Alevins

 


Els Alevins juguen dins el Coll d’en Rebassa.

Els Alevins, que dune una ratxa de quatre partit sense perdre, tres victòries i un empat, visiten el Collerense “A”, equip que ocupa la quarta posició amb vuit punts més que l’Sporting.

Llegeix més...

Els Alevins únic equip del club que va guanyar.

Dels deu equips del club, que varen jugar aquest cap de setmana, l’ùnic que va aconseguir la victòria foren els Alevins, que se varen imposar disn Son Caulelles per 4-2.

Llegeix més...

Els Alevins s’imposen al cuer.

L’equip dels Alevins, es varen imposar dins Son Flo al cuer del seu grup el Mercat de Santa Catalina, amb un clar resultat de 1-5.

Llegeix més...

Els Alevins no poden amb el Rotlet-Molinar.

El Rotlet-Molinar, quart classificat va aconseguir endur-se el tres punts de son Caulelles, al imposar-se als nostres alevins per 1-7.

Llegeix més...

Empat dels Alevins

Els Alevins, varen aconseguir sumar un punt amb la seva visita a l’Atlètic Sant Cayertano, que els permet continuar a la part mitjana de la classificació.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins dins Santa Mònica.

La derrota dels Alevins dins Santa Mònica, contra l’Atlètic Santa Mònica, fa que l’equip col·legial, superi al nostre a la taula classificatòria.

Llegeix més...

Segona victòria consecutiva dels Alevins.

Els Alevins, varen aconseguir la seva segona victòria consecutiva i primera dins Son Caulelles, derrotant al Estudiantes per un clar 7-1.

Llegeix més...

Derrota en el debut dels Alevins.

La visita dels Alevins a Muro, per jugar el partit ajornat de la primera jornada va acabar amb la derrota del nostre equip per 5-1.

Llegeix més...

Avui se juguen dos partits oficials.

Avui dimecres se juguen dos partits oficials, ajornats en el seu dia, el Alevins debuten a la lliga, jugant dins Muro a les sis i quart de l’horabaixa.

Llegeix més...

Una Victòria i una derrota dels alevins dins Son Caulelles.

Aquest cap de setmana,. només han jugat els alevins B ui el C, els dos dins Son Caulelles, el B, es va imposar al Recreatiu Marratxí i el C. fou derrotat per l’Algaida.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins A i victòries dels “B” i “C”.

Els Alevins “A”, que la passada jornada se varen proclamar campions de lliga, varen sofrir la seva primera derrota d’aquesta temporada, precisament el dia que celebraven el campionat davant la seva afició, l’Atlètic Rafa, que ha quedat segon es va imposar per un clar 0-6 dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Els Alevins B i C a guanyar per millorar la seva classificació.

Els Alevins A, tenen jornada de descans, mentre que els B i el C, intentaran guanyar per millora o mantenir la seva actual posició a la classificació.

Llegeix més...

Tercera victòria a fora dels Alevins B.

Els Alevins B, varen aconseguir davant el Recreatiu Arenal la seva tercera victòria a fora imposant-se per 1-4.

Llegeix més...

Tercera derrota consecutiva dels Alevins C.

L’Olímpic de Manacor, va infligir la tercera derrota consecutiva dels nostres Alevins C, guanyant dins Son Caulelles per 1-4.

Llegeix més...

Els Alevins B guanyen al cuer del grup.

Els Alevins B de segona regional, es varen imposar en claredat al cuer del seu grup, el San Roque per 5-1.

Llegeix més...

Només els Alevins A juguen fora de Son Caulelles.

Els Alevins A líders destacats dels seu grup visiten l’Atlètic Son Caliu, tercer classificat que se troba a quinze punts dels nostres representants, l’equip de Calvià encara no ha perdut cap partit dins casa seva, guanyat cinc i empatat dos, els nostres que encara no ha perdut cap partit poden tancar la primera volta imbatuts.

Llegeix més...

Els Alevins A amos de la lliga.

La visita del Poblense “B”  tercer classificat, va significar una nova victòria del nostre equip per un clar i rotund 5-0.

Llegeix més...

Els Alevins “B” guanyen dins Llucmajor.

Els Alevins “B” varen aconseguir el passat divendres la seva quarta victòria de la temporada i segona a fora al imposar-se al Espanya Atlètic “B” per 0-3.

Llegeix més...

Els Alevins A juguen dissabte i el B divendres.

Dissabte a partir de les onze i arbitrat per Gabriel Cantarellas Alberti, els Alevins A reben el Poblense “B”, i el divendres a les set del vespre els Alevins B juguen dins Llucmajor contra l’Espanya Atlètic “B”.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins C dins Algaida..

La visita a Algaida dels Alevins C, va acabar amb la derrota del nostre equip per un clar 7-2.

Llegeix més...

Els Alevins B no varen poder amb el líder.

El líder del grup C de la segona regional, el P.E.S.A., va visitar Son Caulelles, i va aconseguir endur-sem els tres punts amb una ajustada victòria per 3-4.

Llegeix més...

Gran victòria dels Alevins A.

L’equip dels Alevins A de primera regional, varen aconseguir dissabte una gran victòria, varen guanyar dins el camp del segon classificat l’Atlètic Rafal per un clar 2-4

Llegeix més...

Els Alevins A i C juguen a fora i el B dins Son Caulelles

Dels tres equips Alevins del club, dos juguen a fora i un dins Son Caulelles, el Alevins A de primera regional visiten l’Atlètic Rafal A, a partir de les dues del migdia de dissabte, el partit serà dirigit per Carlos Rodriguez Quintero.

Llegeix més...

Derrota després de set partits.

Després de set partits puntuant els Alevins C, varen perdre el seu segon partit de la temporada per 2-1, contra el Murense.

Llegeix més...

Victòria dels Alevins B dins Son Caulelles.

Victòria per 3-2 dels Alevins B, que es varen imposar al Campos, per 3-2, ha estat la tercera victòria de la temporada, davant un equip que duia cinc jornades fora perdre.

Llegeix més...

Continuen imbatuts els Alevins A.

Els Alevins A de primera regional grup A, continuen sense conèixer la derrota, i la seva visita a Esporles, varen aconseguir una nova victòria per 1-4, que els permet continuar al capdavant de la classificació amb quatre punts sobre el segon.

Llegeix més...

Els Alevins A continuen líders.

Els Alevins A de primera regional, continuen imbatuts i comandant la classificació desprès de la seva victòria contra l’Atlètic Son Ferriol per 3-1.

Llegeix més...

Els Alevins B perden amb la seva visita a Son Moix.

La visita dels Alevins B, a Son Moix, per jugat contra el Viva Sports Msaunga, va acabar amb la derrota dels nostres representants per 3-1,que és veuen superats a la classificació pel Viva Sport.

Llegeix més...

Quarta derrota consecutiva dels Alevins B.

Els Alevins de segona regional, varen perdre amb la seva visita a Bunyola, per jugar contra el Bunyola C. F. “B”, per 2-6, i continuen ocupant la tretzena posició.

Llegeix més...

Els Alevins A continuen líder i imbatuts.

Els Alevins A de primera regional, continuen al capdavant de la classificació i sense conèixer la derrota, aquesta jornada es varen imposar al Serverense “B” per 5-1 dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Els Alevins C continuen líders per la diferència de gols.

Ningú s’esperava que la victòria dels nostres Alevins, davant el Sineu, que encara no havia guanyat cap partit, fos tan difícil i lluitada, el final l’Sporting es va imposar per 3-2

Llegeix més...

Derrota dels Alevins B dins Llucmajor.

La visita dels Cadets B a Llucmajor per jugar contra l’España Atètic, va acabar amb la derrota dels nostres representants per 4-2.

Llegeix més...

Victòria dels Alevins C dins S’Arenal.

Els Alevins C, varen aconseguir la victòria amb el seu enfrontament amb el P.E.S.A. Atletic, per 0-5.

Llegeix més...

Victòria dels Alevins A en el partit avençat.

Ahir dimarts, els Alevins A, varen jugar contra el Collerense, partit corresponent a la sisena jornada, del pròxim cap de setmana, el resultat final va ser de 10-0 a favor del nostre equip.

Llegeix més...

Avui juguen els Alevins A, dins Son Caulelles.

Avui a partir de les set del vespre, els Alevins A juguen el partit avançat de la pròxima jornada, contra el Collerense, amb la intenció de continuar imbatut i mantenir el lideratge del seu grup.

Llegeix més...

Els Alevins de primer any, continuen líders del seu grup.

Els Alevins c de primer any, continuen encapçalant la classificació del seu grup desprès de la victòria dins Sa Pobla, contra el Sa Fortalesa, per 0-7.

Llegeix més...

Els Alevins A de primera continuen imbatuts.

Els Alevins A de primera regional, continuen amb la seva ratxa de no perdre cap partit, ahir dissabte és varen imposar dins Son Caulelles, per 4-0, al Pla de Sant Jordi.

Llegeix més...

Els Alevins A, a defensar la seva imbatibilitat.

Els Alevins A visiten, És Portitxol per jugar contra el Patronato “A”, amb l’objectiu de continuar imbatuts i mantenir la seva privilegiada posició a la classificació, l’equip local tampoc ha perdut cap partit, i a la darrera jornada va guanyar dins Son Ferrriol, el partit dirigit per Denis Deian Piloca, començarà a les dotze i quart del migdia.

Llegeix més...

Avui juguen els Alevins de primer any.

Avui a partir de les sis de l’horabaixa, els alevins de primer any, juguen el partit ajornat en el seu dia contra el Porto-Cristo, dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Gran victòria dels Alevins C.

La visita dels Alevinc C a Na Capellera, no ha pogut ésser més fructuosa, s’han imposat al Olímpic de Manacor per un clar 0-5.

Llegeix més...

Els Alevins A guanyen dins la Nova Cabana.

Segona jornada de lliga i segona victòria dels nostres alevins A.

Llegeix més...

Primer partit de lliga i victòria dels Alevins A

Tres gols de Alarcon, varen donar la victòria als nostre equip en el primer partit de lliga de la Primera Regional alevins grup A.

Llegeix més...

Partit ajornat dels Alevins C

A petició del Porto Cristo, el partit que s’havia  de jugar dissabte horabaixa dins Son Caulelles ha estat ajornat, i se jugarà el pròxim nou d’octubre a les sis de l’horabaixa dins el nostre camp.

Llegeix més...

Dels Alevins només juguen els C.

Dels tres equips alevins del club, aquest cap de setmana, només juguen el C, reben dissabte a les quatre de l’horabaixa el Porto Cristo, es la segona jornada, a la primera el Porto Cristo va perdre dins casa seva amb l’Algaida per 2-5, el partit serà dirigir per Francisco Jaime Partes Cañas.

Llegeix més...

Els Alevins C comencen la lliga amb victòria.

Els Alevins C de primer any han començat la temporada amb una victòris a fora camps, s’han imposat al Son Caldera Atlètic per 2-4.

Llegeix més...

Primer partit de lliga dels alevins C.

Els Alevins de primer any, comencen la lliga visitant el Son Cladera Atlètic, el partit començarà dissabte a les nou i quart del matí dins Son Cladera i serà dirigit per l’àrbitra Biel Sabrafin Guerrero.

Llegeix més...

Canvi de calendari dels Alevins de primer any.

Ahir horabaixa la federació va canviar el calendari dels Alevins C, els quals havien de començar avui dins Son Caulelles, amb el nou calendari, la lliga començarà dia 22 i el primer partit el tendran a fora.

Llegeix més...

Dissabte els Alevins de primer any comencen la lliga.

Dissabte a les deu del matí els Alevins de primer any, rebran l’equip del Alaró, a partir de Le deu del matí. 

Llegeix més...

Els Alevins també ja tenen calendari.

Els  tres equips del nostre club de categoria Alevins, també ja tenen el calendari, els “A” jugaran dins primera regional grup B, el “B” dins segona grup C, i el “C” alevins de primer any, jugaran en el grup “A” de la seva categoria.

Llegeix més...

A la primera volta cap Alevin va perdre amb els contraris.

Si els Benjamins tenen els partits difícils, més assequibles els tenen els Alevins, a la primera volta cap d’ells va perdre amb els contrincants d’aquesta jornada.

Llegeix més...

Dos Alevins juguen dins Son Caulelles i un a fora.

Dels tres equips alevins del nostre club, dos d’ells juguen dins Son Caulelles, el “B” i el “C” i l’”A” jugarà dins Alaró.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins C dins el Grmans Escales.

Els Alevins C de segona regional varen jugar dins el camp dels Germans Escales, contra el sisè classificat, el Bellver Palma, i varen perdre per 5-0.

Llegeix més...

Els Alevins B empaten dins S’Indioteria.

Un punt, varen treure els Alevins B de la primera regional grup C amb la seva visita al Recreatiu La Victòria, equip que ocupa la cinquena posició, el resultat final va ser d’empat 1-1.

Llegeix més...

Gran partit i mal resultat.

Els Alevins A varen fer un gran partit davant el líder del seu grup el Consell, però no varen poder impedir la derrota per 3-6, que als situa a set punts del lideratge.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins C davant el líder del grup.

El líder del grup D de la segona regional, es va imposar de manera clara als nostres Alevins C per un rotund 0-10.

Llegeix més...

Els Alevins B no poden amb el Rotlet Molinar.

Partit molt important, el que jugaven els Alevins B contra el Rotlet Molinar dins Son Caulelles, la victòria va ser per l’equip visitant per 0-3, i amb aquests tres punts superar a l’Sporting a la classificació.

Llegeix més...

Els Alevins A continuen sumant victòries.

Els Alevins A varen guanyar divendres el vespre amb la seva visita al San Cayetano per 0-5, continuant a la segona posició de la classificació.

Llegeix més...

Els Alevins C empaten dins Llucmajor.

En partit jugat el divendres els Alevins C, varen aconseguir empatar dins Llucmajor contra l’Espanya Atlètic, 2-2..

Llegeix més...

Els Alevins B pugen dos llocs a la classificació.

L’equip dels Alevins B que milita a la primera regional grup C, va aconseguir la victòria amb la seva visita a l’Atlètic Rafal “B per 1-6.

