Nov 242014
 

infantilsA-Arenal (2)

Bon cap de setmana, pels tres equips infantils del club, el de Primera va guanyar dins Son Oliva, el de segona també guanyar a fora, concretament a Artà, i el de futbol set, va guanyar dins Son Caulelles al Rotlet Molinar.

Els infantils “A” de Primera, varen aconseguir la segona victòria de la temporada, al imposar-se al Son Oliva, dins Son Fuster per 1-5, la primera part va acabar 1-0 a favor de l’equip local, amb aquest resultat l’Sporting se situa a la tretzena posició., en set punts, i du dos partits consecutius fora perdre.
L’alineació que va presentar l’Sporting va ser; Silva, Serra, Delgado, Casas, Ramon, Pardoe, Garcia, De Benito, Herreros, Font i Casasayas.

Els canvis foren, al minut 30 Escoda per Casas, minut 35 Martorell per Delgado, minut 67 Vaquer per De Benito i al minut 68 Rodriguez per Serra.

Així va anar el marcador; 1-0 minut 5 Vargas, 1-1 minut 47 Casasayas, 1-2 minut 52 Serra, 1-3 minut 59 Ramon, 1-4 minut 69 Herreros, 1-5 minut 70 Escoda.
InfantilsB-Pollençaport (2)

Els infantils “B”, que miiten a la segona regional, varen guanyar dins el camp del segon classificat l’Artà, i curiosament també per 1-5, la primera part va acabar amb el resultat de 0-3 a favor de l’Sporting, amb aquest resultat l’Sporting continua encapçalant la classificació del seu grup el “F”, amb cinc punts sobre el segon, que ara és l’At. Són Ferriol, el nostre equip continua, sense haver cedit un sol punt.

Varen jugar per l’Sporting; Errea, Cantallops, Martinez, Cirer, Fiorito, Jordi Sanchez, Garcia, Vazquez, Kretschmer, Fernandez i Reynes.

En el transcurs del partit, es feren els següents canvis, minut 36 Jose Sanchez per Cirer, minut 46 Llompart per Reynes i al minut 63 Mari per Vazquez.

Gols; 0-1 minut 13 Fiorito, 0-2 minut 25 Fiorito, 0-3 minut 35 Vazquez, 1-3 minut 45 Aguilo, 1-4 minut 48 Garcia, 1-5 minut 61 Fernandez.

L’arbit va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting, Reynes, Garcia, Errea, Vazquez i Ferandez.

Els infantils F-7, es varen imposar dins Son Caulelles al Rotlet Molinar, per 2-1, la primera part va acabar amb el resultat d’1-0.

Els jugadors que varen participar en el partit per l’Sporting varen ser, Campins, Martorell, Martinez, Lillo, Nuñez, Ceballos, Hidalgo, Riera, Cayetano, Blanes, Montiel i Jesus Martinez.

Els dos dols gols de l’Sporting foren marcats per Jesus Martinez i Jorge Martinez.

El nostre equip va el tercer a la classificació.

Resultats i classificació infantils “A” Primera regional.

Resultats i classificació infantils “B” segona regional.

Resultats i classificació infantils F-7