Nov 182014
 

AlevinsB-PortoCristo (4)

L’equip dels alevins “A” que juguen a la preferent, varen aconseguir una victòria de prestigi, varen guanyar dins Inca a l’imbatut Ramon Llull. Els alevins “B” de segona regional, també varen guanyar dins Son Caulelles, mentre que el “C” i el “D” varen perdre a fora.

Setena jornada de la Preferent, i els alevins “A”, que varen visitar el Ramon Llull d’Inca, equip que no havia perdut cap partit, es varen imposar amb un 2-3, i aconseguia la segona victòria de la temporada.

Varen jugar per l’Sporting, Molinet, Riera, Orfila, Mari, Oliver, Vrba, Martin i Crespi.

La primera part, va acabar amb el resultat de 2-1 a favor de l’equip local el Ramon Llull, però a la segona, el nostre equip va aconseguir empatar i marcar un tercer gol que dóna la victòria.

Els tres gols de l’Sporting foren marcats per Vrba, el darrer de penal.

Ara l’Sporting se situa el catorze amb sis punts i empatar en dos equips més.

Els alevins “B”, que juguen a la segona regional grup “C”, varen guanyar dins Son Caulelles, al Porto Cristo, cuer del grup, per un rotund 10-1, amb aquesta victòria, es col·loquen el quart a tres punts del líder el Cala D’or.

El partit pràcticament no va tenir història, la primera part ja va acabar amb el resultat de 5-1.

Varen jugar per l’Sporting; Oncala, Hermosilla, Juan, Llado, Adelantado, Villafuerte, Serra, Hinarejos, Garcias, Coleto i Fernandez.

Varen marcar per l’Sporting, Coleto (3), Serra (2), Hermosilla, Llado, Fernandez, Hinarejos i Adelantado.

AlevinC-AlevinD (4)

 

Els Alevins “C”, visitaven el Salla At., i varen perdre per 5-2, la primera part va acabar amb el resultat de 3-2, amb aquest resultat, el nostre equip queda en la cinquena posició amb 15 punts empatar precisament amb l’equip de la Salla At.

Varen jugar per l’Sporting; Garau, Sanchez, Bestard, Mari, Ortega, Ramirez, Palmer, Cañellas, Ramis i Roibal.

Els dos gols de l’Sporting els varen marcar en Ramis i Palmer.

Els Alevins “D”, que juguen en el mateix grup que el “C”, el “H”, també varen perdre en la seva visita a Calvià, contra el Calvià At. per 11-0, la primera part va acabar amb el resultat de 5-0.

Jugaren per l’Sporting; Bujosa, Chacon, Selles, Terrones, Bosch, Hugo Chacon, Guasp. Fernandez, Varela, Piza, Lin i Alzamora.

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup “A”.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup “C”.

Resultats i classificació Alevins “C” i “D” segona regional grup “H”.