Oct 132013
 

Futbol o ballet

Dues victòries, un empat i una derrota, resultats dels benjamins en aquesta nova jornada, amb aquests resultats el “B” i el “C” es mantenen a 9 punts als llocs capdavanters de la classificació, mentre que el “A” amb el punt sumat queda en 7 punts a dos del lider. Els Benjamins “D”, varen tornar perdre el seu tercer partit consecutiu i continuen en 0 punts.

Malgrat que a la plana de la Federació figuri que els Benjamins “A” varen perdre per 0-1, el resultat final fou d’empat a 1-1 contra el Marratxí.

Els convocats per jugar aquest partit foren; Juan,Llado, Fernandez, Adelantado, Oncala, Alzamora, Serra, Franco, Rodriguez, Garcias, Villafuerte i Coleto.

El gol de l’empat el va marcar, en Coleto

A la classificació fins que la federació no el canvie s´ha de sumar un punt al Sporting i restar-ne dos al At. Marratxi “A”.

Els Benjamins “B”, es varen imposar per 0-7 al Recreatiu Marratxí, i aquest són els jugadors que va triar l’entrenador per jugar aquest partit; Bestard, Cañellas, Ortega, Ramis, Ramirez, Roibal, Perotti, Garau, Sanchez, Mari i Palmer.

Els gols foren marcats així; 0-1 i 0-4 Ramis minuts 8 i 20, 0-2 i 0-5 Palmer minuts 13 i 30, 0-3 Palmer minuts 16, 0-6 Perotti, minut 36 i 0-7 Ortega minut 58.

Els Benjamins “C”, també varen guanyar, 2-8, dins el camp del At. Marratxí, i continuen al capdavant de la classificació amb 9 punts gràcies a la diferència de gols, empatats a punts del Pla de na Tesa i el Sollerense.

Els jugadors que varen participar en aquest partit foren: Varela, Chacon, Barcelo, Piza, Rodriguez, Guasp, Lin, Bujosa, Selles, Comamala, Bosch i Alzamora.

Els gols del Sporting foren marcats per; 0-1 i 1-4 Bujosa minuts 11 i 29, 0-2 Guasp minut 12, 0-3, 1-5, 1-6 i 2-8 Comamala minuts 20, 33, 43 i 49, 1-7 Alzamora minut 45.

Els Benjamins “D”, varen perdre el seu tercer partit consecutiu, per 0-3 contra Ses Salines, cosa normal, ja que es tracta de Benjamins de primer any, el seu entrenador va convocar per aquest partit a; Massot, Pocovi, Martinez, Mateu, Aguilar, Sirera, Jaunarena, Coll, Fiol, Juan Perello, Creus i Sureda.

 

Resultats i Classificació Benjamins “A” grup “E”

Resultats i Classificació Benjamins “B” i “C” grup G.

Resultats i Classifiació Benjamins “C” grup F.