortega i Ramis.

Vuit inicial dels benjamins “A”; Martin, Pomar, Pascual, Lopez, Uribe, Crespi, Bonnin i Mari, a la banqueta Vrba i Daniel.

Varen marcar els gols Sanchez minut 16 en propia porta, Daniel minut 17, Crespi minuts 26, 31, 34 i 38, Mari minut 28, Lopez minut 42 i 45 i Uribe minut 47.

El Benjamin “B” va empatar a 3-3 dins el lider el Port d’Andratx, i aquest es el vuit inicial del Sporting; Sanchez, Martinez, Jimenez, Rodriguez, Oliver, A. Alzamora, P. Alzamora i Selles, a la banqueta Martorell, Barcelo i Muñoz.

Els gols foren marcats per, Alzamora minut 13, 14 i 47.

Resultats i Classificació Alevins “A” i “D”.

Resultats i Classificació Alevins “B”.