Oct 242016
 

juvenils-bunyola-6

La visita al camp de l’Antoniana, per part dels nostres juvenils, va significar la primera derrota d’aquesta temporada dels nostres juvenils, que foren derrotats pel Independiente C/R per 4-2.

Al començament del partit, no podia ser millor per l’Sporting, al minut 9, Ramirez avançava l’Sporting marcat el primer gol del partit, va reaccionar l’equip local i va empatar nou minuts més tard, mitjançant Arcos, però novament Ramirez, al minut 30 tornava a marcar per l’Sporting establint l’1-2, i com havia passat abans, el jugador del Independiete Arcos, al cap de cinc minuts tornava a empatar, acabant els primers 45 minuts amb un esperançador empat 2-2.

Al cap de cinc minuts de la represa, el Independiente marcava el seu tercer gol i és posava per primer cop per davant en el marcador, 3-2, l’Sporting el va intentar, però fou incapaç de tornar a igualar el marcador i al minut 86 el Independiente marcava el quart i definitiu gol, que establia el 4-2 i significava la primera derrota dels nostres juvenils.

FITXA DEL PARTIT.

INDEPENDIENTE C/R.; Bujosa, Moreno, Calero, M. Martinez, Navarro, Cuart, Florentino, Arcos, Coulibaly, Hurtado i Garcia.

CANVIS; Minut 58 entre Olarte per Moreno, minut 72 D. Martinez per Garcia i minut 780 Rodriguez per Navarro.

JUVENILS; Sanchez, Serra, Servera, Perello, Provenzal, Mateu, Martinez, Rossello, Orfila, Ramirez i Prats.

CANVIS; Minut 44 entre Rabaza per Prats, minut 52 Ferrer per Servera, minut 65 Sanchez per Martinez i minut 80 Morey per Rossello.

GOLS; 0-1 minut 9 Ramirez, 1-1 minut 18 Arcos,, 1-2 minut 30 Ramirez, 2-2 minut 35 Arcos, 3-2 minut 50 Cuart, 4-2 minut 86 Martinez.

ÀRBITRA; Angel Moreno Jimenez.

Resultats i classificació juvenils segona regional grup A.