mai 272019
 

Prebenjamins A

Els dos prebenjamins, s’han acomiadat de la temporada, aquest passat cap de setmana, curiosament els dos han jugat contra el Santa Maria, el “A” dins Son Caulelles i el “B” dins Santa Maria.

Els prebenjamins “A”, es varen imposar al Santa Maria, dins Son Caulelles, per un ajustat 3-2, amb aquesta victòria ha ratificat la setena plaça de la taula classificatòria. La plantilla dels prebenjamins  “A”, d’aquesta temporada ha estat formada per;

Bauza, Escandell, Esteva, Falcon, Ferretjans, Lliteres, Mendez, G.Mulet, M. Mulet, Oliver, Ros, Torres i  Villalonga, entrenats per Enrqiue Gascon Gutierez.

Resultats i classificació definitiva dels prebenjamins “A”.

 PREBENJAMINS B.

PrebenjaminsB (2)

Al igual que els “A”, els prebenjamins “B” divendres el vespre varen acomiadar la temporada, jugant contra el Santa Maria, dins Santa Maria, amb el resultat de 3-2 a favor del santamariers., la temporada ha estat molt bona, han quedat amb la setena posició de la classifiicació , u curiosament amb els mateixos punts que els prebenjamins “A”, 43.

Aquesta ha estat la plantilla que entrenada per  José Ramirez PIna, ha defensat els colors del nostre club; Bauza, Cano,Carballal, GElabert, Gonzalez, Martinez, Monier, Rigo, Sanchez, Segui i Serra.

Resultats darrera jornada i classificació final prebenjamins B.