Llegeix més...

Els Alevins A guanyen i continuen tercers.

La visita del Gènova A, a Son Caulelles, ha acabat amb la victòria de l’Sporting per 4-1, resultat que els permet continuar tercers empatats amb el segon.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins C amb la seva visita als segon classificat.

La visita a S’Arenal per jugar contra el Penya Esportiva S’Arenal, segon classificat del grup, va acabar amb la derrota del nostre equip per 8-1

Llegeix més...

Els Alevins B guanyen al setè classificat.

Els Alevins B és varen imposar al Son Sardina per 7-1, setè classificat i que a la primera  volta havia guanyat per 6-3.

Llegeix més...

Els alevins A també guanyan dins el Toni Tatxa.

La visita dels alevins A al Toni Tatxa, per jugar contra la Penya Arrabal. “B”, va acabar amb la victòria del nostre equip per 1-2.

Llegeix més...

Primera victòria dels alevins C.

Els Alevins C de la segona regional varen aconseguir la primera victòria d’aquesta temporada guanyant al Recreatiu Marratxí per 2-1.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins B.

La visita dels alevins B, l’Àgora Portals, va acabar amb la derrota del nostre equip per 6-3.

Llegeix més...

Els Alevins A es col·loquen segons.

Victòria dels alevins A dins Son Caulelles per 3-1 davant el Porto Cristo, amb aquesta victòria es col·loquen segons a la classificació.

Llegeix més...

Els Alevins C juguen diumenge i els altres dissabte.

Els Alevins A i B juguen dissabte, un dins Son Caulelles el A, el B a fora i el C diumenge dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Derrota mínima dels Alevins B davant el líder.

El líder del grup C de la primera regional, l’Alcúdia, va visitar Son Caulelles i va guanyar per un ajustat 0-1.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins C dins Son Moix.

En el primer partit de la segona volta, la visita dels Alevins C a Son Moix, per jugar contra el Madre Alberta, va acabar amb la derrota del nostre equip per 5-1.

Llegeix més...

Els Alevins comencen la segona volta.

Primer partir de la segona volta, els Alevins A reben el líder del grup C, l’Alcúdia, equip que a la primera volta es va imposar al nostre per 4-0, el partit que començarà a les sis de l’horabaixa i dirigit per Daniel Serra Bennassar.

Llegeix més...

Els Alevins C perden dins Campos.

Els nostres alevins C de segona regional, varen perdre amb la seva visita a Campos pe 11-2.

Llegeix més...

Brillant segona victòria consecutiva dels Alevins B.

Gran partit que varen fer els Alevins B davant l’equip de S’Arenal de l’Urbanitzacions “A”, al qual varen derrotar per un clar 7-0, essent aconseguint la segona victòria consecutiva i tercer partit seguit fora perdre.

Llegeix més...

Els Alevins A empaten dins Artà.

Els Alevins A varen aconseguir un punt amb la seva visita a Artà, que els permet continuar a la segona plaça de la classificació.

Llegeix més...

Els Alevins acaben la primera volta.

Els tres equips alevins del club, aquest dissabte acaben la primera volta del campionat, els Alevins A de primera regional grup D, visiten a partir de onze i quart l’Artà, equip que ocupa la tretzena posició amb nou punts, el partit serà dirigit per Pedro Juan Moreno Valero.

Llegeix més...

Nova derrota dels Alevins C.

  Els Alevins “C” varen perdre dins Son Caulelles per un rotund 0-8.

Llegeix més...

Els Alevins B sumen tres punt molt importants

La visita dels Alevins “B” al Torrentó de Felanitx, va acabar amb una victòria del nostre equip, que els permets superar a l’equip de Felanitx i deixar les tres darreres places.

Llegeix més...

Els Alevins A es coloquen segons del seu grup.

Després de la brillant victòria dels Alevins A davant el Balears, el nostre equip és col·loque segon del grup C de la primera regional, només a dos punts del líder el Consell.

Llegeix més...

Els Alevins B empaten dins Son Caulelles.

Els Alevins B de la primera regional grup C, varen empatar dins Son Caulelles amb el Campuesport, 2-2.

Llegeix més...

Els Alevins A guanyen dins Algaida.

  Els Alevins A de primera regional grup D, varen aconseguir els tres punts amb la seva visita a Algaida, que els permet continuar lluitant pels primers llocs de la classificació.

Llegeix més...

Dels Alevins només juguen els dos de primera regional.

  Els Alevins A del grup D de la primera regional, juga diumenge el matí, dins Algaida, contra l’Algaida “A”, el partit començarà a les onze del matí, dirigit per Emilkar Dubier Suau Gual, l’equip local a perdut, els tres darrers partits, mentre que el nostre està només a dos punts del lideratge..

Llegeix més...

Els Alevins A guanyen dins el Seminari.

  Els Alevins A de primera regional grup D, varen guanyar dins el camp del Seminari al cuer del seu grup, el Col·legi San Pedro per 2-3.

Llegeix més...

Els Alevins B subcampions del torneig de Son Caliu.

Els Alevins B han fet subcampions del torneig jugat a Son Caliu, abans de perdre a la final amb la La Salle de Preferent varen guanyar els seus respectius partits contra l’Sporting de Palma i el Son Caliu.

Llegeix més...

Els Alevins B guanyen el seu segon partit de lliga.

Ahir dimarts al vespre, els AlevinsB de primera regional grup C, varen guanyar dins Son Caulelles, a l’Atlètic So Ferriol per 7-0, amb aquest resultat el nostre equip puja un lloc a la classificació, i passa a ocupar la dotzena plaça amb vuit punts.

Llegeix més...

Avui juguen els Alevins B dins Son Caulelles.

    Avui a partir de les sis de l’horabaixa, els Alevins “B” reben dins Son Caulelles, l’Atlètic Son Ferriol, partit corresponent a la passada jornada i que fou ajornat per jugar avui.  

Llegeix més...

Els Alevins A a mantenir la tercera posició.

  Els Alevins A juguen dissabte el matí dins Porreres, contra l’equip d’Es Pla, un dels cuers del grup.

Llegeix més...

Els Alevins A guanyen en el partit ajornat.

En el partit ajornat corresponent a la jornada 8, jugat ahir al vespre dins Son Caulelles, els Alevins A de primera regional grup D, varen aconseguir la victòria per 6-2.

Llegeix més...

Avui juguen els Alevins A.

Avui horabaixa a partir de les sis , dins Son Caulelles, juguen el seu partit ajornat de la passada jornada, els Alevins A contra l’Alaró.,

Llegeix més...

Derrota dels Alevins C dins Es Pla de Na Tesa.

 Els Alevins C de segona regional, continuen sense saber que es guanyar o empatar un partit, la visita a Can Gaspar va acabar amb una nova derrota per 7-2.

Llegeix més...

Els Alevins C perden dins el camp del segon classificat.

  Els Alevins “C”, que militen a la segona regional grup D, varen pedrer dins el camp del Miquel Nadal,  contra l’Sporting Recreatiu Ciutat de Palma per 10-0.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins B dins El Molinar.

La visita dels Alevins B al camp del Molinar, per jugar contra el Rotlet Molinar A, va acabar amb la derrota del nostre equip per 2-1.

Llegeix més...

Quinta victòria consecutiva dels Alevins A.

Els Alevins A de primera regional, grup D, varen guanyar dins Son Caulelles al San Cayetano “A” per 3-0.

Llegeix més...

Els Alevins A tenen una bona sortida.

El partit de lliga d’aquest dissabte dels alevins A, és molt propens per poder aconseguir tres punts, visiten el Nou Garrevoral, per jugar conta el Gènova “A”, equip que ha perdut els dos darrers partits i ocupa l’onzena posició amb tres punts, mentre que els nostres representants encara no han cedit cap punt, comptant les seves actuacions amb victòries.

Llegeix més...

Els Alevins C tornen a perdre.

Quart partit de lliga dels Alevins C i quarta derrota del nostre equip, que encara no ha pogut puntuar en aquesta lliga.

Llegeix més...

Tercer partit i tercera victòria dels alevins A.

  Els Alevins A de primera regional grup D, en la seva visita a Sant Llorenç, varen aconseguir la tercera victòria consecutiva, en els tres partits jugats fins ara.

Llegeix més...

Els Alevins A comencen guanyant.

En el seu debut a la lliga, ja que a la primera jornada varen descansar, els Alevins A, varen aconseguir guanyar dins Porto-Cristo per 1-4.

Llegeix més...

Els Alevins B també perden a la segona jornada de lliga.

Segona jornada de lliga pels Alevins B, que varen rebre l’equip d’Agora Portals, dins Son Caulelles, i varen perdre per 0-1, sumant la segona derrota en aquest començament de lliga.

Llegeix més...

Segona derrota dels Alevins C.

Els Alevins C, al igual que els Benjamins B, varen jugar dins la Nova Cabana, contra el Recreatiu Marratxí, i varen perdre el seu segon partit en la segona jornada de lliga per 4-1.

Llegeix més...

Els Prebenjamins A perden en el seu debut de lliga

  Primer partit de lliga dels prebenjamins A, dins Son Caulelles, i varen perdre per 2-4 contra l’Atlètic Son Caliu.

Llegeix més...

Els Alevins A i B de primera regional juguen dissabte.

Els Alevins A i B de primera regional juguen dissabte, l’A a fora i el B dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Demà dos partits de lliga.

  Demà divendres dos equips dels nostre club jugaren, els dos el faran a fora casa. Els Prebenjamins B que comencen la lliga i els Alevins C.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins C en el seu debut de lliga.

El primer partit de lliga de la segona regional, els alevins C, varen perdre dins Son Caulelles, contra el Madre Alberta.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins B dins Alcúdia.

  Primer partit de lliga dels Alevins B, dins la primera regional, i primera derrota l’Alcúdia es va imposar per un clar 4-0.

Llegeix més...

Els alevins comencen la lliga.

Dissabte, dia 30, els alevins comencen la temporada, un de primera i el de segona, ja que l’”A” descansa, en aquesta primera jornada.

Llegeix més...

El Calendari dels Alevins.

Aquest any el nostre club, tendra tres alevins, dos jugaran a la primera regional, el A i el B, i el C a la segona regional, els tres començaran la lliga el trenta de Setembre per acabar el vint-i-sis de maig del 2018. Recordau que els calendaris poden tenir modificacions per baixes d’equips.

Llegeix més...

Nova derrota dels Alevins A.

  La visita dels Alevins “A” a Son Fuster per jugar contra el San Francisco Atlètic, va acabar amb la derrota del nostre equip per 7-1.

Llegeix més...

Inesperada derrota dels Alevins B

Els Alevins B varen perdre dins Son Caulelles, 3-5, contra l’Agora Portals “B”, equip que no havia guanyat cap partit en tota la temporada.

Llegeix més...

Nova derrota dels Alevins C.

Els Alevins C varen acomiadar la temporada, davant la nostra afició amb una nova derrota, el Recreatiu Sant Francesc es va imposar per un clar 1-6.

Llegeix més...

Acomiadament dels alevins B i C.

Els Alevins B i C juguen el darrer partit de lliga dins Son Caulelles, i serà el seu acomiadament aquesta temporada, ja que la pròxima setmana juguen el darrer partit a fora, l’Alevins A juguen a fora.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins B dins el Port de Pollença.

La visita dels Alevins B al Port de Pollença, per jugar contra l’equip del Pollença i Port, tercer classificat del grup D de la primera regional,  va acabar amb la derrota dels nostres representants per 8-1.

Llegeix més...

Els Alevins C únics que varen puntuar.

Dels tres Alevins del nostre club, només el “C”, varen ser capaços de puntuar, tant l’”A” i el “B” varen perdre els seus respectius partits.

Llegeix més...

Un cop més derrota dels tres alevins.

  Els dos Alevins de primera regional i el de segona, varen perdre els seus respectius partits aquest cap de setmana, l’”A”, dins Son Caulelles, el “B” dins Alaró i el “C” dins Sons Caulelles.

Llegeix més...

Avui partit dels Alevins A dins Son Caulelles.

Els Alevins A de primera regional grup A, reben avui vespre, divendres, a partir de les set el Son Sardina “A”, equip que ocupa la vuitena plaça i a la primera volta va guanyar dins Son Sardina per 5-1.

Llegeix més...

Segona victòria dels Alevins A sense jugar.

Els Alevins A han aconseguit la segona victòria, sense jugar, per la retirada de l’equip del Margaritense Atlètic, la federació ha donat per guanyat per 0-5 el partit als nostres alevins. Els Alevins B varen guanyar dins Son Caulelles i el C varen amb la seva visita a Son Moix.

Llegeix més...

Els Alevins A guanyen el seu primer partit.

  Nova jornada de lliga pels tres alevins del nostre club, i la bona notícia és que els Alevins A, han guanyat el seu primer partit de la temporada, els altres dos, tant el B com el C, varen perdre els seus respectius partits.

Llegeix més...

Els tres alevins perden per golejades.

  Derrota dels tres alevins del nostre equip, el A va perdre dins Son Caulelles, i el B i C dins el CIDE i Santa Mònica respectivament.

Llegeix més...

Els Alevins C guanyen el seu primer partit.

  Bona jornada pels nostres alevins, dels tres equips, dos d’ells varen aconseguir guanyar i un perdre, tant el B com el C guanyaren els seus respectius partits, aquest darrer la seva primera victòria, mentre que el A va perdre a fora.  

Llegeix més...

Dos dels tres alevins juguen dins Son Caulelles

  Dos dels tres alevins del nostre club, juguen aquest cap de setmana dins Son Caulelles, els B de primera regional i el C de segona regional, mentre que els A juguen dins Mancor de la Vall.

Llegeix més...

Cap dels Alevins varen aconseguir puntuar.

Una nova jornada en derrotes dels tres alevins, el B i el C  varen perdre a fora, i el A, fou derrotat dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Derrota dels dos Alevins que jugaren.

  Dels tres alevins que té el nostre club, només jugaren els dos de primera regional, el A i el B, tots dos varen perdre els seus respectius partits, el A dins el camp del segon classificat i el B dins Son Caulelles contra l’Atlètic Manacor.

Llegeix més...

