Mar 102015
 

InfanitlsA-SanFrancisco (3)

Els infantils “A” de Primera Regional, varen guanyar tres punts per l’esperança, ja que amb els resultats d’aquest cap de setmana, es troben a quatre punts de la salvació. També varen guanyar, els infantils “B“, mentre que l’infantils F-7 varen perdre.

La visita al camp d’un rival directa, el Recreatiu Penya Arrabal, va acabar amb la victòria de l’Sporting per 0-1, la primera part va acabar amb el resultat de 0-0.

Alineació de l’Sporting; Casas, Ramon, Gutierrrez, Garcia, De Benito, Herreros, Rodriguez, Espinola, Font, Casasays i Martorell.

Aquest foren els canvis, minut 36 Serra per Garcia, minut 58 Crespi per Casas i D. Serra per Gutierrez.

Alineació del Recreatiu Penya Arrabal; Ferrer, Puppo, Pastor, Makate, Del Rio, Benito, Oliver, Jorgesen, Solano, Llompart i Jones.

L’equip local només va fer un canvi i fou al minut 47 que entre en Lapuente per Pastor.

L’únic gol del partit fou mercat per Puppo en el minut 50 en pròpia porta.
InfantilsB-Esraval (2)

Els Infantils “B” que militen al grup “F” de la segona regional, varen guanyar dins Alcúdia, a l’Alcúdia At. per 1-15, la primera part va acabar amb el resultat d’1-4, amb aquesta victòria, continuen com a líder en solitaris, i tres punts d’avantatge damunt el Son Ferriol At.

Jugaren per l’Sporting; Llompart, Cantallops, Martinez, Cirer, Sanchez, Fiorito, Garcia, Vazquez, Errea, Fernandez i Reynes.

Durant el partit es varen fer els següents canvis; minut 44 Vaquer per Cantallops, minut 45 Villegas per Errea i al minut 55 Mari per Sanchez.

Alineació de l’Alcúdia At.; Vanrell, Grimaldi, Siqueira, Komieczny, Lllabres, Marquez, Martorell, Enriquez, Marc Martorell, Crispi i Coppola.

I aquest son els seus canivs; Minut 35 Serra per Siqueira i Revuelta per Marquez, minut 40 Diaw per Llabres i Corro per Enriquez.

Els quinze gols de l’Sporting foren marcats per; Garcia (6), Fernandez (2), Vazquez (2), Fiorito, Sanchez, Reynes, Mari i Martinez.

El gol de l’Alcúdia At, el va marcar en Coppola.
InfantilsF7-LaSoledat (2)

Els infantils F-7, varen perdre amb la seva visita al tercer classificat, el C.C. Santa Catalina, per 9-3, la primera part va acabar amb el resultat de 2-2.
Jugaren per l’sporting; Montiel, Martinez, Lillo, Nuñez, Ceballos, Campins, Hidalgo, Riera i Martinez.

Pel C.C. Santa Catalina, disputaren el partit en; Cuevas, Bisquerra, Moreno, Cabellos, Monserrat, Canals, Llorens, Galindo, Lujam i Casares.

Els nou gols de l’equip local foren marcats per Bisquerra (4), Canals (2), Galindo (2) i Llorens.

Per part de l’Sporting varen marcar Montiel (2) i Ceballos.

Resultats i classificació Infantils “A” Primera Regional grup “B”.

Resultats i classificació Infantils “B” segona regional grup “F”.

Resultats i classificació Infantils F-7 grup “B”.