Oct 012018
 

Infantils-SonOliva (1)

Ahir al matí, dins Son Caulelles, es va gaudir d’un gran partit entre els infantils del Sporting Sant Marçal i els del Juventud Son Oliva, el qual va acabar amb un just empat, 4-4.

Partit amb molts de gols, les alternances en el marcador va donar molta emoció al partit, i que els espectadors vessin un gran espectacle, al minut 19 s’avençava l’equip visitant per establir el -1, tres minuts més tard empatava l’Sporting, entre els minuts 29 i 35 el nostre equip marcava dos gols per acabar la primera part amb una clar 3-1, molta gent ja donava per sentenciar l’encontre.

A la segona part, va reaccionar l’equip visitant i només amb un minut del 47 al 48 aconseguia empatar, per donar més emoció, a un minut del final el Juventid Son Olive, aconseguia el 3-4, tothom ja donava per perdut els tres punts però Bauza, just al darrer minut, aconseguia establir el 4-4, resultat totalment just donat el que es va veure damunt el camp.

SPORTING SANT MARÇAL, 4 JUVENTUD SON OLIVA, 4.

SPORTING SANT MARÇAL;  Morales, Bautista, Rossello, Inserte, Creus, Scarpa, Gial, Bauza, Sureda, Muñoz, Ripoll, Riera, Pacheco, Porras, Salom i Russo.

JUVENUTD SON OLIVA; D. Sanchez, Mecker, Vivero, Lozano, Salom, Perez, De la Iglesia, Mederos, Rodriguez, Martin, Rieiro, Salinas, I. Sanchez, Lucas i Molina.

GOLS; 0-1 De la Iglesia minut 19, 1-1 D. Sanchez, en pròpi porta minut 22, 2-1 Bauza, minut 29, 3-1 Russo minut 35, 3-2 Lozano minut 47, 3–3 Perez minut 48, 3-4 Rodriguez minut 71, 4-4 Bauza minut 72.

ÀRBITRA; Andres Cadiz Guardiola, va ensenyar targeta groga al jugdor Gil de l’Sporting.

Resultats i classificació infanitsl segona regional grup A.