Nova derrota dels Alevins A i C i victòria dels B

Nova jornada dels nostres alevins, que ha acabat amb una victòria la del B i dues derrotes les dels A i C.

Llegeix més...

Nova jornada sense puntuar dels Alevins.

    Una nova jornada en la qual cap dels tres alevins va aconseguir un sol punt, els Alevins A varen perdre dins S’Arenal, els Alevins B  i C el varen fer dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Cap dels Alevins varen guanyar.

  Els tres equips alevins del nostre club, dos de primera regional i un de segona regional, no varen guanyar els seus respectius partits, el A va perdre a fora i el B i el C. el varen fer dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Els tres Alevins acaben la primera volta.

Els dos alevins de primera regional, el A i el B, com el de segona regional el C, aquest cap de setmana juguen el darrer partir de la primera volta, el B i C dins Son Caulelles i l’”A” a fora.

Llegeix més...

Derrota i victòria en els partits jugat ahir al vespre.

  Ahir al vespre es varen jugar dos partits a dins Son Caulelles, corresponents a la jornada del passat dissabte que foren ajornats pel mal estat del terreny de joc, els Alevins A varen perdre i els prebenjamins B varen guanyar.

Llegeix més...

Els únics Alevins que varen jugar guanyaren a fora.

  De tots els partits programats per aquest cap de setmana, només els nostres alevins B que varen jugar divendres i el Port i Pollença, varen jugar els partits corresponents a la jornada catorzena del grup D de la Primera regional, ja que els altres foren ajornats.

Llegeix més...

Els Alevins A i B juguen contra equips de la part baixa de la classificació.

  Tant els Alevins A, com el B, tenen uns partits amb el qual podem puntuar, ja que els dos juguen contra equips de la part baixa de la classificació, el A dins Son Caulelles i el B a Costa d’En Blanes, i el C juga dins Son Fuster.

Llegeix més...

Mal retorn a la competició dels tres alevins.

    Després d’un mes fora competició oficial, el retorn a aquesta, no ha estat positiu pels tres equips de la categoria alevins del nostre club, els tres varen perdre els seus respectius partits, el A i el C a fora i el B dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Els Alevins B els únics que juguen dins Son Caulelles.

  Dels tres equips alevins del nostre club, amb la represa de la lliga, només els alevins B de primera regional, jugaran dins Son Caulelles, tant el A com el C, disputaran els seus respectius partits a fora.

Llegeix més...

Distinta sort pels alevins, dues derrotes i una victòria.

Derrota dels Alevins A i C, dins Son Caulelles, i victòria dels Alevins B, dins Son Rapinya.

Llegeix més...

Dissabte els alevins A i C juguen dins Son Caulelles i el B a fora.

  Els Alevins A reben a partir de les tres i mitja de l’horabaixa, l’equip d’Inca Beat Ramon Llull “B” que està classificat a l’onzena posició, el partit serà dirigit per Jaime Buades Umbert.

Llegeix més...

Els alevins A perden el partit ajornat

  El partit ajornat entre els alevins A i l’Sporting Ciutat de Palma, corresponent a la jornada del passat cap de setmana, va acabar amb la derrota del nostre equip per 3-0.

Llegeix més...

Avui juguen els Alevins A.

Avui a partir de les sis i mitja de l’horabaixa, els alevins A juguen el partit ajornat del passat dissabte contra l’Sporting Ciutat de Palma “B”

Llegeix més...

Continuen les derrotes dels Alevins.

  Els Alevins A varen ajornar el seu partit contra l’Sporting Ciutat de Palma, els altres dos el B, va perdre per quart partit consecutiu i el C, també va perdre a fora.

Llegeix més...

Tercera derrota consecutiva dels Alevins B.

  En el partit ajornat corresponent a la jornada desena, que es va jugar ahir el vespre dins Felanitx, els Alevins B de Primera regional, varen perdre per 6-1.

Llegeix més...

Nova derrota dels Alevins A i primer punt pels C.

  Els Alevins A varen sumar una nova derrota, contra el Gènova “A”, mentre que els Alevins C, varen empatar dins Son Caulelles i varen sumar el seu primer punt de temporada.

Llegeix més...

Dels alevins també només en juguen dos.

  Dels tres equips alevins, aquest cap de setmana, només juguen el A i el C, el B  ha ajornat el seu partí pel pròxim dia 7 de Desembre.

Llegeix més...

Derrota de tots els alevins.

  Els tres equips alevins de l’Sporting, varen perdre els seus respectius partits d’aquest cap de setmana, el A, dins Son Sardina, el B dins Son Caulelles i el C dins Son Fuster.

Llegeix més...

Els Alevins A i C juguen a fora i el B a Son Caulelles.

  Els Alevins A de primera regional grup A, visiten demà dissabte el Son Sardina, equip classificat a la novena posició amb nou punt, el partit començarà a les dotze i mitja del migdia i serà dirigit per Eduardo Martinez Martinez.

Llegeix més...

Primer punt pels alevins A i derrota dels altres dos.

  Els Alevins A, el passat dissabte varen aconseguir el seu primer punt de la temporada, empatat dins Son Caulelles, contra el Margaritense, els altres dos alevins el B i el C, varen perdre els seus respectius partits.

Llegeix més...

Els Alevins B juguen demà i els altres dos dissabte.

  Els Alevins B de primera regional grup D, visiten demà divendres a partir de les set del vespre el Valldemossa Atlètic, partit que correspon a l’octava jornada de lliga.

Llegeix més...

Els Alevins C també varen perdre.

  La visita dels Alevins C al segon classificat el Sporting San Francisco, va acabar amb una nova derrota dels nostres alevins per 10-0.

Llegeix més...

Els Alevins B cedeixen un empat dins Son Caulelles.

  Els Alevins B, de primera regional grup D, va empatar  dins Son Caulelles, amb l’Escolar en un partit amb molts de gols, el resultat final va ser d’empat 6-6.  

Llegeix més...

Nova derrota dels Alevins A.

Els Alevins A de primera regional, el passat dissabte varen sumar una nova derrota, aquest cop va ser amb la seva visita al Recreatiu La Victòria “A”.

Llegeix més...

Els Alevins C com els A Alevins C, continuen sense puntuar.

Els Alevins C varen sumar una nova derrota, i continuen sense puntuar i cuers del seu grup de segona regional grup G.

Llegeix més...

Dificil victòria dels Alevins B davant el C.I.D.E.

Gran partit el jugat dissabte el matí, entre els Alevins B, i el C.I.D.E. que militen a la primera regional grup D, el qual va acabar amb victòria del nostre equip per 5-4.

Llegeix més...

Continua la ratxa negativa dels Alevins A.

Els Alevins “A” de Primera Regional, continuen sense puntuar en aquest campionat de lliga, i la visita a Inca, per jugar contra el Constància va acabar amb una nova derrota per 10-0.

Llegeix més...

Els alevins a millorar la imatge de la passada jornada.

  Els alevins, que la passada jornada, varen perdre els tres, intentaran millorar els resultats, el A, de primera Regional grup A,  visiten Inca, per jugar contra el Constància, equip que ocupa la novena posició, hi ha perdut un partit dels cinc jugats, mentre que el nostre és el cuer sense puntuar, el partit que

Llegeix més...

Derrota dels Alevins A, que queden cuers.

  La visita del Montaura “A”, va significar la cinquena derrota dels nostres Alevins A, per 1-3, i queden cuers del seu grup sense cap punt.

Llegeix més...

Els Alevins B, no podem amb un dels cuers.

  Els Alevins B, és veure superats per l’Atlètic La Union, que encara no havia guanyat cap partit, i va perdre el seu primer partit aquesta temporada, dins el camp del Secar de la Real, per 2-0.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins C, dins el Secar de la Real.

Els Alevins C, de la segona regional, grup G, varen perdre dins el Secar de la Real, conta La Real de La Union, equip que com ell encara no havia puntuat.

Llegeix més...

Doble enfrontament entre els Alevins i La Unión.

Demà dissabte, els alevins B i C, juguen els dos dins El Secar de la Real, els de primera regional el “B” jugaran contra l’Atlètic La Unión, i els de segona contra La Real de la Unión els alevins de primera regional, jugaran dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Els alevins C, no poden amb la penya s’Arenal.

Partit entre dos equips que encara no havien puntuat en aquest campionat, i dissortadament va ser l’equip visitant que s’en dugué els tres punts.

Llegeix més...

Els alevins B guanyen dins Son Caulelles als Balears B.

Partit emocionant i en gols, el jugat el dissabte al matí entre els Alevins B, de primera regional grup D, i el Balear B, que va acabar amb la victòria del nostre equip per 7-4.

Llegeix més...

Els Alevins A continuen sense puntuar.

 Quarta jornada de lliga de la primera regional alevins grup A, i quarta derrota dels nostres alevins dins Sa Pobla per 6-1.

Llegeix més...

Dos Alevins juguen a Son Caulelles i un a fora.

  Els Alevins “A”, de primera regional, grup A, visiten dissabte a partir de les nou i mitja del matí, al Son Cladera, equip que a la primera jornada va perdre contra el Constància per 9-0, el partit serà dirigit per Laura Juan Gimeno.

Llegeix més...

Els Alevins C, perden dins Son Ximelis.

  Primer partit de lliga de la segona regional grup G, i els alevins C, varen perdre per 10-0 amb la seva visita al Son Ximelis.

Llegeix més...

Els Alevins B, guanyen dins S’Arenal.

En el primer partit de lliga dels Alevins B, de la primera regional grup D, varen guanyar dins S’Arenal a l’Urbanitzacions per 2-7.

Llegeix més...

Els Alevins comencen la lliga.

  Aquest cap de setmana, entre en competició, la categoria dels alevins, on l’Sporting té tres equips, dos a primera regional i un, a segona regional.

Llegeix més...

Els Alevins ja tenen el calendari.

Els tres equips d’Alevins, que aquest any seran de futbol 8, en lloc de set, ja hi ha el calendari, la lliga per tots tres començarà el dia primer d’octubre,  i acabaren la lliga el 27 de Maig.

Llegeix més...

Pau Alzamora qui ha fet més gols dels Alevins D.

Trenta-tres gols, ha marcat Pau Alzamora Mauri, durant la temporada 2015-2016, en els Alevins D, cosa que l’ha convertit en el màxim realitzador de l’equip, en aquesta temporada.

Llegeix més...

David Riera, ha estat el màxim golejador dels Alevins B.

Els Alevins B, que ha quedat a la quarta posició de la primera regional, han tengut el seu màxim realitzador amb el jugador David Riera Rocho, que ha aconseguit 44 gols.  

Llegeix més...

Miquel Sureda, màxim golejador dels Alevins E.

Com tots els alevins, també els E, ha acabat la temporada i el seu màxim golejador amb 22 gols ha estat Miquel Sureda Fernandez.  

Llegeix més...

Marc Coleto, el golejador dels Alevins A.

  Marc Coleto Linares, amb 22 gols, ha estat el màxim golejador dels Alevins A de Preferent.  

Llegeix més...

Miquel Serra, màxim golejadors dels Alevins C

  Els Alevins C, és un altre dels equips que ha acabat la temporada, el seu màxim golejador ha estat Miquel Serra Bruno amb 26 gols.  

Llegeix més...

Els Alevins E, també perden.

A l’igual que els altres alevins, darrera jornada de lliga pels Alevins E, i com varen fer tots els altres també varen pedrer, per 2-5 dins Son Caulelles, contra el Calvià Atlètic.

Llegeix més...

Els Alevins C, perden dins Sóller.

Darrer partit de la temporada dels Alevins C, que militen en el grup E de la segona regional, i foren derrotats per 12-0 amb la seva visita a Sóller.

Llegeix més...

Els Alevins B, perden la tercera plaça.

Els Alevins B, es jugaven la tercera plaça del grup A, de la primera regional, i varen perdre dins Son Caulelles, per 2-3 contra l’Arenal “B“.

Llegeix més...

Fi de temporada pels alevins A.

  Els Alevins A, de preferent, s’han acomiadat de la temporada, amb una nova derrota, però amb l’objectiu de mantenir la categoria una temporada més.

Llegeix més...

El Olímpic se’n dur els tres punts en un partit sense història.

  Partit, on els dos equips, ja havien complit els seus objectius a la lliga, sense cap transcendència de cara a la classificació, l’equip de Manacor, va guanyar per 3-9.

Llegeix més...

Els Alevins B, empaten dins el camp del líder.

Punt molt important l’aconseguit pels alevins B, dins el camp de La Salle, contra La Salle Atlètic, líder del seu grup.

Llegeix més...

Els Alevins C, guanyen en un partit intranscendent.

Partit, sense cap transcendència a la classificació dels dos equips, ja que cap dels dos poden millorar la seva classificació.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins D, davant el líder.

  La visita de l’Esporles, actual líder del grup H, de la segona regional, va acabar amb la victòria de l’equip visitant per 1-2.

Llegeix més...

Els Alevins E, empaten dins la Nova Cabana.

Partit entre equips del municipi, el Recreatiu Marratxí, i els Alevins E, sense gens d’importància a la classificació i que varen empatar 2-2. La victòria es va arredonir amb un nou gol del nostre equip.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins A, dins Son Bibiloni

La visita a Son Bibiloni, va acabar amb la derrota dels nostres alevins per 4-0.

Llegeix més...

Els Alevins B, continuen la lluita pel tercer lloc.

Els Alevins B, que militen a la primera regional, varen guanyar dins Son Caulelles a l’Atlètic Manacor per 6-2.

Llegeix més...

Els Alevins C, perden dins Cana Gaspar.

La visita a Es Pla de na Tesa, dels alevins C, per jugar contra l’equip local va acabar amb la derrota del nostre equip per 4-2.

Llegeix més...

Els Alevins D, perden amb la seva lluita per la quarta plaça.

Els Alevins D, visitaven Paguera, per jugar contra l’Atlètic Paguera, equip, amb el qual es jugaven la quarta plaça, el resultat va ser la derrota del nostre equip per 6-2.

Llegeix més...

El tercer classificat guanya als alevins E.

L’Andratx B, tercer classificat del grup H, va guanyar dins Son Caulelles, als alevins E per 1-10.

