Set 052012
 

Dia 6 de Juliol de 2009, fou la data D’inici del primer Campus D’Estiu organitzat pel club. Aquest any era un any especial, ja que es complien 25 anys de la fundació del club, i que millor que con-memorar aquest aniversari amb la celebració de  la primera edició. Aquest Campus fou creat, organitzat i dirigit pel seu coordinador  esportiu en Miquel Ramis i va tenir com a primers monitors en Guille Pons, Micky Pujol i Ernesto “Pinocho” Vargas a l´horari matinal.

Ja a aquest primer campus hi va haver també un campus d’Horabaixa que es va realitzar del dia 20 al 31 , amb un horari de les 17:30 a les 20:30h amb en Jaume Munar i el seu fill Pedro com a monitors.
Aquesta primera edició tingué com a participants a 67 al.lotets de edats de entre 5-14 anys, jugadors des club, des terme de Marratxí i D’altres indrets de L’Illa.  Tengué una durada de 4 setmanes, acabant el 31 de Juliol.
Sens dubte aquesta primera edició, degut al seu èxit de participació sense precedents, seria el primer dels campus que després es dugueren a terme en els següents anys, incrementant cada any el nombre de participants i la durada dels mateixos, ja que els nins , podien gaudir D’un estiu diferent als demés practicant el esport que mes els agrada.
També en aquesta primera edició es va comptar amb la participació de dos Jugadors de Futbol d’Elit com son en Toni Prats i en Pep Lluís Martí, dos jugadors mallorquins que feren les delícies dels mes petits.

Es va concloure aquest primer campus amb una festa de cloenda que es realitzar el dia 1 D’Agost amb L’Entrega de trofeus a tots els participants.