Abr 272015
 

PrebenjaminsA (2)

Amb la victòria del passat dissabte, dins Son Caulelles, els prebenjamins “A”, mantenen la tercera plaça de la classificació del grup H, empatats amb l’Àgora Portals, però amb un partit menys. Els prebenjamins “B“, que juguen al grup C, varen perdre dins el camp del segon classificat.

Els Prebenjamins “A”, es varen imposar, amb el resultat de 12-1 i dins Son Caulelles, al Recreatiu Son Caliu, que ocupa la catorzena plaça, del grup H, la primera part va acabar amb el resultat de 7-1.

Per l’Sporting varen jugar; Rodriguez, Estades, Oncala, Jaume, Roibal, Alonso, Hidalgo, Villafuerte i Alcolea.

Pel Recreatiu Son Caliu, jugaren; Montserrat, Sander Paz, La Hoz, Arias, Gutierrez, Diouf, Costa i Vegenov.
Els dotze gols de l’Sporting foren marcats per Alonso (4), Alcolea (3), Villafuerte (2), Hidalgo, Jaume i Roibal. El gol de l’equip visitant el va marcar en Diouf.
PrebenjaminsB (4)

 

Els prebenjamins “B“, que visitaven el segon classificat del seu grup el Manacor, varen perdre per 7-0, la primera part va acabar amb el resultat de 3-0.

Per part de l’Sporting varen jugar, Puigarnau, Cano, Borga, Grau, R. Sanchez, Gimenez, Mesquida, Garcia, B. Sanchez, Llado, i Bujosa.

Per part del Manacor, jugaren; Perez, Obrador Palacios, Gomila, Fuster, Ferrer, Cerdó, Pol, Castilla, Vargas, Villo i Arreza.

Els gols del Manacor els varen marcar, Ferer (4), Vargas (2) i Palacios.

Resultats i classificació prebenjamins “A” grup H.

Resultats i classificació prebenjamins “B” grup C.