Llegeix més...

Els Alevins A, mantenen la preferent.

  A falta de tres jornades, i a pesar de perdre, els alevins A, mantenen la Preferent.

Llegeix més...

Els Alevins B, continuen la lluita pel tercer lloc.

  Amb la victòria per 5-1 davant el Porto Cristo, els Alevins B, continuen la lluita per assolir la tercera posició de la classificació.

Llegeix més...

Els Alevins C, quedaran, deses.

  Derrota dels Alevins C, contra l’Atlètic Marratxí, dins Son Caulelles, per 0-5, a falta de tres partits no poden millorar la seva classificació.

Llegeix més...

Els Alevins D, continuen a la cinquena plaça.

Victòria molt lluitada per part dels Alevins D, que varen remuntar dos cops un marcador en contra.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins E, dins Santa Ponça.

Els Alevins E, foren derrotats en la seva visita a Santa Ponça, per jugar contra el Santa Ponça C, per 9-1.

Llegeix més...

Alevins A, un gol que val una permanència.

Un gol del Villafuerte, va donar la victòria dels nostres alevins davant el Ferriolense.

Llegeix més...

El Madre Alberta, com a la primera volta va guanyar als Alevins B.

La visita al segon classificat del grup A, de la primera regional, el Madre Alberta, va acabar amb la derrota dels nostres alevins per 7-1.

Llegeix més...

Els Alevins C, varen guanyar dins la Nova Cabana.

El partit entre l’Atlètic Es Liceu i els Alevins C, que es jugaven la desena, plaça, va acabar amb la victòria de l’Sporting per 1-4.

Llegeix més...

Al Àgora Portals A, sen dur els tres punts de Son Caulelles.

El Àgora Portals A, va guanyar als nostres alevins E, per 1-6, dissabte dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Els Alevins E aconsegueixen la seva tercera victòria.

La visita dels Alevins E, a Son Ferrer, va acabar amb la victòria del nostre equip per 1-2.

Llegeix més...

Una nova derrota dels Alevins de Preferent.

La visita dels Alevins de Preferent, al camp del Miquel Nadal, va acabar amb la derrota del nostre equip per 4-1.

Llegeix més...

Els Alevins B. guanyan al Patronato A.

Victòria dins Son Caulelles, dels Alevins B de Primera Regional, davant el Patronato A.

Llegeix més...

Els Alevins D, no podem amb el líder.

El Àgora Portals B, va demostrar ahir al matí, el perquè encapçala la classificació.

Llegeix més...

El Santa Ponsa, guanya clarament als Alevins C.

En el partit jugat, aquest matí a Son Caulelles, el Santa Ponça, ha guanyat per 3-10.

Llegeix més...

Nova derrota dels Alevins E.

  En el partit jugat ahir el vespre, dins Son Caulelles, corresponent a la jornada del passat diumenge, els Alevins E, varen perdre per 1-0 contra l’Atlètic Son Caliu.

Llegeix més...

Avui partit de lliga dels Alevins E.

Avui vespre a partir de les set, els alevins E, jugaran el partit de lliga, ajornat del passat dissabte, contra l’Atlètic Son Caliu B i que correspon a la jornada vint-i-quatre.  

Llegeix més...

Els Alevins B, perden la tercera plaça i el gol averat ge.

La visita dels Alevins B, al quart classificat, ha acabat amb la derrota del nostre equip per 8-2.

Llegeix més...

Tres punts que podem certificar la salvació

  Els Alevins A, de Preferent, han guanyat aquest matí, dins Son Caulelles, al Poblense B, per 6-0, tres punts que podem certificar mantenir la Preferent.

Llegeix més...

Els Alevins D, guanyen a l’E.

Partit de lliga entre els dos alevins del grup H de la segona regional, i com a la primera volta, victòria del D, sobre l’E.

Llegeix més...

El Montaura a punt de donar la sorpresa.

Els Alevins B, de Primera regional, varen guanyar al Montaura, per un ajustat 3-2.

Llegeix més...

Els Alevins A, tornen a perdre.

Nova derrota dels alevins A, de Preferent, aquest cap de setmana varen perdre contra l’Atlètic Balears per 6-1.

Llegeix més...

Els Alevins D i E, juguen entre ells

Avui vespre a partir de les set, els Alevins D, jugaran entre ells, el partit que correspon a la vint-i-tres, jornada, a la primera volta el que va actuar com a local va ser els Alevins, aquest cop els locals seran els Alevins D.

Llegeix més...

Els Alevins E, no poden amb el líder.

La visita de l’Esporles líder del grup H de la segona regional, va acabar amb la derrota dels nostres alevins per 0-11.

Llegeix més...

Derrota inesperada dels Alevins D.

  La visita dels Alevins D, a Calvià per jugat contra l’Atlètic Calvià, va acabar amb una derrota inesperada del nostre equip per 4-1.

Llegeix més...

Els Alevins C, els sobra el tercer quart.

La visita dels Alevins C, a Sóller, per jugar contra el Sollerense A, va acabar amb la derrota del nostre equip per 3-2.

Llegeix més...

Els alevins B, únics que varen guanyar.

  Dels cinc equips alevins del nostre equip, els únics que varen guanyar varen ser els B, que el feren dins Muro.

Llegeix més...

El Salla “A”, guanya dins Son Caulelles.

Els Alevins “A” de Preferent, varen sofrir una nova derrota, dins Son Caulelles, en el seu partit contra el Salla “A” per 0-3.

Llegeix més...

Nova derrota dels Alevins E.

  Els alevins E, que juguen al grup H, de la segona regional, varen perdre amb la seva visita al quart classificat l’Atlètic Paguera per 11-0.

Llegeix més...

Nova victòria del Alevins D.

  L’equip dels alevins D, varen aconseguir la seva segona victòria consecutiva, guanyant dins Son Caulelles, al Recreatiu Marratxí.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins C, dins Son Caliu.

  El tercer equip d’Alevins el C, que milita al grup E de la segona regional, va perdre amb la seva visita al camp del tercer classificat.

Llegeix més...

Els Alevins B, recuperen la tercera plaça.

  Els Alevins B, que jugaren dins Son Caulelles, contra l’Andratx, va guanyar amb rotunditat, per un clar 10-0.

Llegeix més...

Golejada als Alevins A.

  La visita dels Alevins A, de Preferent al Mallorca, primer classificat, va acabar amb la derrota del nostre equip per 16-0.

Llegeix més...

Els Prebenjamins B, no podem amb el Olímpic.

  Els prebenjamins, varen plantar cara al Olímpic de Manacor, amb el qual se jugaven la segona plaça de la classificació.

Llegeix més...

Una nova derrota dels Alevins E.

  El Recreatiu Arenal, es va imposar dins Son Caulelles, al alevins E, per 1-4.

Llegeix més...

El Pla de na Tesa Atlètic guanya el derbi.

El derbi, entre els alevins C de l’Sporting i el Pla de na Tesa Atlètic “C”, va acabar amb la victòria de l’equip visitant per 2-5.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins B, que perden la tercera plaça.

  Els Alevins B de Primera Regional, varen perdre dins Calvià per 5-4, i amb aquest resultat es veuen desplaçats de la tercera plaça de la classificació.

Llegeix més...

Els Alevins D, guanyen dins Andratx.

  La visita dels Alevins D, a Andratx, per jugar contra l’Andratx “B”, tercer classificat, va acabar amb la victòria de l’Sporting per 1-3.

Llegeix més...

Tres punts molt importants pels Alevins A.

Victòria dels Alevins A, dins Son Caulelles, conta el Sant Cayetano A, per 4-3, i el fa sumar tres punts que pràcticament certifiquen mantenir la primera preferent d’Alevins.

Llegeix més...

Els Alevins B, guanyen i continuen tercers.

  Els Alevins B, varen guanyar dins Son Caulelles, al Recreatiu PenyaArrabal B, per 8-5, i continuen a la tercera plaça de la classificació.

Llegeix més...

Sisena derrota dels Alevins A.

Els Alevins A de Preferent, varen perdre per sisè partit consecutiu, 8-0, amb la seva visita a la Penya Arrabal.

Llegeix més...

Els Alevins E, perden per la minima dins Santa Ponsa.

Els Alevins E, que jugaven contra el Santa Ponsa B, varen perdre divendres passat dins el poliesportiu de Santa Ponsa per 5-4.

Llegeix més...

Els alevins D, es deixen remuntar un 3-0.

Els alevins D, varen perdre dins Son Caulelles, per 3-5 contra el Santa Ponsa, després d’anar guanyat per 3-0.

Llegeix més...

Avui a les set del vespre partit a Son Caulelles.

Avui vespre a partir de les set del vespre, dins Son Caulelles, els alevins D, jugaren el seu partir de lliga contra el Santa Ponça C. el partit serà dirigit per Mariano Marin Moreno.

Llegeix més...

Els Alevins E, perden dins Son Caulelles.

L’Àgora Portals “B” segón classificat es va imposar per 2-6 als nostres alevins E.

Llegeix més...

Segona victòria consecutiva dels Alevins D.

Els Alevins D, visitaven Costa d’En Blanes per jugar contra l’Àgora Portals “A”, i varen guanyar per un clar 1-9.

Llegeix més...

Victòria dels Alevins C.

Després de tres derrotes consecutives, els alevins C, varen guanyar dins Son Caulelles al Penya Esportiva S’Arenal.

Llegeix més...

Els Alevins B perden dins el Nou Garroveral.

  Els Alevins B de Primera Regional, varen perdre, 4-3,  amb la seva visita al Nou Garroveral, per jugar contra el Gènova.

Llegeix més...

Nova derrota dels Alevins A.

  Els Alevins A de Preferent, varen perdre el passat dissabte dins Son Caulelles, contra el C.I.D.E, per 0-4

Llegeix més...

Doble enfrontament Sporting – Àgora Portals.

  El calendari ha volgut, que en aquesta jornada, els nostres representant de l’Sporting de segona regional grup H, juguin contra els representants de l’Àgora Portals, uns dins Son Caulelles i els altres a fora.

Llegeix més...

Els alevins C, perden el seu partit ajornat.

El partit ajornat corresponent a la jornada desset, entre l’Atlètic Bunyola i els Alevins C,va acabar amb la derrota del nostre equip, per 8-1.

Llegeix més...

Els Alevins C, els únics que juguen.

  A la categoria dels Alevins, els únics que juguen són els Alevins C, ja que aquesta categoria te descans, el partit correspon a la passada jornada la 17, i visiten l’Atlètic Bunyola, el partit començarà dins Bunyola a les deu del matí.

Llegeix més...

Els Alevins D, guanyen dins Son Caulelles i es col·loquen cinques.

  Els Alevins D, que militen a la segona regional grup H, es varen imposar a l’Sporting Son Ferrer per 7-3.

Llegeix més...

Quarta derrota consecutiva dels Alevins A.

  Com va passar a la primera volta, el calendari ha fet que el nostre equip jugués, els primers partits contra els equips favorits del seu grup, aquesta vegada va ser contra el Poblense A, que es va imposar per un clar 7-0

Llegeix més...

Els Alevins B, continuen a la tercera plaça.

  Els Alevins B de Primera Regional, continuen mantenint la tercera plaça de la classificació, després de guanyar, el passat divendres a l’Atlètic La Unión.

Llegeix més...

Avui juguen els alevins B.

  Avui vespre, a partir de les set i mitja, juguen els Alevins e Primera Regional, grup A, dins Son Caulelles, contra l’Atlètic La Union que ha perdut els darrers quatre partits.

Llegeix més...

Els Alevins B es mantenen a la tercera posició.

  Primer partit de la segona volta, dels Alevins B, Primera Regional grup A, i victòria dins el camp del cuer el Son Cladera.

Llegeix més...

Els Alevins A, perden dins Son Caulelles.

  Els Alevins “A”, de preferent, varen començar la segona volta de la lliga i varen perdre dins Son Caulelles, contra el Santa Catalina Atlètic.

Llegeix més...

Els Alevins C, perden el primer partit de la segona volta.

  1Primer partit de la segona volta, i com va passar a la primera el Valldemossa Atlètic, va guanyar els tres punts.

Llegeix més...

Els Alevins de preferent perden dins Son Caulelles.

  Darrer partit de la primera volta dels Alevins A de Preferent, que rebien el Juventud de Son Oliva, i varen perdre per 2-4.

Llegeix més...

Els Alevins B guanyen dins S’Arenal.

  Els Alevins B, de Primera Regional, acaben la primera volta, ocupant la tercera posició i amb una victòria dins S’Arenal.

Llegeix més...

Una nova derrota dels Alevins E.

  Els Alevins E, varen perdre amb la seva visita a Calvià, per jugar contra el Calvià Atlètic, el partit corresponen a la jornada quinzena.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins C, davant el lider.

  El partit del grup E de la segona regional d’Alevins, entre el Sollerense B, i el nostre aleví C, va acabar amb la derrota del nostre equip per 3-9.

Llegeix més...

Darrer partit de la primera vola dels alevins A.

  Els Alevins A, de Preferent,  juguen dissabte, dins Son Caulelles, el darrer partit de la primera volta, contra el Juventud Unió Esportiva Son Oliva.

Llegeix més...

Els alevins C, empaten dins Son Caliu.

  Els alevins C, que militen a la segona regional, grup E, varen aconseguir empatar amb la seva visita a Son Caliu, i continuen a l’onzena posició.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins B, davant el lider.

La visita del lider del grup A de la Primera Regional d’Alevins, va representar la tercera derrota del nostre equip.

Llegeix més...

Els Alevins A, varen perder dins Manacor.

  Els Alevins A, de Preferent, varen perdre amb la seva visita a Manacor, per jugar contra l’Olímpic.

Llegeix més...

Els Alevins A a per la quarta victòria.

  Demà dissabte a partir de les onze del matí, els alevins A, de Preferent, visiten na Capellera per jugar contra l’Olímpic de Manacor, l’Sporting vol aconseguir la quarta victòria consecutiva.

Llegeix més...

Els Alevins C i D, juguen demà divendres.

  Dels cinc equips alevins del club, demà divendres juguen els seus partits de lliga, el C i el D.

