Feb 142016
 
Juvenils-PatronatB (5)

Partit Juvenils-Patronato B.

 

Els juvenils, rebien el tercer classificat, el PatronatB“, separats només per un punt, l’equip visitant es va imposar amb claredat i a més dels tres punts, també va posar a favor seu el gol varege.

L’Sporting juvenil, va rebre la visita del ParonatoB“, equip que ocupa la tercera plaça de la classificació amb l’esperança de guanyar i avençar a la classificació a l’equip de Ciutat.

L’equip visitant va ser molt superior al nostre, ja al minut 6, s’havia avençat en el marcador mitjançant un gol marcat per Moreira, al minut 32 es tornava a avençar l’equip visitant amb un nou gol, aquest obra de Gorreta, al minut 44 Ramirez, donava esperances al nostre equip al transformar una falta directa i establir al resultat d’1-2, amb el qual acabaria la primera part.

A la segona l’Sporting va tenir una gran ocasió per empatar, i que per molt poc no va aprofitar, a la jugada següent el minut 65 el Patronato, en una gran jugada de Mosquera, aconseguia l’1-3, que pràcticament tancava el partit, als minuts 70 i 77 l’equip visitant aconseguia dos gols més que establien el marcador definitiu d’1-5.

FITXA DEL PARTIT.

JUVENILS; Sanchez, Servera, Morey, Martinez, Provenzal,  Mateu, Fernandez, Cañellas, Orfila, Ramirez i Galera.

CANVIS; Minut 46 entre Prats per Morey, i Quintero per Galera, minut 82 Vaquer per Fernandez.

PATRONATO “B”; Jaramillo, Gonzalez, Mosquera, Gorreta, Rubiano, Ferragur, Gomez, Moreira,Corrtez, De Lira i Soto.

CANVIS; Minut 46 entr Matas per Moreira, minut 70 Gerardo per Gomez, minut 82 Bibiloni per Gonzalez i minut 86 Van Sleeuwen per Cortes.

GOLS; 0-1 Moreira minut 6, 0-2 Gorreta minut 32, 1-2 Ramirz minut 44, 1-3 Mosquera minut 65, 1-4 Cortes minut 70, 1-5 Gerardo minut 77.

CAMP; Muinicipal de Son Caulelles.

ÀRBITRA; Marcos Garcia Del Sol.

Resultats i classificació juvenils segona regional grup A.