Gen 192015
 

BenjaminsA-Atc.Bunyola (4)

Els dos Benjamins de l’Sporting, que militen al grup “F”, tenien un doble enfrontament amb equips de Bunyola, el resultat és d’empat, ja que els Benjamins “A” que jugaven dins Son Caulelles, varen guanyar i el “B”, que jugaven a Bunyola varen perdre.

Els Benjamins “A”, varen guanyar per 9-1 al At. Bunyola, en el partit jugat dins Son Caulelles, amb aquest resultat el nostre equip es col·loca a la cinquena posició amb 22 punts, empatat amb el At. Platges de Calvià “B“.

Les alineacions dels dos equips foren:

Alineació inicial de l’Sporting; Ortiz, Cardona, Diaz, Creus, Mateu, Aguilar, Sirera, i Jaunarena, a la banqueta per jugar els seus dos quarts corresponents, en Mateu Creus, Pocovi i Sureda.

Alineació inicial At. Bunyola; Ferrer, Quetglas, Alabarce, Tejada, Joan Tudela, Lluís Tudela, Orell i Bujosa. A la banqueta a l’espera de jugar els seus dos quarts, en Torres, Santos, Crespi i Garcia.

Els gols de l’Sporting foren marcats per; Sirera (3), Sureda (3), Mateu (2) i Diaz, el gol de l’At. Bunyola el va marcar en Jaunarena en pròpia porta.
BenjaminsB-AtMarratxi (7)

Si els Benjamins “A” varen guanyar en claredat al At. Bunyol,a l’altre equip bunyoli, no va voler ser menys, i es va imposar amb un rotund 10-1 als Benjamins “B“, que continuen a la tretzena posició, només en dos punts, essent l’equip que més gols ha encaixat del seu grup.

L’alineació inicial de l’Sporting va ser; Bosch, Mas, Ballester, Teran, Amengual, Gracia, Bouza i Calafat, a la banqueta i disposats a jugar els seus dosquart reglamentaris, en, Diaz, Van Geerke, Ubeda i Lopez.

Per la seva part el Bunyola F.C. va presentar la següent alineació inicial; Fresno, Canedo, Suau, Alabarce, Quetglas, Cernuda, Suau, Esteve, a la banqueta a l’espera dels seus dos quarts, en. Marin i Sans.

Els gols per part del Bunyola F.C. foren marcats per, Cernuda (4), Quetglas (2), Alabarce (2), Esteve i Quetglas., el gol de l’Sporting el va marcar en Gracia.

L’entrenador de l’Sporting fou expulsat al minut vuit del partit per doble targeta groga, quan el marcador estava 2-1 a favor de l’equip local.

Resultats i classificació Benjamins “A” i “B” grup F.