Llegeix més...

Els Alevins A, remunten un 0-3.

Partit de Primera Preferent, que enfrontava els Alevins A, contra el Recreatiu Mallorca, un gran partit i una gran remuntada.

Llegeix més...

El Pla de na Tesa, guanya el derbi.

El derbi, entre els alevins de segona regional de l’Sporting Sant Marçal i el Pla de na Tesa, va acabar amb la victòria de l’equip del Pla per 2-7.

Llegeix més...

Els Alevins B, mantenen la tercera plaça.

Els Alevins B, de Primera regional, varen guanyar dins Na Capellera a l’Atlètic Manacor per 4-6, i continuen a la tercera plaça de la classificació.

Llegeix més...

Els Alevins D remunten al At. Peguera.

Bon partit el jugat entre els Alevins D, i l’Atlètic Peguera, l’equip visitant es va avençar amb un clar 0-2, però els nostres jugadors varen saber reaccionar, i varen acabar imposant-se per 5-2.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins E

  Els Alevins, E, varen perdre el passat dijous amb la seva visita a Andratx, al partit corresponent a la jornada 13 del grup H.

Llegeix més...

Tres Alevins juguen dins Son Caulelles.

  Els Alevins, A, C i D, juguen demà dissabte dins Son Caulelles, mentre que el B, el fa dins Manacor i el “E” va jugar ahir dins Andratx.

Llegeix més...

Avui juguen els Alevins E.

Avui horabaixa, a partir de les set del vespre, l’Alevins E, jugaran dins Andratx, contra l’Andratx “B“, equip que ocupa la quarta plaça de la classificació, després d’aquest partit, la lliga descansa fins passat els Reis.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins E.

      Els Alevins E, que militen al mateix grup de la segona regional que els Alevins D, varen perdre dins Son Caulelles, contra el Santa Ponsa C, per 1-7.

Llegeix més...

Els Alevins D, guanyen dins S’Arenal.

Els Alevins D, que militen al grup H de la segona regional, varen guanyar dins S’Arenal i es col·loquen a la cinquena posició de la classificació.

Llegeix més...

Els Alevins C, empaten dins la Nova Cabana.

Partit corresponent a la jornada dotze del campionat de segona regional alevins, grup E, que enfrontava dos equips del municipi l’Atlètic Marratxí i els nostres alevins C, al final i va haver-hi repartiment de punts.

Llegeix més...

Els Alevins B, mantenen la tercera plaça.

    Els Alevins B, que militen al grup A de la Primera Regional, gràcies a la seva victòria dins Porto Cristo, mantenen la tercera plaça del seu grup.

Llegeix més...

Els Alevins A, augmenten la avantatge amb el descens.

  Els Alevins A, varen guanyar dins Son Caulelles, a l’Atlètic Son Caliu, un partit que els permet augmentar el seu avantatge sobre el tretze classificat, el qual ara es trobà a sis punts.

Llegeix més...

Els Alevins A, reben el cinquè classificat.

Els Alevins A de Preferent, reben dissabte horabaixa, a partir de les quatre i mitja l’Atlètic Son Caliu A, equip que ocupa la cinquena plaça de la classificació del grup A,  i que dur vuit partits consecutius fora perdre.

Llegeix més...

Els Alevins D, golejant el cuer.

    La visita del cuer del grup H, de la segona regional d’Alevins, el Santa Ponsa,  per jugar contra els Alevins D, no va tenir cap història, i va servir per sumar tres punts més i que col·loquen a l’Sporting a la cinquena posició del grup.

Llegeix més...

Derrota sense excusa dels Alevins B.

Els Alevins B, de Primera Regional grup A, rebien el Madre Alberta, equip amb el qual compartien la segona plaça de la classificació, per tant estava en joc seguir mantenint la plaça de segon.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins E.

  La visita dels Alevins E, a Costa d’En Blanes, per jugar contra l’Àgora Portals “A”, va acabar amb la derrota dels nostres representants per 8-4.

Llegeix més...

Els Alevins C, guanyen el derbi.

  El derbi, que es va jugar ahir dissabte al matí, dins Son Caulelles, i que enfrontava els nostres Alevins C amb l’Atlètic Es Liceu, va acabar amb la victòria del nostre equip per 5-1.

Llegeix més...

Gran victòria dels Alevins A.

    Els Alevins A, de Preferent, han sumat tres punts molt importants de cara a mantenir la categoria, ja que varen guanyar dins el camp d’un rival directe, el Ferriolense.

Llegeix més...

Una sortida per puntuar dels Alevins A.

    Els Alevins A de Preferent tenen una sortida per poder puntuar, ja que juguen contra el Ferriolense, dins Son Ferriol, equip que només te tres punts i ocupa la quinzena posició.

Llegeix més...

Els Alevins E, únics que varen guanyar.

      Mala jornada pels equips alevins dels nostres clubs, dels cinc equips. Només l’E, va aconseguir els tres punts, tant el A, C i D, varen perdre, i el B, aconseguia empatar.

Llegeix més...

Els Alevins A, a continuar la remuntada.

    Els Alevins A, que juguen demà dissabte, volen continuar la remuntada, que varen començar, el passat dissabte, amb la seva victòria dins Sa Pobla.

Llegeix més...

Bona jornada pels alevins.

  Una bona jornada pels alevins, ja que dels quatre que varen jugar, tres varen aconseguir guanyar els seus respectius partits, el A, el B i el D, l’E, va perdre.

Llegeix més...

Els Alevins E, juguen avui, els altres tres demà dissabte.

    Avui, divendres dia 20, els Alevins E, de la segona regional grup H, juguen dins Son Caliu, a partir de les set del vespre, el partit serà dirigit per Javier Riera Granada.

Llegeix més...

Tercera derrota consecutiva dels Alevins A.

  Els Alevins “A”, varen perdre el seu tercer partit consecutiu, aquest dins Son Caulelles, contra l’Atlètic de Balears els Alevins B, varen guanyar dins Mancor de la Vall, mentre que El D i E, que jugaven entre ells dins Son Caulelles, el partit va acabar amb victòria del D.

Llegeix més...

Enfrontament entre alevins.

  Demà vespre a partir de les vuit, els dos alevins que militen al grup H, de la segona regional jugaren entre ells, l’E, per no perdre el seu quart partit consecutiu i el D, per continuar amb la seva ratxa positiva de dos partits fora perdre.

Llegeix més...

Alevins dues victòries i tres derrotes.

    La jornada pels equips alevins del nostre equip no estat de les millors, ja que dels cinc equips tres han perdut, l’A, el C i l’E, i dos han guanyat el B i el D.

Llegeix més...

Els Alevins A, visiten el cinquè classificat.

  Els Alevins A, juguen demà dissabte, dins el poliesportiu de La Salle, contra el Salla A, el B, C i D, el fan dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Alevins, tres derrotes una victòria i un empat.

  Els equips dels Alevins A, C i E, varen perdre els seus respectius partits, el B, va guanyar i el C, va empatar.

Llegeix més...

Els Alevins A, reben el líder del seu grup.

  Els Alevins A, de Preferent, reben dissabte horabaixa, dins Son Caulelles, el Mallorca “A”, actual líder del seu grup, que ha guanyat tots els partits, ha marcat 43 gols i només n’ha encaixat 3.

Llegeix més...

Victòria dels Alevins A i B i derrota dels C i D.

  Com a la categoria benjamins, els alevins A i B, varen guanyar els seus respectius partits, mentre que el C i D, varen perdre, el “E”, va ajornar el seu.

Llegeix més...

Tercera derrota dels alevins A.

    Els Alevins A, de preferent, varen perdre el seu tercer partit consecutiu,aquest dins Son Caulelles, els Alevins B, varen empatar a fora, i el D i E, de segona, varen guanyar els seus respectius partits.

Llegeix més...

Doble enfrontament Sporting, Penya Arrabal i Santa Ponça.

        Els equips alevins de l’Sporitng, tenen aquest cap de setmana un doble enfrontament amb els equips de la Penya Arrabal i Santa Ponça, el A i el B. juguen contra equips de la Penya Arrabal i el D i E contra equips del Santa Ponça.

Llegeix més...

Dels cinc Alevins només varen guanyar el C.

  Dels cinc equips de categoria alevins, que té el nostre club, aquest cap de setmana, només un ha aconseguit guanyar el “C”, mentre que el “A”i el”B” i el “E” perdien i el “D” empatava.

Llegeix més...

Dues victòries i dues derrotes dels Alevins.

Els quatre equips d’Alevins, que varen jugar aquest passat cap de setmana, hi va haver dues derrotes les del “A”, i “C” dins Son Caulelles, mentre que els “B” i “D”, aconseguien guanyar els seus respectius partits a fora.

Llegeix més...

Segona jornada de lliga dels alevins.

  Demà dissabte, es jugarà la segona jornada de lliga de la categoria d’Alevins, quatre dels cinc equips juguem, dos dins Son Caulelles i dos a fora.

Llegeix més...

Primera jornada del lliga dels alevins.

  Aquest cap de setmana, s’han incorporat als campionats de lliga, els equips alevins del club, el de preferent, el de primera regional, i dos de segona regional, una victòria, un empat i dues derrotes, és el balanç d’aquesta primera jornada.

Llegeix més...

Els Alevins comencen la lliga.

Aquest cap de setmana, també comencen la lliga, els equips alevins del nostre club, en total cinc. I una temporada més tenim un representant a la Primera Preferent, a la Primera Regional i tres equips a la segona regional.

Llegeix més...

Canvi d’entrenadors als alevins.

  Els alevins “C” i “D”, intercanviaren els seus respectius entrenadors, Pep Ramis, dirigirà el “D” i Xisco Parets el “C”.

Llegeix més...

Els alevins de segona també ja tenen calendari

Els tres equips d’Alevins de segona regional, ja tenen el seu calendari, el “C”, comencen la lliga el dia 26 de Setembre i el “D” i “E” dia 12 de Setembre.

Llegeix més...

Calendaris dels Alevins “A” i “B”.

A poc a poc, van sortint els calendaris de les distintes categories, els Alevins “A” de Preferent i entrenats per Miquel Ramis, han quedat enquadrats en el grup “A”.

Llegeix més...

Els alevins “B” han pujat a primera regional.

  L’equip dels alevins “B“, que va queda subcampió del seu grup de segona regional, la pròxima temporada militarà a la primera regional, tant el nostre club tendrà, uns alevins de Preferent, un de Primera Regional i tres de Segona Regional.

Llegeix més...

Els Alevins “B” eliminats de la fase final.

  Els Alevins “B”, varen perdre ahir horabaixa, el seu partit de les semifinals del campionat de Mallorca de segona regional, dins el camp de La Salle per 6-1

Llegeix més...

Els Alevins, també acaben la lliga.

  Darrera jornada de lliga, pels tres alevins, que varen jugar aquest cap de setmana passat, amb dues derrotes i una sola victòria, els Alevins “A” i “D”, varen perdre a fora i els “B” guanyaren dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Entre avui i demà els alevins també acaben la lliga.

  Darrera jornada de lliga, també pels alevins, els “D” juguen avui dins Bunyola, el “A” i el “B” juguen demà un dins Santa Ponça i l’altre dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Els Alevins C, acomiaden la lliga amb una victòria.

  En partit avançat a la darrera jornada de lliga, ahir dimecres els Alevins “C”, varen guanyar dins Son Caulelles, al Pla de na Tesa At. per 6-3.

Llegeix més...

Avui darrer partit dels Alevins “C”.

  Avui horabaixa, a partir de les set, els Alevins “C”, jugaren el darrer partit de lliga, dins Son Caulelles, contra el Pla de na Tesa, At., cap dels dos poden millorar la seva classificació.  

Llegeix més...

L’Sporting tendrà un any, mes, uns alevins de preferent.

  Amb la victòria per 2-0 dels Alevins “A” de Preferent, damunt el Poblense “B”, per 2-0, a manca d’una jornada, ha salvat la categoria de Preferent, per tant l’Sporting, continuarà tenint un equip dins la màxima categoria dels alevins.

Llegeix més...

Els alevins A, es juguen la permanència.

  Antepenúltima jornada de lliga de la categoria d’alevins, i sense cap dubte el partit més important és el que es jugarà dissabte a Son Caulelles entre l’Sporting de Preferent i el Poblense “B“, ja que el nostre equip es juga continuar un any més la preferent.

Llegeix més...

Els Alevins “A” deixen el descens directa.

  Gran victòria l’aconseguida pels Alevins “A” de Preferent, dins el camp d’un rival, directa, per evitar el descens, ara ocupen la tretzena posició, amb tres punts més que el catorze. Els Alevins “B“, també varen guanyar, mentre que el “C” perdia i el “D” empatava.

Llegeix més...

Alevins “A”, partit importantíssim.

    Estam arribant als finals de lliga, i el partit més important de tots els equips és el dels Alevins “A”, que visiten l’equip de La Salle “B”, dissabte a les dotze del migdia.

Llegeix més...

Els Alevins “A”, guanyen la primera final.

  Els alevins “A”, de Preferent, varen guanyar el passat dissabte, la primera final de les tres que els resten per salvar la categoria, els Alevins “B“, varen empatar dins el camp del líder i els “C” i “D”, varen perdre els seus respectius partits.

Llegeix més...

Dels quatre Alevins només varen guanyar els “B”.

Com va passar la jornada, de dia 19, aquest cap de setmana, només han tornat a guanyar els Alevins “B”, els “A” varen perdre a fora, i el “C” i “D”, el feren dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Nova final pels Alevins “A”.

  Els Alevins “A” són els únics que juguen a fora, els altres tres juguen dins Son Caulelles, tots quatre el fan dissabte.

Llegeix més...

Una sola victòria dels alevins.

Dels quatre alevins del nostre club, només el “B”, va aconseguir guanyar el seu partit, aquesta passada jornada, tant l’”A”, com el “C” i el “D”, varen perdre els seus respectius partits.

Llegeix més...

Els Alevins “A” reben el tercer classificat.

  Continua la lluita dels Alevins “A” per abandonar el lloc de descens, demà dissabte, a partir de les quatre de l’horabaixa reben el tercer classificat el Sant Francisco.

Llegeix més...

