Oct 012013
 

Una jugada del partit Alevins C - Urbanitzacions

Els dos equips d’Alevins que militen a la segona regional, cap dels dos va poder aconseguir la victòria, el “C”, va empatar dins Son Caulelles, 5-5, contra l’equip d’Urbanitzacions, mentre que el “D” va perdre contra l’At. Peguera per 2-1.

Els Alevins “C” que militen al grup “H” de la segona regional, va rebre la visita del lider Urbanitzacions, el qual havia guanyat els seus dos partits, al minut 5 de partit l’equip visitant ja s’havia avançat amb un clar 0-3, però els nostres nins varen saber reaccionar i al minut 31 ja anaven guanyant per 4-3, al final empat a cinc.

Jugadors que varen jugar aquest partit, Orfila, Mari, Lopez, Uribe, Wade, Crespi, Sanchez, Martin i Oliver.

Els gols del Sporting foren aconseguits per Uribe 1-3 minut 9, Wade 2-3, 3-3 i 4-3, minuts 14, 25 i 31, Crespi 5-3 minut 40.

Els Alevins “D”, foren derrotats per l’At. Peguera “B”, per 2-1, partit jugat dins el camp del Peguera i que correponia a la tercera jornada del grup “I” de la segona regional.

I aquests són els jugadors d’aquest partit; Riera, L. Amer, Jimenez, Vega, Alzamora, Nuñez, Martinez, C. Amer, Lopez, Pomar, Martorell i Berto.

El gol del Sporting el va marcar Alzamora al minut 39 i significava l’empat (1-1) momentani del partit.

Resultats i classifiació segona regional grup “H”.

Resultats i classificaió segona regional grup “I”.