Set 172017
 

juvenils-uesantamaria-4

La visita dels juvenils A de primera regional, varen perdre, 4-3, el primer partit de la temporada amb la seva visita a Campos.

El partit va començar molt bé pels nostres colors, amb tretze minuts, entre el 16 i 29 l’Sporting va col·locar en el marcador un clar 0-2, gràcies als gols de Ramirez i Orfila, l’equip local va reduir les diferències en el minut 39 marcant el seu primer gol i acabant els primers quaranta-cinc minuts amb el resultat 1-2 a favor de l’Sporting.
A la segona part el Campos només amb dos minuts, 54 i 56 va capgirar el marcador per establir, el seu, primera avantatge 3-2, l’emoció del resultat va continuar i més quan en el minut 69 tornava a empatar l’Sporting, 3-3, amb aquest resultat anaven passant els minuts i cap dels dos equips aconseguia aprofitar les seves ocasions i tot indicava que el partit acabaria amb empat, quan només faltaven tres minuts per complir-se els noranta minuts, el Campos va marcar el 4-3 pràcticament sense temps per la reacció dels nostres jugadors, acabant el partit amb aquest resultat i la pèrdua de la imbatibilitat del nostre equip.

FITXA DEL PARTIT.

CAMPOS; Vanrell, Caballero, Mendez, Ballester, Fernandez, Vall, Marin, Mercadal, Sastre, Sacares i Rosselló.

CANVIS; Minut 77 entre Solano per Vall, minut 86 Pascual per Sastre i minut 89 Garrido per Marin.

SPORTING SANT MARÇAL; Sempere, Perello, Provenzal, Cirer, Serra, Mateu, Orfila, Ramirez, Riera, A.  Sanchez i Rosselló.

CANVIS; Minut 53 Entre D. Sanchez per Marin, minut 62 Ferrer per Provenzal, minut 69 Servera per A. Sanchez i minut 76 Rabaza per Orfila.

GOLS; 0-1 minut 16 Ramirez, 0-2 minut 29 Orfila, 1-2 minut 39 Sacares, 2-2 minut 54 Rossello, 3-2 minut 56  Mercadal, 3-3 minut 67 Ramirez, 4-3 minut 87 Mercadal.

ÀRBITRA;  Eduardo Cenarro Burrueco, va ensenyar targeta groga als jugadors del Campos, Sacarez, Fernandez i Mendez i als jugadors de l’Sporting  Gil i Servera.

CAMP; Municipal de Campos.

Resultats i classificació juvenils A primera regional grup A.