Els prebenjamins “A” juguen avui.

  Els prebenjamins “A”, juguen avui contra el tercer classificat l’Àgora Portals, a partir de les set de l’horabaixa, una victòria de l’Sporting, empataria a punts amb l’Àgora que ha perdut els dos darrers partits.

Llegeix més...

Cap victòria dels Alevins.

  Cap dels quatre alevins, varen aconseguir guanyar el seu partit, derrota de l “A“, del “C” i del “D”, i l’únic punt el va aconseguir els alevins “B“, que empataran dins Manacor.

Llegeix més...

Els Alevins “A” visiten el segon classificat.

Després de la brillant victòria de dijous passat, els Alevins “A” de Preferent, tenen una difícil sortida, ja que demà dissabte a partir de les dues i mitja del migdia, juguen dins el Poliesportiu La Salle, contra el Salla “A”, que ocupa la segona plaça de la classificació.

Llegeix més...

Tres punts d’or.

Ahir els Alevins “A” de Preferent, varen guanyar dins Sons Caulelles, al Penya Arrabal per 3-2, aconseguint tres punts molt importants.

Llegeix més...

Els Alevins “A” reben el Penya Arrabal.

Avui, dins Son Caulelles, els Alevins “A” reben el Penya Arrabal, partit ajornat en el seu dia i que pertany a la jornada 18, el partit començarà a les set de l’horabaixa, i és prou important per mantenir la categoria, animam als aficionats a acudir per donar suport als nostres alevins.

Llegeix més...

Els alevins “A” es compliquen la vida.

  La visita dels Alevins “A” a Sa Pobla, per jugar contra un rival, directa, el Poblense “B“, va acabar amb la derrota de l’Sporting per 7-3. Els Alevins “C”, varen guanyar i el “D”, varen perdre.

Llegeix més...

Avui juguen els alevins de preferent

Avui a partir de les set de l’horabaixa, els alevins “A” de Preferent, juguen dins Sa Pobla, contra el Poblense “B”.

Llegeix més...

Un gran punt pels alevins “A”

Els Alevins “A”,  de Preferent, varen sumar un punt amb la seva visita a Son Ferriol, els altres tres alevins de segona, el “B”, va guanyar dins Son Caulelles, i el “C” i el “D”, varen perdre a fora.

Llegeix més...

Només els alevins “B” juguen dins Son Caulelles.

Dels quatre, equips alevins del club, aquest cap de setmana només, juguen dins Son Caulelles, els alevins “B“, que reben el Petra, tercer classificat, el partit començarà a les onze del mati, i serà dirigit per Gabriel Sastre Ribas.

Llegeix més...

Els Alevins “B” únics que varen guanyar.

      Dels quatre, equips alevins del nostre club, només un va guanyar el seu partit, els “B”, mentre que l’A, el “C” i el “D”, perdien tots tres i dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Un altre dur partit pels alevins “A”.

Els alevins “A” de Preferent, reben dissabte, horabaixa a partir de les quatre, un dur contrincant, el Beat Ramon Llull, quart classificat, el partit serà dirigit per Adrian Corbelle Huelin.

Llegeix més...

Alevins dues victòries i dues derrotes.

Els quatre equips alevins, es varen repartir les victòries i les derrotes, mentre que el “A” i el “D” perdien, a fora, el “B” guanyava dins Son Caulelles i el “C” dins Madre Alberta.

Llegeix més...

Partit compromès dels Alevins “A”.

Els Alevins “A”, juguen demà dissabte dins Sa Pobla, el “B” dins Son Caulelles i els altres dos juguen a fora.

Llegeix més...

El cuer derrota els Alevins “A”.

  Una gran ocasió, perduda pels Alevins “A”, amb la seva lluita per fugir dels baixos de la classificació, ja que fou derrotat per cuer del seu grup, el “B” va guanyar, el “C” va empatar i el “D”, va perdre.

Llegeix més...

Partit important pels Alevins “A”.

L’equip dels Alevins “A”, que juguen dissabte, a les dotze i quart dins Son Caulelles, tenen un partit molt important, per sumar els tres punts, i poder fugir dels baixos de la classificació. Els Alevins “B” juguen a fora i el “C” i “D” dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Dues victòries i dues derrotes pels Alevins.

Aquesta passada jornada, dels quatre alevins, dos  varen aconseguir guanyar els seus respectiu partit, el “B” i el “C”, i dos varen perdre el “A” i el “D”.

Llegeix més...

Difícil sortida dels alevins “A”.

Els Alevins “A”, visiten el líder del seu grup, el Mallorca “A”, els alevins “B” juguen dins Son Caulelles, mentre que el “C” i el “D” el fan afora.

Llegeix més...

Alevins, tres victòries i una derrota.

Els nostres representants a la categoria d’alevins, varen aconseguir tres victòries i una derrota, els alevins “A”, varen perdre, mentre que els “B”, “C” i “D”, guanyaven els seus respectius partits.

Llegeix més...

Els Alevins “A” i “D” juguen a fora els “B” i “C” a Son Caulelles.

  Els Alevins “A” i els “D”, aquesta jornada els toca jugar a fora, el de Preferent a Palma el “D” a Son Cardina, els altres dos dins Son Caulelles.

Llegeix més...

El derbi entre els Alevins “C” i “D”, a favor del C.

Els alevins “C” i “D”, que militen al grup H de segona regional, varen jugar entre ells, i com a la primera volta, la victòria fou per l’equip “C”. Els Alevins A, de Preferent, varen perdre dins Son Caulelles i el “B” guanyaren dins S’Horta.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins “A” i victòries dels altres tres.

Dels quatre alevins, els tres de segona varen guanyar els seus respectius partits, mentre que els alevins de Preferent varen perdre dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Els alevins acaben la primera volta.

  Aquest cap de setmana, els alevins acaben la primera volta de la lliga, en els seus respectius grups, dos juguen dins Son Caulelles, i els altres dos juguen a fora.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins “C” en el partit ajornat.

Ahir vespre, a Son Caulelles, es va jugar el partit ajornat, corresponent a la jornada del passat diumenge, entre els Alevins “C” i la Penya Esportiva Arenal At., el qual va acabar amb la derrota del nostre equip.

Llegeix més...

Avui a les set juguen els Alevins “C”.

Avui horabaixa, dins Son Caulelles, els alevins “C”, jugaran el seu partit ajornat de la passada jornada, el visitant és el Penya Esportiva Arenal At., que ocupa actualment la quinta posició, i dur una ratxa de sis partits consecutius guanyant. El partit començarà a les set.

Llegeix més...

Només varen jugar els alevins “B” i “D”.

Aquest cap de setmana, dels quatre alevins, només varen jugar els “B” i el “D”, ja que tant el “A” com el “C”, tenen els seus respectius partits ajornats. Els dos alevins que jugaren varen guanyar els seus respectius partits.

Llegeix més...

Només juguen els alevins de segona.

El partit entre els Alevins “A” de preferent i el Poblense “B“, ha estat ajornat per jugar-se el pròxim dia 2 d’Abril, per aquest motiu, aquest cap de setmana només juguen dos equips alevins de segona divisió. Ja que el tercer el “C” també ha ajornat el seu partit pel pròxim dimarts.

Llegeix més...

Només varen guanyar els alevins “B”.

Dels quatre equips alevins del nostre club, només varen aconseguir els tres punts els alevins “B”, que varen guanyar a fora, el “A” de Preferent va empatar dins Son Caulelles, i el “C” i “D”, varen perdre a fora.

Llegeix més...

Nomes els alevins “A” juguen dins Son Caulelles

Dels quatre equips alevins del nostre club, aquest cap de setmana, només els Alevins “A” de Preferent juguen dins Son Caulelles, els altres tres el fan a forà.

Llegeix més...

Els Alevins “B” es juguen el lideratge.

Dels quatre partits dels alevins, sense cap dubte el més interessant, és el que juguen els alevins “B“, que reben el Cala d’Or, dins Son Caulelles, a partir de les dotze menys del migdia, on hi ha el primer lloc en joc.

Llegeix més...

Tots els resultats als alevins.

El cap de setmana pels equips alevins, han tengut tots els resultats, victòria dels “A” i “B”, empat del “D”, i derrota del “C”.

Llegeix més...

Els Alevins “B” juguen avui horabaixa.

Avui horabaixa, a partir de les set de l’horabaixa, els Alevins “B” juguen dins Porreres, contra el Montuïri, Els altres dos juguen dissabte i un diumenge.

Llegeix més...

Els Alevins “B”, únic equip que guanya.

Mal cap de setmana pels alevins de l’Sporting, ja que dels quatre equips d’aquesta categoria, només els “B”, varen guanyar el seu partit, els altres tres no aconseguiren puntuar i foren derrotats en els seus respectius enfrontaments.

Llegeix més...

Dificils partits pels Alevins.

Els quatre equips alevins del nostre club, tenen uns partits difícils, aquest dissabte, malgrat que dos d’ells juguen dins Son Caulelles, el “C” i el “D”.

Llegeix més...

Els Alevins “B” únics que varen guanyar.

Dels quatre equips alevins, únicament el “B”, va aconseguir guanyar, aquest cap de setmana, tant el “A”, com el “C” i el “D”, varen perdre els seus respectius partits.

Llegeix més...

Una sola victòria dels alevins.

Dels quatre equips alevins del nostre club, només un va aconseguir guanyar el seu partit de lliga, els Alevins “B”, tant el “A” com el “D” varen perdre, dins Son Caulelles, mentre que el “C” empatava dins el nostre camp.

Llegeix més...

Els alevins “D” reben el lider.

Dels quatre equips d’alevins, tres juguen dins Son Caulelles, el “A”, el “C” i el “D”, mentre que el “B” juga dins Petra.

Llegeix més...

Gran victòria dels alevins “A”.

L’equip dels alevins “A” que juguen a la preferent, varen aconseguir una victòria de prestigi, varen guanyar dins Inca a l’imbatut Ramon Llull. Els alevins “B” de segona regional, també varen guanyar dins Son Caulelles, mentre que el “C” i el “D” varen perdre a fora.

Llegeix més...

Alevins “B” únics que juguen a Son Caulelles.

Aquest cap de setmana, dels quatre alevins del club, només el “B” juga dins Son Caulelles, tant el “A”, “C” i “D” juguen a fora.

Llegeix més...

Victòries dels Alevins “B” i “C” i derrota dels “A” i “D”.

Dues victòries i dues derrotes és l’aportació dels alevins en aquest cap de setmana, on s’ha reiniciat la lliga, després del descans de la passada jornada.

Llegeix més...

Tres Alevins juguen dins Son Caulelles.

Aquest dissabte, dia 8, dels quatre alevins, tres juguen dins Son Caulelles, el “A”, el “C” i el “D”, mentre que el “B”juga a fora.

Llegeix més...

Els alevins “A” guanyen el seu primer partit.

Els alevins “A” de Preferent, varen aconseguir la primera victòria de la temporada, mentre que els tres alevins de Segona Regional, varen perdre els seus respectius partits.

Llegeix més...

Només els alevins “B” juguen dins Son Caulelles.

Dels quatre alevins, del nostre club, només els alevins “B”, juguen aquest cap de setmana dins Son Caulelles, els altres tres tenen els seus respectius partits a fora.

Llegeix més...

Nova derrota dels Alevins “A”, victòria del “C” i “D” i empat del B.

La visita d’un dels equips capdavanters de la Preferent d’Alevins, el Mallorca, va acabar amb una derrota del nostre equip. El “C” i el “D”, varen guanyar els seus respectius partits i el “B” va empatar a fora.

Llegeix més...

Resultats dels amistosos dels alevins.

Els alevins “C” i “D”, han jugat aquest matí un partit amistós dins el camp de La Unión, i aquest han estat els resultats. La Union 0 Alevins C 5 i La Union 4 Alevins “D” 7.

Llegeix més...

Els alevins de segona, ja tenen el seu calendari

Els tres equips alevins, que militaran a la segona divisió, d’aquesta categoria, començaran la lliga el 27 de Setembre.

Llegeix més...

Els Alevins “A” juguen el primer partit a fora.

Els Alevins “A” que juguen a preferent, han quedat dins el grup “A”, i jugaran el primer partit el 27 de Setembre dins el Miquel Nadal, contra l’Sporting Ciutat de Palma “A”. Calendari de Preferent alevins grup “A”.

Llegeix més...

Els Alevins “A” classificats com a campions de grup.

En el torneig, que ha organitzat la P.B. de Peguera, i on, hi participen els alevins “A”, han quedat classificats, com a primer del grup “C” per jugar les semifinals avui al matí.

Llegeix més...

Els alevins “A” juguen el torneig Vila de Peguera.

Organitzat per la P.B. Barcelonista de Peguera, entre avui i demà es jugue el torneig alevins Vila de Peguera, i el nostre club estarà representat pels alevins “A”.

Llegeix més...

Els alevins “B” acaben la lliga amb una victòria.

Si la passada setmana, varen acabar la lliga, els dos alevins de segona regional, aquesta han estat el de Preferent i de Primera Regional, els de preferents varen acomiadar la temporada amb una derrota, dins Son Caulelles, i el de Primera Regional amb una victòria dins el Rafal.

Llegeix més...

Darrer partit de lliga pels prebenjamins “A”

Avui acabarà la lliga pels prebenjamins “A”, que ja són Campions del seu grup. El darrer partit de lliga el juguen dins Mancor contra el Montaura, i començarà a les set i mitja de l’horabaixa.

Llegeix més...

Els alevins de segona acaben la lliga guanyant.

Cada cop estan més aprop dels finals de lliga, els alevins “C” i “D”, de segona regional varen jugar els seus darrers partits oficials de la temporada. Mentre que el “A” i el “B” els manca el pròxim dissabte per acomiadar la temporada.

Llegeix més...

Els Alevins de segona, també acaben la lliga.

Els equips alevins “C” i “D”, que militen a la segona regional, aquest proper cap de setmana, juguen el darrer partit del campionat. Mentre que el “A” de Preferent i el “B” de Primera Regional, encara els mancarà un partit.

Llegeix més...

Els alevins, tampoc perden.

