Oct 072018
 

CadetsB-Patronatro (4)

L’Sporting Sant Marçal Atlètic, rebia un altre equip imbatut, com ell el Pla de na Tesa Atlètic,  i en un gran partit, al final hi va haver repartiment de punts.

L’equip d’es Pla de na Tesa, venia de guanyar tots els partits jugats, mentre que l’Sporting n’havia guanyat dos i empatat un, i estaven separats per dos punts a la classificació.

Els onze minuts de partit el Pla de na Tesa, s’avançava en el marcador amb el 0-1, que denou minuts més tard, era contrarestat per l’Sporting als transformar un penal en contra de l’equip visitant, s’apropava el descans i tot pareixia que s’arribaria als primers quaranta minuts amb el resultat d’empat a 1, però al minut 36 novament s’avençava l’equip visitant per establir l’1-2 amb el qual acabava la primera part.

Al cap de deu minuts de la represa, novament l’Sporting empatava el partit, (2-2), i setze minuts més tard el nostre equip s’avençava, per primer cop, en el marcador (3-2), tot pareixia que l’Sporting guanyaria el partit, però a cinc minuts del final, el 75, novament empatava el Pla de na Tesa, per establir el definitiu 3-3, amb aquest resultat els dos equips es mantenen al lloc capdavanters de la classificació i sense conèixer la derrota.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC “A”, PLA DE NA TESA ATÉTIC, 3

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Bujosa, Selles, Ramis, Mari (H. Chacon, 70), , Ortega, Serra, Vazquez, Palmer, Piza (Ferandenz, 80), Guasp i Frau (Lopez, 76,).

PLA DE NA TESA ATLÈTIC; Rigo, Avenza (Cueller, 46) (Jimenez, 69), Perez, El Mkadmi, Alonso (Jabega, 70), Martinz, Doudouch, Matas, Serrano, Granda i Duque (Aurea 51).

GOLS; 0-1 El Mkadmi minut 11, 1-1 Vazquez de penal minut 30, 1-2 Granda minut 36, 2-2 Frau minut 50, 3-2 Vazquez minut 56, 3-3 El Mkdadmi minut 75.

ÀRBITRA; Maria del Mar Sampol Brugera, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting Selles i vermella a Serra, i als jugadors del Pla de na Tesa Atlètic groga a Serrano i vermella a El Mkadmi.

Resultats i classificació Cadets B segona regional grup B