Des 122016
 

juvenils-atsonximelis-6

 

Després de la victòria per 0-5 dins Alaró, els Juvenils es col·loquen tercers del grup A de la segona regional.

A pesar del resultat final, no va ser gens fàcil la victòria dels nostres juvenils, varen haver de fer feina de valent per aconseguir els tres punts, no va ser fins al minut 32 que sa inaugurà el marcador, per augmentar l’avantatge amb un segon gol abans d’acabar la primera part, amb la victòria provisional de l’Sporting per 0-2, el partit pareixia sentenciat.

La segona part, l’Sporting no es va deixar sorprendre, marcat un tercer gol al cap de cinc minuts de la represa, a la manca de deu minuts Rabaza pe dos cops, establia el definitiu 0-5. L’Alaró va jugar durant  quinze minuts amb un jugador menys per expulsió de Alvarez al minut 70.

FITXA DEL PARTIT.

ALARÓ; Noguera, Garcia, Coll, Cortes, Esteva, Salom, Mertinez, Guardiola, Leon, Toro i Perello.

CANVIS; Minut 46 Entre Alvarez per Cortes, minut 61 Sampol per Perello, minuty 73 Salguero per Leon i minut  76 Coll per Guardiola.

JUVENILS; Sanchez, Serra, Fererr, Perelolo, Provenza, Mateu, Martinez, Rossello, Orfila, Ramirez i Prats.

CANVIS;Minut 46 entre Servera per Ferrer, minut 55 Sanchez per Prats, minut 63 Rabaza per Provenzal, minut 73 Mulet per Mateu i minut 82 Morey per Ramirez.

GOLS; 0-1 minut 32 Orfila, 0-2 minut 44 Ramirez, 0-3 minut 50 Orfila, 0-4 minut 80 Rabaza, 0-5 minut 85 Rabaza.

ÀRBITRA; Joan Prats Marti, va ensenyar targeta groga als jugadors del Alaró,  Perello i Mertinez i vermella directa al jugador Alvarez al minut 70. Per part de l’Sporting varen veure la targeta groga Perello.

Resultats i classificació juvenils segona regional grup A.