Els dos equips alevins que varen jugar, tampoc varen perdre, tant el “C” com el “D”, varen guanyar els seus partits, mentre que l’”A” i el “B”, varen descansar.

Llegeix més...

Dels alevins només juguen el de segona regional.

Aquest cap de setmana, els alevins de preferent i de primera regional, descansen, per tant només juguen el “C” i el “D”.

Llegeix més...

Els Alevins “C” juguen avui.

El partit ajornat la passada jornada entre l’Espanya de Llucmajor, segon classificat,  i els Alevins “C” del nostre equip, que van els quarts, es juga avui dins Son Caulelles a partir de les set de l’horabaixa.

Llegeix més...

Cap alevin va guanyar.

La passada jornada, que es va jugar dissabte, dels tres equips alevins que varen jugar, cap d’ells va guanyar els seus respectius partits, un empat i dues derrotes.

Llegeix més...

Aquest cap de setmana, només juguen tres alevins.

Dels quatre alevins del nostre club, aquest cap de setmana només en juguen tres. Els Alevins “A”, reben demà dissabte el Salla “B”, a les dotze i quart del migdia, ,per acabar una gran temporada amb un quart lloc i poques possibilitats d’aconseguir la tercera plaça, així i tot, una gran temporada.

Llegeix més...

Els alevins “D”, únics que guanyaren.

L’únic equip alevins que va guanyar va ser el “D”, que s’imposa al Palmanyola, dins Son Caulelles, mentre que el “A” de preferent perdia dins San Francisco, el “B” de primera dins Son Caulelles contra el San Francisco At. i el “C” va descansar.

Llegeix més...

Avui juguen els alevins “D” i demà els altres.

Avui horabaixa a partir de les set, els Alevins “D”, juguen dins Son Caulelles, contra el Palmanyola. Els altres dos equips juguen demà dissabte el “A” a fora, el “B” dins Son Caulelles i el “C” descansa.

Llegeix més...

Els Alevins “A” únics que varen guanyar.

Dels tres equips d’Alevins, que varen jugar aquest cap de setmana, només el “A”, va aconseguir guanyar el seu partit, tant el “B”, com el “D” varen perdre en els seus respectius desplaçaments, els Alevins “C” descansaren.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins “A” en el partit ajornat.

El partit ajornat corresponent a la vint-una jornada, entre els alevins “A” de l’Sporting i el La Salle At. “A”, va acabar amb la derrota dels nostres representants per 3-4.

Llegeix més...

Demà partit decisiu dels Alevins “A”.

Demà horabaixa, a partir de les set, a Son Caulelles, jugaran el partit ajornat en el seu dia entre La Salle At. “A” i el nostre representant a la preferent d’Alevins.

Llegeix més...

Els Alevins “A” continuen lluitant pel segon lloc.

A sis partits per acabar la lliga, els alevins “A” de preferent, continuen en les seves opcions d’aconseguir el segon lloc del seu grup, després de la seva victòria dins Porto Cristo.

Llegeix més...

Tots els alevins juguen dissabte

Els quatre alevins del club, juguen demà dissabte, dos dins Son Caulelles, el “A” i el “C”, mentre que el “B” i el “D”, juguen a fora.

Llegeix més...

Victòries dels Alevins “A” i “C”.

Dels quatre equips alevins del nostre club, només varen jugar-ne tres, el “A”, que va guanyar dins La Unión, el “B” que va perdre dins Son Caulelles i el “C” que també guanyar dins Son Caulelles, el “D” va descansar.

Llegeix més...

Els Alevins “A” juguen a fora i el “B” i “C” a Son Caulelles

Els alevins 2A” de preferent visiten el camp del Secar de la Real, per jugar amb el At. La Unió “A”, equip que només ha guanyat un partit, l’encontre començarà a les 10,30. El “B” i “C” juguen dins Son Caulelles dissabte horabaixa.

Llegeix més...

Victòries dels Alevins “A” i “D”.

Els dos equips d’Alevins que jugaven dins Son Caulelles, el “A” i el “D”, varen guanyar els seus respectius partits, mentre que el “B”, perdia en la seva visita al Campusesport i el “C” dins Campos.

Llegeix més...

Aquest cap de setmana juguen els quatre alevins.

Llevat dels alevins “C”, que juguen demà divendres, a Campos,  els altres tres, juguen dissabte al matí, dos dins Son Caulelles i un a fora.

Llegeix més...

Victòria dels alevins “C” i derrota del “B”

L’ajornament dels partits dels alevins “A” i “D”, ha fet que només jugassin els “B” de Primera Regional i el “C” de segona grup “H”, els primers varen perdre i el “C” va guanyar.

Llegeix més...

Aquest cap de setmana només juguen els alevins “B” i “C”.

Dels quatre alevins, aquest cap de setmana, només en juguen dos, el “B” i el “C”, ja que tant el “A” i el “D”, han ajornat els seus respectius partits. Dels quatre alevins, aquest cap de setmana, només juguen el “B” i el “C”, ja que tant el “A” i el “D”, han ajornat els seus

Llegeix més...

Tres victòries per una derrota dels alevins.

Els Alevins “A” de Preferent, el “C” i el “D” de segona regional, varen guanyar els seus respectius partits, mentre que el “B” de Primera Regional, va perdre dins Son Caulelles amb el Cardassar.

Llegeix més...

Partits fàcils pels Alevins “A”, “C” i “D”.

Els equips alevins a excepció dels “B”, tenen una jornada per poder aconseguir guanyar els seus respectius partits.

Llegeix més...

Els Alevins “C”, varen empatar el partit ajornat.

Ahir el vespre, és jugar el partit ajornat del passat dissabte, entre els alevins “C” i l’At. Serverense, el resultat final fou d’empat 3-3.

Llegeix més...

Els Alevins “C” reben el tercer classificat.

Avui vespre, a Son Caulelles, i a partir de les set de l’horabaixa, els Alevins “C”, reben l’At. Son Servera, tercer classificat del grup., què només els separen 4 punts. Una bona ocasió per retallar la distància. L’arbitr del partit serà José Ferrer Nonel, el partit fou ajornat el passat cap de setmana.

Llegeix més...

Cap dels Alevins, va aconseguir guanyar.

La participació dels alevins, aquest cap de setmana, ha acabat amb dues derrotes, el “B” i el “D”, un empat els “A”, mentre que els Alevins “C” varen ajornar el seu partit per dijous dia 6 a les set de l’horabaixa dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Els alevins “A” reben el Mallorca “B”

El partit de la jornada dels Alevins, serà sense dubte el de Preferent, ja que el nostre equip rep el Mallorca “B” i es jugarà la tercera plaça. El partit es jugarà diumenge a partir de les deu del matí.

Llegeix més...

Els alevins A varen perdre dins Capdepera

En el partit ajornat, corresponent al primer de la segona volta, els Alevins “A”, varen perdre contra l’Escolar, líder del grup per 2-1.

Llegeix més...

Cap derrota dels alevins

Cap dels quatre alevins, ha perdut aquest cap de setmana, l’”A” i el “C”, varen guanyar i el “B” i el “D”, varen empatar.

Llegeix més...

Els Alevins de preferent tenen derbi contra el Pla na Tesa

Els Alevins “A” juguen dissabte, contra el Pla de na Tesa, dins Can Gaspar, a partir de les dotze i mitja, el resultat de la primera volta va ser de 6-1 a favor de l’Sporting.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins “A”, i victòria del “C”.

Els alevins de preferent, varen perdre el seu tercer partit, i fou dins Son Caulelles, contra el Beat Ramon Llull d’Inca, per 0-2. Per la seva part els Alevins “C” de segona, es varen imposar dins Son Caulelles, al Santanyí.

Llegeix més...

Els dos alevins que tenen partit juguen dins Son Caulelles.

Els dos equips alevins, que tenen partit, aquest cap de setmana, juguen tots dos dins Son Caulelles, el “A” a les tres de l’horabaixa i el “C ” a les dotze del migdia.

Llegeix més...

Aquest cap de setmana només varen guanyar el alevins D

Dels tres equips alevins que varen jugar aquest cap de setmana, només el “D”, va guanyar el seu partit, el “B” de Primera Regional, perdia dins Son Caulelles, i el “C” jau feia dins S’Arenal.

Llegeix més...

Comença la segona volta pels alevins

Els alevins “B” reben dins Son Caulelles el At. Escolar, el partit començarà, dissabte, a les 11 del matí, el resultat de la primera volta fou d’11-0 a favor de l’Escolar At.

Llegeix més...

Ple de victòries dels Alevins.

Un cap de setmana molt aprofitós pels alevins del nostre club, ja que tots quatre varen aconseguir guanyar els seus respectius partits dos a fora el “A” i el “D”, i dos dins Son Caulelles el “B” i el “C”.

Llegeix més...

Els alevins “C” juguen demà divendres

Demà divendres els alevins “C” de segona regional grup H, reben, dins Son Caulelles al Penya Esportiva S’Arenal, el partit començarà a les set de l’horabaixa. Al resultat de la primera volta fou d’1-4 a favor de l’sporting.

Llegeix més...

Els alevins “A” i “C” guanyan i el “B” i “D” perden

Aquesta jornada ha anat al cinquanta per cent, els alevins “A” i “C”, varen guanyar els seus partits i el “B” i “D” els varen perdre.

Llegeix més...

Els alevins “A” juguen diumenge

L’equip dels alevins “A” jugarà diumenge dins Son Caulelles, a partir de les deu i mitja del matí, els altres tres juguen dissabte, el “B” i “C” a fora i el “D”, dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Els Alevins “B” guanyan el seu primer partit

Gran victòria dels Alevins “B” de primera regional, els quals aconseguiran la primera victòria i els tres primers punts de la temporada, tres punts per la il·lusió. Els Alevins “A” de Preferent varen guanyar a fora, mentre que el “C” i el “D” de segona regional, també varen guanyar el seu doble enfrontament contra l’Esporles.

Llegeix més...

Els alevins “B” juguen demà dins Son Caulelles.

Demà divendres els Alevins “B”, juguen a partir de les set de l’horabaixa, dins Son Caulelles contra el At. Cide, el partit el dirigirà l’arbitre Juan Ortiz Herezuelo. Els altres alevins juguen dissabte.

Llegeix més...

Els alevins “A”, “C” i “D”, guanyaren i el “B” varen perdre

Els Alevins “A”, varen guanyar dins Son Caulelles al San Francisco, el “B” va perdre en la seva visita al San Francisco At., el “C” va guanyar a S’Horta dins Son Caulelles i el “D”, el va fer dins Sóller contra el Circulo Sollerense.

Llegeix més...

Els Alevins “A” i “B” juguen contra el San Francisco

Com passa amb els benjamins, els alevins també hi ha un doble enfrontament en dos equips del club, els alevins “A” de preferent reben el Sant Francisco, mentre que els alevins “B” de Primera visiten el San Francisco At. Els Alevins “C” juguen dins Son Caulelles, i el “D ” visiten Sóller.

Llegeix més...

Els alevins “A” únics que varen guanyar

Aquest passat cap de setmana hi va haver lliga en la categoria d’Alevins, l’únic que va guanyar va ser el “A”, ja que els altres tres equips foren derrotats en els seus respectius partits.

Llegeix més...

Darrera jornada dels Alevins abans de les festes.

Aquest cap de setmana els alevins, jugaren la darrera jornada, abans de les festes de Nadal.

Llegeix més...

Guanyen els alevins “A” i “D” i perden el “B”.

Aquest cap de setmana, dels quatre alevins només en varen jugar tres, el “A” i el “D” varen guanyar els seus respectius partits i el “B” va tornar a perdre. Els alevins “C” varen descansar.

Llegeix més...

Desplaçament complicat dels Alevins “B”

Una jornada que damunt el paper és beneficiosa pels nostres representats, ja que el partit més complicat el tenen els Alvins “B” que han de visitar el Olimpic, cinquè classificat. El partit començarà a les 11 dins Na Capellera i estarà dirigit per Yassin Yaya.

Llegeix més...

Els Alevins “A” els únics que varen guanyar

Dels tres equips alevins, que varen jugar el passat dissabte, nomes varen aconseguir la victòria els Alevins “A” de Preferent, mentre que tant el “B” i el “D” perdien els seus respectius partits dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Els alevins “B” i “D” juguen dins Son Caulelles

Mentre que els alevins “A” juguen dins Santa Ponça, el “B” i el “D” el fan dins Son Caulelles, i el “C” descansen.

Llegeix més...

Guanyan dos Alevins a casa i el dos de fora perden.

Tant els alevins “A” com el “C, varen guanyar els seus respectius partits que jugaven dins Son Caulelles, mentre que el “B” i el “D”, que jugaven a fora foren derrotats.

Llegeix més...

Els Alevins “A” i “C” juguen a casa i el “B” i “D” a fora.

Tots els equips alevins juguen dissabte, el “A” i el “C” dins Son Caulelles, el “B” a Palma i el “D” a Santa Ponça.

Llegeix més...

Dues victòries i dues derrotes dels alevins.

Els Alevins “A” i “D”, varen guanyar els seus respectius partits, el “A” dins el camp del seminari i el “D” dins Son Caulelles, mentre que el “B” tornava a perdre com a local i el “C” dins Campos.

Llegeix més...

Els Alevins “A”, “B” i “D” juguen dissabte el “C” divendres.

Els Alevins “B” i “D” juguen dins Son Caulelles, mentre que l’”A” el farà dins el camp del Seminaria i el “C” demà divendres dins Campos.

Llegeix més...

Derrota dels Alevins “A” i “B” i victòria del “C”.

Tant els alevins “A” que militen a la preferent com el “B” que juguen dins la Primera Regional, varen perdre els seus respectius partits el “A” dins La Salle i el “B”· dins Son Caulelles, mentre que el “C” de Segona Regional guanyava dins Santa Eugènia.

Llegeix més...

Els Alevins “A a per la tercera plaça.

Els Alevins “A” juguen demà divendres contra La Salle At., amb el qual van empatats a 12 punts, el partit començarà a les 20,30, dins el camp de La Salle. Els Alevins “B” reben dissabte a partir de les quatre de l’horabaixa el Pollença, equip que ha guanyat els dos darrers partits. Els Alevins “C”, visiten a les

Llegeix més...

