Feb 192018
 

CadetsA-CardassarAtlletic_opt

El dissabte al migdia, a Son Caulelles, es va poder gaudir d’un gran partit de futbol, els nostres Cadets varen a ver de remuntar per dos cops un marcador en contra, per acabar guanyant per 5-4.

Tant els Cadets A com el Cardassar Atlètic varen oferir un bon espectacle de gols i alternances en el marcador que varen fer gaudir a les dues aficions.

Al minut 6 Vaquer marcava el primer gol de l’Sporting i establia l’1-0, va reaccionar l’equip de Sant Llorenç i al minut 30 el seu jugador Femenias empatava posant l’1-1, amb menys d’un minut el Cardassar Atlètic capgirava el marcador al minut 36 primer Galmes i tot seguit Nevado posaven un preocupant 1-3, resultat amb el qual acabaven els primers quaranta minuts.

Reacció de l’Sporting al començar la segona part, al minut 43 Rabaza de penal col·locava el 2-3 i al minut 45 Sandoval, empatava 3-3, emoció garantida, cinc minuts més tard, el 50, Femenias, autor del primer gol visitant, marcava el quart del seu equip i segon seu per tornar a posar per davant al Cardassar Atlètic amb un 3-4.

A dotze minuts del final, minut 68 l’Sporting i mitjançant un gol de Duran, tornava a empatar el partit 4-4, quan pareixia que aquest resultat seria el definitiu Sandoval, autor del primer gol de l’Sporting marcava el seu segon gol, i cinquè de l’Sporting al minut 76, establint el que seria resultat final de 5-4.

Fitxa del Partit.

Resultats i classificació Cadets segona regional grup F.