Mar 172014
 

La campanya dels prebenjamins “A”, es pot catalogar d’històrica,  hi ha enfilat el rumb cap a la consecució del campionat del seu grup. Amb una nova victòria dins Son Caulelles per 14-0.

El Sallista del Constància, va ser una nova víctima del nostre equip dels prebenjamins, ja que dissabte foren derrotats per 14-0, l’equip d’Inca, ha rebut amb els enfrontaments amb el nostre equip 27 gols, dels 75 que ha encaixat en tota la lliga.

Per part de l’Sporting varen jugar; Vargas, Bestard, Perez, Sastre, Navarro, Ramis, Alcolea, Porras i Pujol.

Varen marcar els catorze gols, Ramis (6), Alcolea (2), Navarro (2), Sastre (2), Vargas i Pujol.

Els prebenjamins “B”, varen perdre en la seva visita al líder del seu grup, el Felanitx, per 5-0, malgrat la derrota, continuen en la cinquena posició, amb cinc punts d’avantatge sobre el sisé.

Els jugadors que varen participar en el partit són; Teran, Cacerez, A. Diaz, V.Diaz, Bauza, Creus, Zamora, Medina, Pacheco, Mari i Colomina.

Per la seva part els prebenjamins “C”, es varen imposar al Valldemossa At. per 3-0, dins Son Caulelles, resultats que els permet guanyar una posició, a la classificació..

Aquest són els components de l’equip del Sporting; Estades, Oncala, Rodriguez, Jaume, Roibal, Alonso, Hidalgo, Villafuerte, Maimo, Ferer i Terrones.

Els tres gols de l’sporting els varen marcar, Villafuerte (2) i Alonso.

Resultats i classificació Prebenjamins “A” grupo B.

Resultats i classifiació Prebenjamins “B” grup C.

Resultats i classifiació Prebenjamins “C” grup H.