Plantilles dels Alevins

Els quatre equips alevins estan formats per 46 jugadors, 4 tècnics i 4 Delegats, el “A” milita a la Preferent grup “B”, el “B” a la Primera Regional grup “B”, el “C” i el “D” a la segona regional als grups “H” i “I” respectivament.

Llegeix més...

Bon resultat dels Alevins

Aquest cap de setmana ha estat una bona jornada pels equips alevins, ja que dels quatre nihi ha hagut tres, que han guanyat els seus partits el “A”, el “C” i el “D”, el “B” va tornar a perdre.

Llegeix més...

Dos Alevins juguen a fora i dos a Son Caulelles.

Els alevins “A” de Preferent reben dissabte el Salla “A”, equip que ja perdut els quatre partits jugats fins ara. Els Alevins “B” de Primera Regionals, visiten Sant Llorenç per jugar contra el Cardassar, que ha guanyat un partit dels tres que ha jugat.

Llegeix més...

Els alevins “C” guanyan dins Algaida

El partit que es va ajornar el passat dissabte, i que es va jugar ahir dins Algaida, va acabar amb una clara victòria del nostre equip.

Llegeix més...

Avui juguen els Alevins “C”

Avui horabaixa a partir de les sis, els alevins “C”, jugaran dins Algaida, el partit corresponent a la jornada 8.

Llegeix més...

L’ùnic alevin que va jugar va empatar

Dels quatre equips alevins que té el club, només va jugar el “D”, i va empatar, el “A” i el “B” tenien jornada de descans, i el “C” va ajornar el seu partit contra l’Algaida pel pròxim dia 6 a les 19 hores dins Algaida.

Llegeix més...

Els alevins “A” i “D” guanyen i el “B” i “C” perden.

Els dos alevins que jugaven dins Son Caulelles, el “A” i el “D”,  varen guanyar els seus partits, mentre el “B” i el “C” que jugaven a fora varen perdre tot dos.

Llegeix més...

Cap derrota dels Alevins

Mentre que els Alevins “B”, descansaven els altres tres varen resoldre sense perda els seus respectius partits, així el “A” i el “C”, guanyaven mentre que el “D” empatava a fora.

Llegeix més...

Els alevins “A” per la primera victorià

Nova jornada pels equips alevins, aquest pic li toca descansar al Alevin “B”,mentre que el “A” i el “B” es desplacen i el “D” juga dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Una sola victòria dels Alevins

Dels quatre equips alevins, només el “C”, de Segona Regional, va aconseguir guanyar el seu partit, dins Santanyi, mentre que el “A” perdia en el seu debut a la Preferent dins Son Caulelles, i el “B” en el seu desplaçament a Capdepera també fou derrotat en el seu primer partit de Primera Regional, el “D”

Llegeix més...

Doble enfrontament Sporting-Escolar

L’entrada en competició dels Alevins “A” i “B”, dur un doble enfrontament entre el Sporting i l’Escolar. Els Alevins “A” en el primer partit de lliga reben el Escolar dins Son Caulelles, mentre que el “B” es desplacen a Capdepera per enfrontarse a l’Escolar At. Els altres dos equips alevins, que ja juguen la quarta jornada, el “C” juga dins Santanyí avui vespre i el “D” descansa.

Llegeix més...

Dissabte la lliga comence pels Alevins “A i “B”

Aquest dissabte vinent, els Alevins “A” de Preferent i els Alevins “B” de Primera Regional grup “B”, s’incorporen als equips que ja han començat la lliga, tant un com l’altre s’enfronten a l’Escolar de Capdepera, el “A” el rep dins Son Caulelles, mentre que el “B” es desplaça a la localitat gabellina.

Llegeix més...

Empat i derrota dels Alevins de Segona Regional

Els dos equips d’Alevins que militen a la segona regional, cap dels dos va poder aconseguir la victòria, el “C”, va empatar dins Son Caulelles, 5-5, contra l’equip d’Urbanitzacions, mentre que el “D” va perdre contra l’At. Peguera per 2-1.

Llegeix més...

Tercer partit de lliga dels Alevins

Els Alevins “C” i “D” que són els únics d’aquesta categoria que han començat la lliga, juguen dissabte dins Son Caulelles, els Alevins “C” reben l’equip d’Urbanitzacions a partit de les 11,30 del matí. Mentre que els alevins “D” és desplacen a Peguera per jugar contra l’Ato. Peguera, el partit començarà a les 12,30 del matí.

Llegeix més...

Victorià dels dos alevins

Tant els alevins “C” com el “D”, que militen a la segona regional, varen resoldre els seus partits en victorià, un dins S’Arenal i l’altre dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Els alevins de segona comencen la lliga empatant i perdent

Una nova categoria ha començat la lliga, els alevins de segona regional, on el nostre club te dos equips. Els Alevins C empataran dins Son Caulelles 5-5 i el D va perdre per 4-0 dins Son Caliu.

Llegeix més...

Els Alevins de segona comencen el 14 de Setembre

Els dos equips d’Alevins de segona, inscrits pel nostre club començaran la lliga el 14 de Setembre, el “C” dins el grup “H” i el “D” al grup “I”.

Llegeix més...

Els Alevins comencen la lliga el cinc d’octubre

Ja ha sortit, el calendari dels Alevins l’equip de Preferent ha quedat enquadrat dins el grup “B” i el de Primera Regional també dins el grup “B” de les seves respectives categories.

Llegeix més...

Els alevins ja saben la seva categoria

Els quatre equips alevins, que la temporada 2013-2014 hi haurà al nostre club, ja saben la categoria on jugarem, ja que ha ascendit els alevins “B” a primera, així queden amb els seus respectius responsables.

Llegeix més...

Els alevins “A” perden la final del campionat de Mallorca pobles

La final del campionat de Mallorca de Primera Regional Alevins, que s’ha jugat aquest matí a Son Fuster, ha acabat amb el resultat de 2-1 a favor del Ferriolenc, equip que s’ha proclamat campió de Mallorca de la categoria. Al descans s’ha arribat amb el resultat d’empat a 1, i el Ferriolenc, ha marcat al

Llegeix més...

Els Alevins “A” jugaràn la final de Mallorca

L’equip Alevins “A”, després de la brillant victòria per 3-1, contra el Collerense, el proper dissabte dia 15, en el camp de Son Fuster jugarà la fina del campionat de Mallorca de Primera Regional Alevins. El seu contrincant serà el guanyador del partit entre el Calvià i Ferriolense “A”. L’hora del partit encara no està

Llegeix més...

Els Alevins “B” eliminats, el “A” jugue a les 10.

Els Alevins “B” que jugaven la fase final de Mallorca a Binissalem, foren eliminats ahir pel La Salle “B” per un rotund 5-0, malgrat això enhorabona per la campanya, Avui a partir de les 10 i en el camp del Rotlet Molinar, els Alevins “A”, juguen la semifinal del campionat de Mallorca, el contrincant es

Llegeix més...

Els Alevins “B” guanyen i s’ha classifiquen

L’equip dels Alevins “B”, que juguen la fase final del campionat de Mallorca, varen guanyar ahir el seu partit contra ‘At. Son Ferriol “A”, per 5-1 i es varen classificar pels quarts de final. Demà dia set es jugarà aquest partit entre el Sporting i el guanyador  de La Salle “B” – At. Son Servera,

Llegeix més...

Dues victòries i una derrota dels Alevins

    “L’equip dels Alevins A que milita a la primera regional, va guanyar el seu partits dins Son Ferriol, i que ja el proclamava campió de lliga.

Llegeix més...

Els Alevins “A” s’han proclamat campions

L’equip aleví “A”, aquest matí ha guanyat dins el camp del Ferriolenc per 3-4, amb aquests resultat i a manca d’un partit el nostre equip s’ha proclamat campió de la Primera Regional aleví grup “A”.

Llegeix més...

Ple de victòries dels alevins.

Els tres equips alevins varen guanyar els seus respectius partits, el “A”, va guanyar dins Son Caulelles, al PenyaArrabal, el “B”, s’ha imposa en la seva visita a S’Arenal i el “C” també guanyar dins Son Caulelles al Bellver.

Llegeix més...

Victòria dels alevins “A” i “C”.

Dels tres equips alevins només hem varen jugar dos, el “A” de Primera divisió i el “C” de segona, tot dos varen guanyar a fora, el “A” dins Manacor i el “C· dins el camp del At. Liceu.

Llegeix més...

Els alevins “A” continuen líders del seu grup

Després de la seva victòria sobre el tercer classificat el Salla, els alevins “A” continuen líders de la primera divisió grup “A”, empatat amb el Ferriolense. Els altres dos equips alevins, el “B”, va guanyat dins el Port d’Andratx i el “C” heu va fer dins Son Caulelles, per tant jornada redona pels tres equips.

Llegeix més...

Els Alevins “A” líders del seu grup

Ahir els Alevins “A”, varen jugar el partit aplaçat amb el Esporles, amb la seva victòria ja s’ha posat líders del grup “A” de la primera divisió, empatat a punts amb el segon el Ferriolense. Aquest partit que s’havia d’haver jugat el 6 d’Abril fou disputt ahir dins el camp del Esporles i el nostre

Llegeix més...

Victòries dels tres alevins

El tres equips d’Alevins, varen guanyar els seus respectius partits, tant el “A”, com el “B”, continuen la lluita per aconseguir el campionat el “A” de primera i el “B” de segona grup”I”.

Llegeix més...

Una sola derrota dels tres equips alevins.

Dels tres equips alevins del nostre club, només va perdre el “C”, i precisament contra el lider del seu grup el Sollerense, tant l”A” com el “B”, varen resoldré el seu partit en victòria.

Llegeix més...

Alevins, victòria, empat i derrota.

  Amb els alevins, varen tenir els tres resultats, victòria del “A”, segona derrota del “B” i empat del “C”· dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Victòria dels Alevins “A” i “B”

Els dos equips Alevins que varen jugar el passat dissabte, el “A” i el “B”, varen guanyar, mentre que el “C” va descansar.

Llegeix més...

Els Alevins “A” i “B” guanyen i el “C” perd

Els Alevins “A” i “B”, continuen guanyant els seus respectius partits, i estan a la part alta de la classificació, mentre que el “C” va perdre dins Son Caulelles. A la foto na Cata i en Boned preselecionat per Mallorca

Llegeix més...

Els Alevins “B” es posan lider del seu grup

Mentre l’equip Alevin “A”, guanyava dins el camp del Independiente, el “B” s’ha va imposar al “C”, i amb aquest resultats es posa lider del seu grup.

Llegeix més...

Cap dels Alevins varen perdre

Al igual que els Benjamins, els tres equip alevins varen resoldre els seus partits, l’equip “A” i “B” varen guanyar els seus respectius partits i el “C” va aconseguir l’ombrada empatant dins el camp del tercer classificat.

Llegeix més...

Els alevins “B” a pel liderat

Aquest dissabte el partit mes important dels alevins, es el del “B”, ja que rebrà el lider i imbatut del seu grup. Els altres dos, un juga a Sóller el “C” i l’altra a Artà, el “A”.

Llegeix més...

Els alevins dues victòries i una derrota

L’alevin “A”, que milita al grup “A” de primera divisió va guanyar a fora, mentre que el “B” que milita a la segona divisió grup I, va guanyar dins Son Caulelles i el “C” va perdre dins Sa Nova Cabana.

Llegeix més...

Els alevins “A” guanyan al lider

Els alevins “A” varen guanyar al lider del seu grup el Ferriolenc, mentre que el “B” també guanyava dins S’Arenal i el “C” perdia contra el Petra.

Llegeix més...

Victòria dels tres alevins

Victòria dels tres alevins, el “A” i el “C” a fora i el “B” dins Son Caulelles.

Llegeix més...

Els Alevins tampoc perden

Els dos equips alevins que varen jugar ahir, tampoc varen perdre, tot dos varen jugar dins Son Caulelles, i s’ha imposaren als seus respectiu contrincants.

Llegeix més...

Plantilla i tècnics dels equips alevins 2012-2013

Tres són els equips alevins de l’Sporting l’A” que milita a la primera grup A, i el “B” i “C” que militen a segona, tot dos, en el grup I, aquestes són les seves plantilles.

Llegeix més...

Els alevins, dos guanyan i un perd

Els alevins “C” guanya’n el tercer partit i el “B” imparable, l’”A” perd dins La Salle.

Llegeix més...

Els tres alevins guanyen els seus partits

Els tres equips alevins, varen aconseguir guanyar els seus respectius partits.

Llegeix més...

Dos Alevins guanyan i el tercer perd

Dels tres alevins del club, dos varen guanyar els “A” i “B”, mentre que el “C” va perdre dins Son Caulelles amb el lider Sollivisió es va imposar dins Son Ferrer por 0-4, i va segon del seu grup a cinc punts del lider Ferriolense.

Llegeix més...

Els alevins “B” únics que guanyen aquesta jornada

L’equip dels Alevins “A”, varen ser derrotats dins Son Caulelles per un contundent 2-7, amb aquest resultat el Ferriolenc es destaca amb cinc punts a la classificació, mentre que el Esporles s’apropa només a un punt de l’Sporting….

Llegeix més...

L’Alevi “B” rep el lider del seu grup

Partit important demà dissabte, del equip “B” dels alevins, reben ni més ni manco que el lider del seu grup el Circulo Sollerense “B”, que compte tots els seus partit per victòries….

Llegeix més...

L’Alevin “C” guanya el seu primer partit

Dels tres equips alevins, no en va perdre cap, i cal destacar la primera victòria de l’Alevin “C”, que es va imposar al Penya S’arenal son Caulelles per 6-1. L’Alevín “A” va empatar a quatre din s Son Ximelis, mentre que el “B” va guanyar dins el camp de l’Atletic Marratxí per 1-11. Resultats i

Llegeix més...

Els alevins “A” a Son Moix

L’equip aleví “A”, ha estat convidat per assistir al partit de lliga de diumenge vinent, dia 23, que jugaran a Son Moix el Mallorca i el València, el partit començara a les dotze del migdia.

Llegeix més...

Perdona, ara mateix el comentari está tancat