Gen 272014
 

Després de la seva victòria de dissabte, els prebenjamins “A” continuen líders del grup “B”, els prebenjamins “B” varen perdre dins Manacor, mentre que el “C” va guanyar a fora, dins Andratx.

Una nova victòria dels prebenjamins “A”, que duen una campanya extraordinària, el passat dissabte dins Son Caulelles, es va imposar al Beat Ramón Llull d’Inca, per 13-0, i aquest són els jugadors que varen aconseguir la victòria; Bestard, Sastre Torras, Navarro, Ramis, Alcolea, Vargas i Perez.

Els gols els varen marcar, Ramis (7), Navarro (5) i Sastre.

Els prebenjamins “B” després de set partit fora perdre, fou derrotat en la seva visita a Manacor, per 7-0, l’equip de Manacor va el segon a la taula classificatòria.

Aquests són els jugadors desplaçats i que varen jugar el partit, Teran Caceres, Diaz, Bauza, Creus, Pacheco, Mari i Colomina.

Els prebenjamins “C”, 0-2 a l’Andratx “B”, equip al qual l’hi han passat davant a la classificació, els jugadors convocats i que veran jugar són; Maimo, Ferrer, Oncala, Jaume, Roibal, Alonso, Hidalgo, Villafuerte, Estades, Terrones i Grau.

Els dos gols de l’sporting els varen marcar Roibal i Hidalgo.

Resultats i classificació prebenjamins “A” grup B.

Resultats i classificaciò prebenjamins “B” grup C.

Resultats i classificació prebenjamins “C” grup H.