Feb 232016
 
Juvenils-PatronatB (3)

Partit juvenils-Patronat.

Els juvenils de segona regional, varen perdre dins Son Caliu per 7-2, i ja són l’equip més golejat del grup.

Amb aquesta derrota, els juvenils passen a ocupar la setena plaça, perden dos llocs a la classificació, els nostres juvenils que és l’equip que ha encaixat més gols del grup en contrapartida és el tercer màxim golejador.

Al final de la primera part del partit, ningú s’esperava el resultat final, ja que els primers 45 minuts varen ser molt igualats, el nostre equip va ser el primer a marcar en el minut 12, ja guanyava per 0-1, l’equip local va reaccionar i es va posar per davant amb un clar 3-1, i quan faltaven quatre minuts pel descans Orfila, marcava el segon de l’Sporting i deixava un ajustat 3-2, amb el qual donava esperances pels segons 45 minuts.

El Recreatiu Son Caliu, dos minuts després del començament de la segona part va marcar el seu quart gol, i aquí es va acabar tot, ja que aquest resultat es va veure incrementat en tres gols més a les acaballes del partit, quedant el resultat definitiu de 7-2.

FITXA DEL PARTIT.

RECREATIU SON CALIU; Llabrés, Melin, Pons, Mulet, Loor, Vinueza, Martin, Ferreria, Espases. Sanchez i Costa.

CANVIS; Minut 45 Entre Ramos per Mulet i Huete Per Loor, minut 76 Toneguzzo per Costa i minut 78 Sanchez per  Ferrerira.

JUVENILS; Sanchez, Servera, Serra, Perello, Quintero; Mateu, Fernandez, Cañellas, Orfila, Ramirez i Prats.

CANVIS; Minut 50 Entre Martinez per Cañellas, minut 55 Provenzal per Quintero, minut 64 Galera per Prats, minut 67 Galera per Servera i minut 76 Mulet per Ramirez.

GOLS; 0-1 Ramirez minut 12,  1-1  Costa minut 14, 2-1 Espases minut 21, 3-1 Vinuesa minut 36, 3-2 Orfila minut 41, 4-2 Costa minut 47, 5-2 Vinuesa minut 71, 6-2  Vinuesa minut 78, 7-2  Toneguzzo minut 80.

ÀRBITRA; Adolfo Alvarez Alvarez.

Resultats i classificació juvenils segona regional grup A.