mai 212019
 

JuvenilsA-SonSardina (1)

Els equips juvenils del nostre club, varen acabar la lliga el passat cap de setmana, amb una derrota els Juvenils A de preferent i una victòria a fora camp dels Juvenils B, de primera regional, els dos han quedat classificat dins les places de descens de categoria.

Els juvenils A, varen perdre dins Son Sardina per 6-1, la primera part va acabar amb el resultat de 0-1 a favor de l’Sportingl, als inicis de la segona va empatar el Son Sardina, al minut 51, i al minut 65 el resultat ja era de un clar 4-1 a favor del Son Sardina, dos gols més del Son Sardina, abans d’acabar el partit varen tancar el marcador amb el resultat final de 6-1.

El pas per la preferent del nostre equip ha acabat amb aquesta estadística, un 7% de victòries, un 13 d’empats i un 80% de derrotes amb una mitja de gols a favor del 0,9 per partit.

FITXA DEL PARTIT.

SON SARDINA; Suñer, Tugores Adrover, Sureda, Mayoral, Genovar, Andreu Sureda, Frau, Andreu, Cifuentes i Salom.

CANVIS;  Minut 53 entre Martorell per Cifuentes, minut 57 Ortega  per Tugores, minut 70 Rossello per Mayoral i Gonzalez per Mayoral, minut 75 Coll per Suñer.

SPORTING SANT MARÇAL; Campins, Ferrer, Martinez, Contreras, Riera, Gutierrez, Priori, Puerto, Moll, Sanchez i Jabega.

CANVIS;  Minut 53 entre Rigo per Sanchez, minut 57 Vaquer per Puerto.

GOLS; 0-1 Sanchez minut 9, 1-1  Cifuentes minut 51, 2-1 Mayoral minut 53, 3-1 Genovard minut 60, 4-1. Genovard minut 65, 5-1 Sureda minut 70, 6-1 Salom minut 79.

Resultats i classificació final juvenils A preferent grup A.

JUVENILS B.

JuvenilsB-Espanya (2)

Els Juvenils B de primera regional, també varen acomiadar la lliga, amb una victòria dins San Cayetano per 3-4, partit en molts de gols i que les alternances en el marcador varen ser continua, mínima diferència a favor d’un o l’altre per empatar el que anava per darrera en el marcador, així durant  tot el partit, al minut 88 empatava el San Cayetano i al minut 90 l’Sporting aconseguia el gol que els donava la victòria i acomiadar la categoria amb una victòria.

Les estadístiques dels Juvenils B, en el seu pas per la primera regional han estat un 13% de victòries, un 4% d’empats i un 76% de derrotes, amb una mitja de gol marcat per partit de 1,8%.

FITXA DEL PARTIT.

SAN CAYETANO; Gomez, Torrens, Aragon, Bosch, Campins, Genestar, Manresa, Oliver, Mir, Montero i Gonzalez.

CANVIS; Minut 45 Entre Torralba per Bosch i  Furio per Torrens, minut 55 Beltran per Aragon, minut 65 Bleda per Campins, minut 75 Cabello per Mir.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Prieto, Montiel, Martinez, Rivera, Bernat, Pons, Sandoval, Hidalgo, Jesus Martinez, Rabaza i Balaguer.

CANVIS; Minut 55 entre Rabaza per Montiel, minut 65 Duran per Rivera.

GOLS; 1-0 Campins minut 9, 1-1  Pons minut 31, 2-1  Obrador minut 47, 2-2  Pons minut 63,  2-3  Rabaza minut 66, 3-3  Gonzalez minut 88, 3-4  Rabazza minut 80.

Resultats i classificació final juvenils B primera regional grup A.