Oct 012018
 

Sporting-Horta (2)

L’Sporting es va imposar amb claredat a S’Horta, amb una gran segona part, on va remuntar el 0-1 amb el qual havia acabat la primera part.

Primera part molt igualada, amb ocasions per les dues parts, a vuit minuts del final de mateixa, el jugador visitant Bousbaa, va marcar el 0-1, resultat amb el qual acabaria la primera part.

Al cap de tretze minuts de la represa Guerrero aconseguia el gol de l’empat, i sense temps de reacció per part visitant Ramirez avançava l’Sporting amb el seu primer gol, , i tres minuts més tard davant l’alegria dels seguidors locals era Gutierrez que establia el 3-1, al minut 71, Ramirez, amb una internada seva i guanyant per cames al seu defensor, va creuar davant la sortida del porter visitant al pal contrari, aconseguit un gran gol, i tancat el marcador amb el definitiu 4-1.

SPORTING SANT MARÇAL, 4 S’HORTA, 1.

SPORTING SANT MARÇAL; Pertusatti, Russo, Cortes (Lozano 80), Nuñez, Delgado, Pino, Bassa (Ramirez, 46), Guerrer (Llabres, 76), Rogel (Orfila, 61), Guiterrez (Miguel 89), i Alvarez.

S’HORTA; Robles, Garcia, Roig, Bousbaa, Ballester (Ortiz, 63), Vadell, Rentero, Ferrer (Hoyas, 71), Julia, Azqueta (Sanchez, 64), i Bascuñana.

GOLS; 0-1 Bousbaa minut 37, 1–1 Guerrero minut 58, 2-1 Ramirez minut 60; 3-1 Gutierrez minut 53, 4-1 Ramirez minut 71.

ÀRBITRA; Miguel Cifre Soria, ajudat a les bandes per Javier Martin Massanet i Francisco Rendon Caeiro, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting Bassa, Delgado, Rogel i Gutiererz, i de S’Horta, Julia, Bascuñana i Bousbaa.

Resultats i classificació primera regional.