Feb 022016
 
Juvenils-Independiente (3)

El primer gol de l’Sporting obra d’Orfila

 

Primer partit de la segona volta, i victòria dels juvenils, sobre el Independiente del Camp Redó per 5-2, resultat que els permet pujar tres llocs a la classificació.

Amb la victòria d’aquest passat diumenge els juvenils de l’Sporting, superen a la classificació al seu adversari, el Independiente, a la classificació i se situen a la quarta posició amb 25 punts a un sol put del tercer.

Abans d’acabar la primera part, l’Sporting pràcticament àvia, decidit el partit, ja que al final dels primers 45 minuts en el marcador hi havia un clar 3-0, a favor de l’Sporting, gràcies als gols d’Orfila i dos de Ramirez.

A la segona part, es va mantenir el bon joc del nostre equip, i encara que el Independiente, va aconseguir els seus dos gols, cada vegada que marcava rebia la corresponent resposta del nostre equip, fins a arribar al marcador final de 5-2.

 

FITXA DEL PARTIT.

JUVENILS; Sanchez, Morey Serra, Perello, Provenzal,, Mateu, Fernandez, Cañellas, Orfila, Ramirez i Prats.

CANVIS; minut 48 Entre Galera per Cañellas, minut 58 Martinez per Fernandez, minut 70 Vaquer per Prats, minut 75 Kretschmer per Morey.

INDEPENDIENTE DEL CAMP REDÓ; Bujosa, Bestard, Olarte, Nicoli, Martinez, Cuart, Quesada, Rodrigeuz, Alcedo, Fuentes i Cortiñas.

CANVIS; minut 33 Entre Rodriguez per Martinez, minut 58 Florentino per Fuentes, minut 62 Prado per Olarte,, minut 75 Moreno per Bujosa.

GOLS; 1-0 minut 8 Orfila, 2-0 minut 11 Ramirez, 3-0 minut 27 Ramirez, 3-1 minut 50 cortiñas, 4-1 minut 56 Galera, 5-1 minut 67 Galera, 5-2 minut 89 Cortiñas.

ÀRBITRA; Luis Antonio Ortiz Lopez, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting i al jugador del Independiente Olarte.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Juvenils segona regional grup A.